hambergermenu

راهنمای گرفتن مدرک آیلتس (نکات مهم و کاربردی + قوانین)

چکیده : اگر برنامه ی گرفتن مدرک آیلتس را دارید بهتر است پیش از آن ، راهنمای گرفتن مدرک IELTS را مطالعه کنید.  ما در این مقاله راهنمایی های لازم برای گرفتن مدرک آیلتس به همراه نکات مهم را برای شما عزیزان یادآوری کرده ایم .

 

راهنمای گرفتن مدرک آیلتس

 

اگر برنامه ی گرفتن مدرک آیلتس را دارید بهتر است پیش از آن ، راهنمای گرفتن مدرک IELTS را مطالعه کنید.  ما در این مقاله راهنمایی های لازم برای گرفتن مدرک آیلتس به همراه نکات مهم را برای شما عزیزان یادآوری کرده ایم .

 

آیلتس یکی از معتبرترین مدارک ای است که برای مهاجرت تحصیلی یا کاری مورد استفاده قرار می گیرد. این آزمون در دو نوع آکادمیک و جنرال برگذار می شود. اگر میخواهید به صورت تحصیلی به کشورهایی مثل کانادا، استرالیا، آلمان، ایتالیا و بسیاری مناطق دیگر مهاجرت کنید، در ماژول Academic شرکت کنید. اما اگر میخواهید به صورت کاری از طریق ویزای Skill Worker یا Start-Up مهاجرت کنید، در ماژول General شرکت کنید.

 

گرفتن مدرک آیلتس برای کسانی که از سطح زبان قابل قبولی برخوردار هستند، کار زیاد سختی نیست. با یک سری نکات مهم و کاربردی که در این مقاله گفته شده است، به راحتی می توانند به نمره بالای 7 آیلتس دست پیدا کنند. برنامه ریزی بسیار مهم است و همچنین منابعی که مطالعه می کنید. در ادامه به نحوه برنامه‌ریزی صحیح برای گرفتن مدرک آیلتس و معرفی بهترین منابع آیلتس می‌پردازیم.

 

برنامه ریزی سه ماه برای آیلتس

 

برنامه ریزی سه ماه برای آیلتس

برنامه ریزی یکی از اصلی ترین و کلیدی ترین مراحل رسیدن به نمرات بالا در آیلتس آکادمیک و جنرال است. اگر فقط از یک کتاب به کتاب دیگر بروید، یا از یک کانال یوتیوب به کانالی دیگر مراجعه کنید، پیشرفت نخواهید کرد. برنامه آیلتس شما باید حول محورهای زیر باشد:

  • تقویت واژگان زبان انگلیسی (دو ماه اول)

 

  • یادگیری تکنیک های پاسخگویی به سوالات آیلتس (دو ماه اول)

 

  • انجام تست Listening و Reading (ماه دوم و سوم)

 

  • صحبت انگلیسی با پارتنر زبان (ماه سوم)

 

  • نوشتن Writing (ماه سوم)

 

مهارت های نوشتاری و Speaking را باید به ماه آخر موکول کنید، زیاد تا قبل از آن با خواندن متن ها و گوش دادن به پادکست و سایر Audio ها ، کلمات و نکات گرامری به صورت ناخودآگاه وارد ذهش شما شده است. دقیقاً مثل یادگیری زبان در کودکی است. کودکان با صحبت کردن و نوشتن شروع به یادگیری زبان نمی کنند، بلکه با گوش دادن و سپس خواندن متن ها ، مهارت گفتاری و نوشتاری خود را تقویت می کنند. پس اول ریدینگ و لیسنینگ کار کنید، سپس وارد اسپیکینگ و رایتینگ شوید.

 

تقویت و افزایش لغات زبان انگلیسی

 

تقویت و افزایش لغات زبان انگلیسی

برای اینکه در آزمون آیلتس به نمره قابل قبولی برسید، حتماً باید کلمات و لغات جدید یاد بگیرید. این هم فقط باید به صورت مترادف انگلیسی باشد، نه معنی فارسی که در عمل به کار نمی آید. یادگیری معنی فارسی یک کلمه در سطوح ابتدایی خوب است، ولی برای سطوح متوسط به بالا پیشنهاد نمی شود.

