طرز تهیه سوپ جو و قارچ [ویژه و خوش طعم]
طرز تهیه سوپ جو و قارچ : باز هم کنار شماییم با یک آموزش آشپزی دیگه. همراهمون باشید تا طرز تهیه این غذای لذیذ رو بهتون توضیح بدیم. با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ الی ۷ نفر
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- مرغ به مقدار لازم ?
- چوب دارچین ۱ عدد
- زردچوبه،نمک به مقدار لازم
- سیر ۳ حبه
- رب گوجه ۴ الی ۵ ق غ
- جو پوست کنده ۱ پیمانه سر پر
- آب ۶ لیوان
- هویج ۳ عدد
- سس فلفل ۰/۵ ق چ
- سبزی سوپ خرد شده ۴ ق غ
- عصاره قلم ۳ تکه(اختیاری)
- قارچ ۸ عدد
طرز تهیه سوپ جو و قارچ
توی قابلمه یکم روغن بریزید و پیاز ریز خرد شده رو اضافه کنید،تفت بدید.
پیاز ها که طلایی شد مرغ رو اضافه کنید+چوب دارچین+زردچوبه.
وقتی مرغ ها از حالت خامی دراومدن سیر ها رو نصف کنید و به قابلمه اضافه کنید.
یکم دیگه تفت بدید تا بوی مرغ گرفته بشه بعد رب بریزید و تفت بدید تا زمانی که رب سرخ بشه.
جو رو بشورید و بریزید توی قابلمه+آب،شعله رو زیاد کنید تا جوش بیاد.
بعد در قابلمه رو بگذارید و شعله رو کم کنید تا بپزه.
بعد از ۴۵ دقیقه نمک+سس فلفل+هویج مربعی خرد شده رو اضافه کنید(همچنان شعله کم باشه).
۵۰ دقیقه بعد سبزی سوپ بریزید+عصاره قلم.
بعد از ۲۰ دقیقه قارچ ها رو اضافه کنید.
حدود نیم ساعت زمان بدید تا هم قارچ بپزه هم سوپ جا بیوفته.
قبل از سرو چوب دارچین رو دربیارید.
نوش جان
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : fafali.food