طرز تهیه سوپ ترش چغندر و گوجه فرنگی
طرز تهیه سوپ ترش چغندر و گوجه فرنگی را برای شما همراهان باحال مگ تهیه نموده ایم .
موارد زیر برای 4 نفر می باشد ، اگر برای افراد بیشتر میخواهید تهیه کنید حتما به نسبت مواد را افزایش دهید .
✔️مواد لازم
گوجه فرنگی …………………… ۴۰۰ گرم
پیاز قرمز ………………………… ۱ عدد
هویج ……………………………. ۲ عدد
چغندر …………………………… ۲ عدد بزرگ
کرفس …………………………… ۲ شاخه
سیر ………………………………۱ حبه
آب گوشت ………………………. ۱۲۰۰ میلی لیتر
شکر ……………………………… ۱ قاشق چای خوری
کلم قرمز ………………………… ۱/۲ عدد کوچک
خامه ترش ………………………. ۴ قاشق غذاخوری
شوید …………………………….. ۴ شاخه
✔️ طرز تهیه
1 . گوجه ها را برای چند دقیقه در آب جوش انداخته و خارج کنید. پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و گوجه ها را کمی له کنید.
2 . گوجه فرنگی را به همراه پیاز ، هویج ، چغندر ، کرفس ، سیر ، آب گوشت و شکر در قابلمه بریزید.
3 . قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مواد به جوش آید و اجازه دهید برای ۵ دقیقه بجوشد.
4 . کلم قرمز خرد شده را اضافه کنید و بگذارید مواد برای حدود ۳۰ دقیقه دیگر تا کلم نرم شود، قل بزند.
5 . می توانید سوپ را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید و یا آن را به همین شکل میل کنید.
6 . یک قاشق غذاخوری خامه ترش و کمی شوید خرد شده بر روی سوپ بگذارید و آن را گرم میل کنید.
✔️ نکاتی در مورد تهیه سوپ ترش چغندر و گوجه فرنگی
1 . پیاز را پوست بگیرید و آن را ریز خرد کنید.
2 . هویج و چغندر را هم پوست بگیرید و آن ها را خرد کنید.
3 . کرفس را تمیز بشویید و آن را ریز خرد کنید.
4 . پوست سیر را جدا کنید و آن را با لبه چاقو له کنید.
5 . کلم قرمز را تمیز بشویید و آن را به شکل نوارهای باریک برش دهید.
6 . شوید ها را خرد کنید.
7 . می توانید به جای خامه ترش از ماست چکیده استفاده کنید.
نکته طلایی : برای خوشمزه تر شدن سوپ از گوشت خانگی و تازه استفاده کنید.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : آشپز باشی