از عکس انواع پیرسینگ گوش تا مواقبت های بعد از پیرسینگ
انواع پیرسینگ گوش ، بینی و بدن روشی برای سوراخ کردن پوست نواحی مختلف برای آویختن زیورآلات است. چند سالی است که پیرسینگ صورت و بدن میان خانم ها طرفداران زیادی پیدا کرده است.
اما برخی از افراد بعد از پیرسینگ صورت و بدن خود به شدت پشیمان می شوند؛ زیرا در صورتی که بعد از پیرسینگ به درستی از پوست مراقبت نشود احتمال عفونت یا مشکلاتی از این دست وجود دارد!
به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا از عکس انواع پیرسینگ گوش تا مواقبت های بعد از پیرسینگ را شرح دهیم. بنابراین اگر قصد پیرسینگ دائمی یا موقت صورت و بدن خود را دارید حتماً در ادامه همراه ما باشید.
عکس انواع پیرسینگ گوش ، بینی و بدن
پیش از آن که درباره نحوه مراقبت پس از پیرسینگ بدانید، بهتر است با دیدن عکس انواع پیرسینگ با نقاطی که می توان آویز به آن اضافه کرد و باعث افزایش زیبایی بدن شد نیز آشنا شوید.
مراقبت های بعد از سوراخ کردن گوش کودک
در برخی از موارد با پیرسینگ صورت و بدن احتمال ایجاد اسکار وجود دارد. در این موارد می توان از کرم ترمیم کننده لافارر برای ترمیم اسکارهای برآمده استفاده کرد. البته استفاده از ترمیم کننده برای گوش کودکان باید با نظر پزشک انجام شود!
از مراقبت های بعد از سوراخ کردن گوش کودک می توان به استفاده از الکل یا ضد عفونی کننده در اطراف لاله گوش اشاره کرد. بعد از این کار بهتر است گوشواره را بچرخانید و به مدت حداقل ۶ هفته گوشواره را از گوش کودک خارج نکنید.
بعد از سوراخ کردن گوش کودک احتمال عفونت وجود دارد که با درد، التهاب، خونریزی و ترشح همراه است. در این شرایط حتماً با پزشک مشورت کنید چرا که ممکن است نیاز به مصرف دارو وجود داشته باشد.
همچنین برای جلوگیری از ایجاد عفونت ابتدا دست های خود را ضد عفونی کنید و سپس گوش کودکتان را لمس نمایید. بعد از آنکه گوش کودکتان را سوراخ کردید تا چند هفته از تفریحات آبی برای کودک پرهیز کنید؛ چرا که در این صورت احتمال عفونت وجود دارد.
علاوه بر آن، گوشواره های کودکتان باید از جنس طلا یا استیل جراحی باشد؛ در غیر این صورت احتمال بروز واکنش های آلرژیک وجود دارد.
مراقبت های بعد از سوراخ کردن لاله گوش
از مراقبت های بعد از سوراخ کردن لاله گوش می توان به نکات زیر اشاره کرد:
- بعد از پیرسینگ گوش بلافاصله گوشواره نیندازید و اجازه دهید گوشواره ای که پزشک در گوشتان قرار داده تا حداقل دو هفته باقی بماند.
- بعد از گذشت دو هفته از گوشواره ای سبک از جنس طلا استفاده کنید. در واقع جنس گوشواره در احتمال بروز واکنش های آلرژیک نقش مهمی دارد و بهتر است تا بهبود کامل زخم تنها از گوشواره های ساخته شده از جنس طلا یا استیل جراحی استفاده کنید.
- حمام نکردن یکی از مراقبت های بعد از سوراخ کردن لاله گوش است که احتمال عفونت گوش را کاهش می دهد؛ بنابراین توصیه می کنیم بعد از پیرسینگ گوش حداقل تا دو روز حمام نروید و تفریحات آبی خود را به چند هفته بعد موکول کنید.
- برای جلوگیری از عفونت گوش حتماً دست های خود را بشویید و سپس به آرامی گوشواره را در گوش بچرخانید.
- به هیچ عنوان روی گوشتان نخوابید؛ دائماً به جای پیرسینگ دست نزنید و مراقب باشید که لباس یا موهایتان باعث کشیده شدن گوشواره نشوند.
- در واقع مراقبت های بعد از پیرسینگ گوش بسیار ساده هستند، اما در صورتی که گوشتان دچار عفونت شد می توانید از پماد تتراسایکلین و جنتامایسین استفاده کنید.
- اگر عفونت گوش با تب، افت فشار خون، ترشح مایعات چرکی یا التهاب و درد همراه بود حتماً به پزشک متخصص مراجعه کنید.
مراقبت های بعد از پیرسینگ لب
در صورتی که مراقبت های بعد از پیرسینگ لب را به درستی انجام ندهید احتمال تورم، التهاب و عفونت پیرسینگ لب وجود دارد. بنابراین حتماً نکات زیر را در نظر داشته باشید:
- حداقل تا ۲۴ ساعت دوش نگیرید و پوست صورتتان را نشویید.
- بعد از پیرسینگ لب تا دو روز نوشیدنی هایی که خیلی گرم یا سرد هستند را مصرف نکنید.
- در این دوره بهتر است هر روز حداقل دو بار پیرسینگ را در دو جهت مختلف بچرخانید. همچنین در نظر داشته باشید که یکی از مهم ترین مراقبت های بعد از پیرسینگ لب خارج نکردن پیرسینگ است!
- برای جلوگیری از عفونت لب بهتر است حداقل به مدت یک هفته بعد از هر وعده غذایی دهانتان را با دهان شویه بشویید.
- در صورتی که با وجود مراقبت های لازم شاهد عفونت یا ایجاد اسکار در محل پیرسینگ بودید حتماً با پزشک متخصص مشورت کنید.
مراقبت های بعد از پیرسینگ ابرو
از مراقبت های بعد از پیرسینگ ابرو می توان به استفاده از اسپری مخصوص برای ضد عفونی کردن محل پیرسینگ اشاره کرد. برای جلوگیری از عفونت، اسپری مخصوص را ۳ تا ۶ بار روی پیرسینگ بزنید.
در صورتی که اطراف پیرسینگ ابرو پوسته پوسته شده، یک چهارم پیمانه نمک دریا را در یک پیمانه آب حل کرده و با استفاده از پنبه به آرامی روی محل پیرسینگ بزنید. به این صورت پوسته های ایجاد شده از بین می روند و احتمال ایجاد عفونت کاهش پیدا می کند.
عدم استفاده از لوازم آرایشی یکی از مراقبت های بعد از پیرسینگ ابرو است که باید حتماً به خاطر داشته باشید. همچنین توصیه می کنیم تا دو روز حمام نروید و از تماس آب با محل پیرسینگ جلوگیری کنید.
بعد از گذشت این زمان به مدت دو هفته مراقب باشید شوینده های پوست و مو با محل پیرسینگ تماس نداشته باشند. پس از پیرسینگ ابرو حتماً روبالشی و ملحفه های خود را بشویید تا بر اثر تماس ملحفه ها با محل پیرسینگ احتمال عفونت کاهش پیدا کند.
بعد از پیرسینگ ابرو نیز بهتر است برای مدتی از تفریحات آبی اجتناب کنید. همچنین توصیه می کنیم تا ۶ ماه به هیچ عنوان پیرسینگ را خارج نکنید.
در نهایت اگر دچار عفونت در ناحیه پیرسینگ شدید حتماً به پزشک مراجعه کنید زیرا ممکن است نیاز به مصرف آنتی بیوتیک های خوراکی وجود داشته باشد.
مراقبت های بعد پیرسینگ ناف
مراقبت های بعد از پیرسینگ ناف بسیار سخت تر از پیرسینگ گوش، لب و ابرو است. در واقع ممکن است بهبود کامل پیرسینگ ناف حدود یک سال طول بکشد که در این دوره باید اطراف پیرسینگ را کاملاً تمیز نگه دارید.
بعد از پیرسینگ ناف به مدت حداقل یک هفته ناف و اطراف آن را با محلول آب و نمک دریا کاملاً تمیز کنید. در این دوره لباس هایتان را زود به زود تعویض نمایید تا آلودگی لباس باعث عفونت ناف نشود.
پس از پیرسینگ ناف تا چند هفته به هیچ عنوان وارد استخر، سونا و جکوزی نشوید تا احتمال عفونت پیرسینگ بر اثر باکتری های موجود در آب کاهش پیدا کند. همچنین بهتر است از لباس های نخی و سبک استفاده کنید.
بعد از پیرسینگ ناف در حین ورزش کردن، استفاده از محافظ مخصوص را فراموش نکنید و مراقب باشید لباس هایتان به پیرسینگ گیر نکنند و موجب کشیدگی آن نشوند.
سخن پایانی
در این متن به بررسی مراقبت های بعد از پیرسینگ لب ، ناف، ابرو و گوش پرداختیم. در صورتی که قصد پیرسینگ صورت یا بدن خود را دارید حتماً به نکات گفته شده در این مقاله توجه داشته باشید.
به این صورت می توانید احتمال التهاب و عفونت های پوستی را کاهش داده و دوره نقاهت بعد از پیرسینگ صورت و بدن را کوتاه کنید.
همچنین به کسانی که دچار بیماری های خاص هستند توصیه می کنیم پیش از پیرسینگ صورت و بدن حتماً با پزشک متخصص مشورت کنند.