طرزتهیه ی اردور قارچ
طرز تهیه ی اردور قارچ را برای شما عزیزان تهیه کرده ایم ، امیدواریم که این پیش غذای خوشمزه و ساده را بپسندید . با مجله اینترنتی تفریحی و آشپزی باحال مگ همراه باشید .
مواد لازم برای 6 نفر
نان بریده شده چهارگوش کوچک ۱۲ عدد
قارچ ۵۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل بقدر کافی
روغن به مقدار کافی
گرد سیر به مقدار کم
طرز تهیه
قارچ را خرد کرده و در پارچه خشک می کنیم.
کمی آبلیمو به آن می زنیم که سیاه نشود.
کره را در ظرفی آب می کنیم، قارچ را در کره کمی سرخ می کنیم.
کمی نمک و فلفل و گرد سیر به آن می زنیم.
نصف قاشق سوپخوری آرد روی آن می باشیم و بهم می زنیم تا سس قارچ کمی غلیظ شود، نانها را در توستر، توست می کنیم و یا در سینی فر می چینیم و کمی برشته می نماییم.
خامه را با قاری که باید گرم باشد مخلوط می نماییم و روی هر ورقه تان را کمی از مایه قارچ و خامه می ریزیم و با یک برگ جعفری روی آن را تزئین نموده، اردور را گرم سر میز می بریم.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی