hambergermenu

آیا ایمپلنت دندان و سیگار با هم سازگار هستند ؟

چکیده : ایمپلنت دندان و سیگار نمی­توانند ترکیبی سازگار باشند. در این مورد افراد سیگاری متمایل به انجام ایمپلنت، پرسش هایی را مطرح می­کنند که در اینجا به آنها پاسخ می­دهیم.

 

ایمپلنت دندان و سیگار ترکیبی برنده نیستند و تصور این موضوع بسیار آسان است. چرا که دود سیگار همیشه دشمن یک وضعیت مطلوب سلامتی بوده، هست و خواهد بود. برای متقاعد کردن شما در این مورد، فهرستی از سه دلیل محکم برای اینکه سیگار کشیدن زیبایی و عملکرد ایمپلنت دندان شما را تهدید می کند، آماده کرده ایم.

 

ایمپلنت دندان و سیگار

 

اگر سیگاری هستید بهتر از هر کس دیگری می دانید که ترک این عادت چقدر سخت است. با این حال، اغلب یک انگیزه مهم در این مورد می‌تواند محرک مناسبی باشد. برای مثال، کاهش خطر ابتلا به سرطان یا کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی از جمله این محرک ها هستند. به این موارد که مطمئناً شایع‌ترین دلایل برای ترک سیگار هستند، می‌خواهیم دلیل دیگری را اضافه کنیم. تنباکو و سیگار یک تهدید جدی برای سلامت دندان‌ها و لثه‌های شماست. به طور خاص، اگر تحت عمل جراحی ایمپلنت دندانی قرار گرفته اید، سیگار کشیدن می تواند کل فرآیند درمان شما را پیچیده تر کند. این موضوع حتی خطر شکست مداخله را نیز افزایش می دهد.

 

3 دلیل مهم برای عدم سازگاری ایمپلنت دندان و سیگار 

در مورد مسئله ایمپلنت دندان و سیگار لازم است بدانید که دود استنشاقی ناشی از سیگار به بافت های حفره دهان آسیب می رساند. شاید ندانید، اما دود سیگار یا قلیان شما به اندازه‌ای داغ است که می تواند لایه سطحی سلول‌های پوست داخل دهان را بسوزاند و آنها را ضخیم‌تر کند. این پدیده پیامد مستقیمی بر غدد بزاقی دارد. در این شرایط خاص این غدد بزاق کمتری تولید می‌کنند و باعث ایجاد زنجیره‌ای از مشکلات می‌شوند که خطر پوسیدگی دندان و بیماری لثه را افزایش می‌دهد. پایان این عادت ناگوار ممکن است از دست دادن استخوان باشد که کاشت ایمپلنت دندان را دشوار و در برخی موارد غیر ممکن می کند.

 

عدم سازگاری ایمپلنت دندان و سیگار

 

برای درک ناسازگاری ایمپلنت دندان و سیگار توجه داشته باشید که نیکوتین موجود در ترکیب سیگار رگ های خونی را منقبض می کند. نیکوتین، ماده‌ای که همه سیگاری‌ها آن را هوس می‌کنند. این ماده می‌تواند رگ‌های خونی را منقبض کرده و در نتیجه باعث جریان خون در غشای حفره دهان و لثه شود. با جریان کمتر خون، بافت ها ممکن است آنتی بادی کافی برای مبارزه با عفونت و تسهیل روند بهبودی را دریافت نکنند. دلیل دیگری در مورد اینکه چرا ایمپلنت‌های دندانی و دود سیگار با هم ترکیب برنده ای نیستند این است که این فرآیند با یکپارچگی کامل ایمپلنت دندانی با بافت استخوان، یک عنصر حیاتی برای تضمین عمر طولانی ایمپلنت، تداخل می‌کند. بهبود آهسته تر، همراه با افزایش احتمال عفونت، می تواند روند ادغام را مختل کند.

 

مطالعات مختلف میزان شکست ایمپلنت ها را در افراد سیگاری در مقایسه با افراد غیرسیگاری گزارش می دهند که از 6.5٪ تا 20٪ متغیر است. به گزارش ncbi ( بیشتر خوانید : Smoking and dental implants )

 

استعمال دخانیات و انواع خطرات تهدید کننده سلامت دهان و دندان

استعمال دخانیات باعث بروز بیماری های دیگری نیز می شود که سلامت دهان و دندان را مختل می کنند. اثرات مستقیم دود سیگار بر دهان شما تنها تاثیر آن بر سلامت دهان شما نیست. همانطور که در حال حاضر این اثرات بیشتر شناخته شده اند، تنباکو خطر ابتلا به بیماری های سیستمیک مانند بیماری های قلبی عروقی و ریوی و سرطان را افزایش می دهد. این شرایط پاتولوژیک می تواند باعث التهاب شود و تعداد زیادی از مطالعات نشان می دهد که پاسخ التهابی بر توانایی بدن برای مبارزه با عفونت های باکتریایی داخل دهان تأثیر می گذارد. دندان ها، لثه ها و استخوان های زیرین ناسالم شانس موفقیت و مدت زمان کاشت ایمپلنت دندانی را کاهش می دهد.

 

چه زمانی می توان بعد از ایمپلنت دندان سیگار کشید؟

اگر نمی توانید سیگار را برای همیشه ترک کنید، بهتر است حداقل تا 2 هفته پس از جراحی کاملاً از سیگار کشیدن خودداری کنید. با این حال، خوب است به یاد داشته باشید که فرآیندهای بهبودی و ادغام استخوان بسته به شرایط هر فرد متفاوت است. به همین دلیل نمی توان یک بازه زمانی تعیین کرد که برای همه اعمال شود. در صورت شک و تردید، همیشه توصیه می شود که از دندانپزشک خود در این مورد مشاوره بگیرید. نکات تذکر داده شده او را با دقت دنبال کنید.

 

چه زمانی بعد ایمپلنت دندان می توان سیگار کشید

 

اگر بعد از جراحی ایمپلنت سیگار بکشید چه اتفاقی می افتد؟

این اتفاق می افتد که سیگار به عنوان یک ماده بسیار مضر برای بدن، با روند صحیح ادغام استخوانی مخالفت می کند که به نوبه خود می تواند کل موفقیت جراحی ایمپلنت را به خطر بیندازد. همانطور که گفتیم ماده اصلی مسئول در این مورد نیکوتین است. این ماده با جلوگیری از رسیدن خون به بافت های استخوانی مانع از جریان طبیعی خون می شود. بزرگ‌ترین خطر این است که این ماده مضر به این فرآیند ظریف بهبودی اجازه نمی دهد که به روش درست انجام شود و در نتیجه موفقیت مداخله را به خطر می اندازد.

 

اگر قصد انجام ایمپلنت دندان را دارید و می خواهید درباره تمامی شرایط خود اعم سیگار، بیماری های زمینه و شرایط پرداخت مشاوره رایگان دریافت کنید، می توانید از صفحه ( https://roshadent.com/%d8%a7%db%8c%d9%85%d9%be%d9%84%d9%86%d8%aa-%d8%af%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86 ) دیدن فرمایید و در این صفحه به طور کامل درباره قیمت ایمپلنت دندان و شرایط اقساط آن صحبت شده است.

 

نتیجه گیری از بحث ایمپلنت دندان و سیگار

همانطور که از متن بالا متوجه شده اید، ایمپلنت دندان و سیگار نمی توانند همزیستی داشته باشند و سیگار به طور کلی پیامدهای منفی بر تمام جنبه های سلامت دهان و دندان دارد. اگر سیگاری هستید و قصد انجام جراحی ایمپلنت دندان را دارید، با ما تماس بگیرید یا  برای ارزیابی سلامت دهان خود وقت بگیرید.

 

دسته بندی :

سینا منصوری

فعال در حوزه سئو و علاقمند به مجله اینترنتی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی