طرز تهیه سوپ ترش چغندر و گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ ترش چغندر و گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ ترش چغندر و گوجه فرنگی را برای شما همراهان باحال مگ تهیه نموده ایم .

 

موارد زیر برای ۴ نفر می باشد ، اگر برای افراد بیشتر میخواهید تهیه کنید حتما به نسبت مواد را افزایش دهید .

 

✔️مواد لازم 

 

گوجه فرنگی …………………… ۴۰۰ گرم

پیاز قرمز ………………………… ۱ عدد

هویج ……………………………. ۲ عدد

چغندر …………………………… ۲ عدد بزرگ

کرفس …………………………… ۲ شاخه

سیر ………………………………۱ حبه

آب گوشت ………………………. ۱۲۰۰ میلی لیتر

شکر ……………………………… ۱ قاشق چای خوری

کلم قرمز ………………………… ۱/۲ عدد کوچک

خامه ترش ………………………. ۴ قاشق غذاخوری

شوید …………………………….. ۴ شاخه

 

✔️ طرز تهیه 

 

۱ . گوجه ها را برای چند دقیقه در آب جوش انداخته و خارج کنید. پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و گوجه ها را کمی له کنید.

 

۲ . گوجه فرنگی را به همراه پیاز ، هویج ، چغندر ، کرفس ، سیر ، آب گوشت و شکر در قابلمه بریزید.

 

۳ . قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مواد به جوش آید و اجازه دهید برای ۵ دقیقه بجوشد.

 

۴ . کلم قرمز خرد شده را اضافه کنید و بگذارید مواد برای حدود ۳۰ دقیقه دیگر تا کلم نرم شود، قل بزند.

 

۵ . می توانید سوپ را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید و یا آن را به همین شکل میل کنید.

 

۶ . یک قاشق غذاخوری خامه ترش و کمی شوید خرد شده بر روی سوپ بگذارید و آن را گرم میل کنید.

 

✔️ نکاتی در مورد تهیه سوپ ترش چغندر و گوجه فرنگی

 

۱ . پیاز را پوست بگیرید و آن را ریز خرد کنید.

 

۲ . هویج و چغندر را هم پوست بگیرید و آن ها را خرد کنید.

 

۳ . کرفس را تمیز بشویید و آن را ریز خرد کنید.

 

۴ . پوست سیر را جدا کنید و آن را با لبه چاقو له کنید.

 

۵ . کلم قرمز را تمیز بشویید و آن را به شکل نوارهای باریک برش دهید.

 

۶ . شوید ها را خرد کنید.

 

۷ . می توانید به جای خامه ترش از ماست چکیده استفاده کنید.

 

نکته طلایی : برای خوشمزه تر شدن سوپ از گوشت خانگی و تازه استفاده كنيد.

 

منبع : آشپز باشی

از وب

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

logo-samandehi