طرز تهیه باقالی پلوی اصیل ایرانی!
طرز تهیه باقالی پلوی اصیل ایرانی : در این پست کوتاه برای شما عزیزان طرز تهیه باقالی پلو رو توضیح میدم. امیدوارم از خوندن این پست و درست کردن این غذا لذت ببرید!
برای پخت گوشت دو عدد پیاز رو خلالی خرد کردم و تفت دادم.
وقتی سبک شد گوشت رو اضافه کرده و با زرد چوبه و ادویه و فلفل سیاه کمی تفت دادم
بعد یک لیوان آب اضافه کرده و روی شعله کم 3 ساعت زمان دادم تا پخت انجام بشه و 10 دقیقه آخر نمک و زعفران رو اضافه کردم.
شما میتونید رب گوجه هم اضافه کنید که من نکردم ?
برای برنج هم قابلمه آب رو روی شعله میزارم وقتی جوش آمد برنج رو که از قبل شسته و با نمک خیس کرده بودم رو اضافه کردم.
2 یا 3 جوش که زد باقالی رو اضافه کرده و بعد از دو سه دقیقه آبکش کرده و داخل قابلمه ریخته و لابه لا شوید خشک میریزم.
در آخر آب زعفران و روغن روش ریخته و دم میزارم. شما میتونید اگر آب گوشت اضافه دارید به جای آب روغن روی برنج بریزید.
به همین راحتی.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : پیج ashpazi.khoonegi