در چهار مهارت آیلتس، شما نیاز به داشتن رنج مختلفی از کلمات دارید. مثلاً در مهارت شنیداری اگر کلمه گفته شده توسط گوینده را ندانید، رشته کلام از دست تان در می رود، و قادر به نوشتن پاسخ صحیح در جای خالی نیستید. یا در مهارت نوشتاری، شما باید صورت سوال را با کلمات مترادف در ابتدای مقدمه بنویسید، که این فقط با تقویت دایره لغات قابل انجام است. اما چه کتاب و پکیج لغات آیلتس ای را بخوانیم.

 

بهترین کتاب واژگان آیلتس

در سال های اخیر، منابع زیادی در زمینه آیلتس منتشر شده است که هر کدام از آنها نقاط ضعف و قوتی دارند. از میان همه این کتاب ها، شما باید کتابی را انتخاب کنید که تعداد مترادف های بیشتری را برای یک کلمه گذاشته است. دلیل این امر این است که در ریدینگ IELTS ، شما در متن یک کلمه را می بینید، اما در سوال مترادف آن آمده است. اگر شناسایی مترادف کلمات یا معنی لغات را خوب بلد نباشید، به احتمال زیاد با نمره 5 یا 6 مواجه خواهید شد.

 

در سال های اخیر، مهارت خواندنی آیلتس به شدت چالشی شده است. طراحان سوال، جواب را به راحتی کف دست شما نمی گذارند و از هر ترفندی استفاده می کنند تا شما را گمراه کنند. یکی از راهکارها برای افزایش مهارت ریدینگ آیلتس، تقویت دایره لغات است. در ادامه بهترین کتاب های لغات آیلتس معرفی شده است.

 

  1. 1. کتاب لغات ضروری آیلتس

 

  1. 2. کتاب Vocabulary For IELTS

 

یادگیری لغات انگلیسی

سعی کنید هر درس لغات آیلتس را به مدت سه روز پشت سر هم بخوانید. عجله نکنید و همیشه برای یک درس وقت کافی بگذارید. ذهن آدم بسیار فراموش کار است و به سرعت تمامی لغات از حافظه ما پاک می شوند. برای اینکه لغات را وارد حافظه دراز مدت خود بکنید، باید هر درس را سه مرتبه در سه روز متوالی بخوانید. سپس با یک وقفه چهار روزه دوباره به سراغ آن درس بروید و آن را مرور کنید. این کار را در فواصل کوتاه مدت انجام دهید تا همه لغات را کامل یاد بگیرید.

 

دقت کنید که همه زبان آموزان، لغات و کلمات جدید را فراموش می کنند. پس نباید دلسرد و خسته شوید و یا به خود بگویید که من نمی توانم. روحیه جنگندگی داشته باشید و جا نزنید. حتماً به اهداف تان فکر کنید و دائم آنها را در ذهن تان مرور کنید. این کار به شما انگیزه می دهد که از تکرار لغات هر درس خسته نشوید.

 

بهترین کتاب های گرامر آیلتس

 

بهترین کتاب های گرامر آیلتس

حتماً در برنامه ریزی خود به گرامر پایه تا پیشرفته زمانی را اختصاص دهید. گرامر خوب برای مهارت های Speaking و Writing بسیار حیاطی است و اگر از سطح خوبی بر خوردار نباشید، نمره پایینی برای این معیار دریافت خواهید کرد. در ادامه بهترین کتاب های گرامر آیلتس معرفی شده است. شما می توانید این کتاب ها را از سایت Zandi English دانلود کنید.

 

  • کتاب Grammar for IELTS

 

  • کتاب Liz Grammar for IELTS

 

کتاب Grammar for IELTS توسط انتشارات کمبریج منتشر شده است و مشکلات شما در قسمت گرامر آیلتس را مرتفع می‌کند و همچنین دارای نمونه سوالاتی از آزمون های سال های گذشته IELTS است. این مجموعه علاوه بر تقویت گرامر آیلتس، تمامی مهارت های آیلتس از جمله ریدینگ، رایتینگ، اسپیکینگ و لیسنینگ شما را برای آزمون آیلتس تقویت کرده و سطح شما را در این قسمت افزایش می دهد.

 

یادگیری تکنیک های پاسخگویی به سوالات آیلتس

 

یادگیری تکنیک های پاسخگویی به سوالات آیلتس

برای جواب دادن به سوالات آیلتس، باید سبک و روش های آن را بلد باشید. این تکنیک ها، در عین حال که ساده هستند، به تمرین زیاد نیاز دارند. با یک یا دو بار تمرین ، ملکه ذهن شما نمی شوند و به خوبی نمی توانید آنها را به کار ببرید. پس همیشه به یاد داشته باشید که کلید موفقیت، تکرار و تکرار است. اگر می‌خواهید راننده خوبی شوید، حتماً باید چندین بار پشت ماشین بشینید و دنده عوض کنید، یا کلاچ و ترمز بگیرید، یا فرمان و کنترل ماشین را تمرین کنید. با یک یا دو بار رانندگی، چیزی تغییر نمی کند. این مثال دقیقاً برای زبان انگلیسی و آیلتس هم صادق است. باید یک لغت، ساختار گرامری و تکنیک آیلتس را بارها تکرار کنید تا ملکه ذهن تان شود.

 

تکنیک Distractor یا گمراه کننده

با یک مثال از تکنیک های آیلتس مقاله را ادامه می دهیم. یکی از مهمترین نکات لیسنینگ و ریدینگ آیلتس تکنیک Distractors است. به این معنی که مثلاً در لیسنینگ سوال چند گزینه ای دارید. گوینده به یک گزینه اشاره می کند و از کلمات آن در صحبت خود می گوید، اما این گزینه با but یا although تغییر می کند و به اصلاح از حالت صحیح به غلط تبدیل می شود. شما ممکن است در این حالت آن گزینه را صحیح انتخاب کنید و از گوش دادن به ادامه صدا خوداری کنید یا به آن اهمیت ندهید. همین تکنیک را در صورتی که خوب تمرین کنید، می تواند نمره شما را تا یک نمره افزایش دهد.

 

طراحان سوالات آیلتس، جواب را به اصطلاح عوض می کنند و نمی گذارند که شما به راحتی پاسخ صحیح را پیدا کنید. برای سوالات جای خالی هم ممکن است از Distractors استفاده کنند. مثلاً یک کلمه را گوینده با لحن تأکیدی به کار ببرد و شما گمراه شوید و آن را در جای خالی بنویسید. در صورتی که جواب یک کلمه دیگر است. در این حال شما گول خوردید و صرفاً به استرس گوینده توجه کردید و نه به کلیدواژهایی که گفته شده است.

 

بهترین کتاب های تکنیکال آیلتس

با اینکه کتاب ها مثال‌های متنوع می آورند و خیلی از تکنیک ها را به شما یاد می دهند، اما درک آنها گاهی مشکل است. شاید به این دلیل باشد که همه چیز به انگلیسی توضیح داده شده است و شما از سطح زبان انگلسی خوبی برخوردار نیستید، پس همه خم و چم کار را نمی فهمید. با این حال یکی از بهترین مجوعه کتاب های یادگیری تکنیک های آیلتس در ادامه معرفی شده است.

 

  • کتاب Mindset for IELTS Foundation

 

  • کتاب Mindset for IELTS 1

 

  • کتاب Mindset for IELTS 2

 

  • کتاب Mindset for IELTS 3

 

این مجموعه کتاب ها، یکی از منابع مهم آزمون آیلتس است که زبان‌آموز را در مهارت‌های مختلف آزمون ایلتس، چیره دست می‌کند. مجموعه مایندست محصول مشترک دانشگاه کمبریج و Cambridge Assessment English است که ۴ سطح زبانی را مطابق استاندارد CEFR از A2 (مبتدی) تا C1 (پیشرفته) در بر می‌گیرد.

 

بهترین پکیج ویدیویی آموزش آیلتس

 

بهترین پکیج ویدیویی آموزش آیلتس

پیشنهاد ما به شما این است که در برنامه ریزی خودتان از پکیج ویدیویی آموزش آیلتس برای یادگیری تکنینک ها و روش های تست زنی استفاده کنید. یکی از بی نظیرترین مجموعه های آموزش آیلتس را استاد زندی در سایت ZandiEnglish ارائه کرده است. ایشان در 35 ساعت ویدیو، تمامی مهارت های آیلتس مثل Reading, Speaking, Writing, Listening را آموزش داده است. قیمت و کیفیت این پکیج با سایر مجموعه ها قابل قیاس نیست. فقط کافیه یک سر به سایت زبان زندی بزنید و درس های رایگان این مجموعه را نگاه کنید تا از کیفیت و کمیت آن مطلع شوید.

 

راه های تقویت مهارت ریدینگ و لیسنینگ

یکی از بهترین راه ها برای کسب نمره بالا در ریدینگ و لیسنینگ آیلتس، انجام تست با کتاب کمبریج آیلتس است. مجموعه ای بی نظیر از انتشارات کمبریج که بیش از 18 جلد از آن تاکنون چاپ شده است. هر نسخه شامل 4 تست استاندارد از آزمون های گذشته IELTS می شود.

 

بطور کلی اگر بخواهیم ویژگی های این مجموعه را برای شما بیان کنیم می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

 

  • مشخصات هر بخش از آزمون آیلتس را یاد می گیرید.

 

  • مثال هایی از تیپ های مختلف سوال از هر بخش آزمون آیلتس را یاد می گیرید.

 

  • مهارت های زبانی مورد نیاز برای هر بخش آزمون را درک می کنید.

 

  • تمرین های مهارت ساز مهم و کاربردی

 

  • اشتباهات رایج و نحوه رفع آنها را تمرین می کنید.

 

  • آموزش نکات مهم تست زنی برای رسیدن به نمره بالای 7 IELTS

 

  • 4 آزمون واقعی آیلتس با پاسخ برای آشنایی با چارچوب آزمون

 

پیدا کردن پارتنر زبان برای بخش IELTS Speaking

 

پیدا کردن پارتنر زبان برای بخش IELTS Speaking

یادگیری یک زبان همراه با تعامل و معاشرت است. بدون داشتن پارتنر زبان انگلیسی، پیشرفت زیادی در بخش اسپیکینگ بدست نمی آورید. حتماً با اپلیکیشن های پارتنر زبان مثل Speaky ، Lingbe و Tandem چند نفر را برای مکالمه و تمرین سوالات آیلتس پیدا کنید. شاید این کار مقداری زمان بر باشد، چون پیدا کردن یک شخص که با روحیات و سطح شما سازگار باشد، قدری سخت است. اما مطمئن باشید که ارزش اش را دارد.

 

نوشتن رایتینگ آیلتس

رایتینگ را به ماه آخر برنامه‌ریزی آیلتس موکول کنید چرا که تا آن زمان دایره لغات و گرامر بهتری دارید. برای نوشتن رایتینگ باید نمونه جواب های مختلف را بخوانید و نسبت به پاراگراف بندی انواع سوالات آیلتس آگاهی لازم را بدست آورید. متاسفانه رایتینگ آیلتس برای خیلی از داوطلبین چالشی و سخت است، بنابراین بهتر است از یک مدرس یا استاد آیلتس مثل بهرام زندی کمک بگیرید. استاد زندی بیش از 10 سال تجربه تدریس آیلتس در ماژول جنرال و آکادمیک را دارد. ایشان سایت ZandiEnglish را در سال 1398 تاسیس کردند و تاکنون بیش از هزار نفر را با پکیج یا کلاس آموزش آیلتس راهنمایی کرده اند.

 

سخن آخر

امیدوارم از نکات مهم و کاربری گفته شده در این مقاله نهایت استفاده را ببرید. یادآوری می شود که برای گرفتن مدرک آیلتس هیچ وقت دیر نیست، فقط کافیه که برای یادگیری به سایت Zandi English مراجعه کنید. آموزش های آیلتس به صورت گام به گام توسط استاد زندی گفته شده است. برخی از آنها رایگان و برخی دیگر با خرید بسته آموزشی قابل مشاهد است.

 

دسته بندی :

سینا منصوری

فعال در حوزه سئو و علاقمند به مجله اینترنتی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *