طرز تهیه عدس پلو (مواد لازم + دستور پخت)
در این مقاله طرز تهیه عدس پلو را برای شما عزیزان تهیه کرده ایم .
امیدواریم از پختن این غذای خوشمزه لذت ببرید.
با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه عدس پلو
- عدس ۲ پیمانه
- برنج ۳ پیمانه
- پیاز برای داخل برنج ۲ عدد متوسط
- پیاز برای گوشت ۱ عدد رنده شده و ابش گرفته شده
- گوشت چرخ شده
- زعفرون مقداری
- نمک و ادویه به مقدار لازم
دستور پخت عدس پلو
دوپیمانه عدس رو با اب میزارم تا بپزه نباید زیاد پخته بشه که پوستش جدا بشه باید از نیم پز یه خورده بیشتر پخته بشه بعد ابکش میکنیم تا ابش بره یه مقدار نمک میزنم میزارم کنار تا به خورد عدس بره.
سه پیمانه برنج رو از قبل خیس میدم میزارم تا جوش بیاد بعد ابکش میکنم.
تو یه ماهی تابه دیگه دوتا پیاز متوسط رو تفت میدم با زردچوبه بیشتر وقتی پیاز تفت خورد عدس رو بهش اضافه میکنم بعد برنج رو اضافه میکنم و خیلی اروم مخلوط میکنم تو قابلمه میریزم و میزارم برنج دم بکشه.
گوشت چرخ شده رو با یه پیاز رنده شده و ادویه و نمک خوب مخلوط میکنم وقتی حالت چسبناک پیدا کرد گوشت رو قلقلی میکنم.
اول یه پیاز رو تفت دادم وقتی نرم شد قلقلی گوشت رو اروم گذاشتم داخلش اول گذاشتم قلقلی یه مقدار سرخ بشه و از حالت شل بودن دربیاد پشت رو کردم تا اون طرفش بپزه بعد یه مقدار خیلی کم داخلش اب ریختم و یک قاشق چ رب (برای خوش رنگ شدن) شعله رو خیلی کم کردم و گذاشتم اروم اروم بپزه .
معمولا تو عدس پلو از کشمش استفاده میکنن ولی من کشمش دوست ندارم برای همین از زرشک استفاده کردم زرشک رو از قبل خیس دادم داخل یه ماهی تابه یه مقدار کره ریختم.
حواستون باشه کره نباید زیاد گرم بشه زرشک سیاه میشه در حد آب شدن کره کافیه زرشک رو داخل کره میریزم و یه قاشق چای خوری شکر میریزم(یه قاشق چ شکر حتما بریزین زرشک خوشمزه تر میشه شیرینش نمیکنه) یه کوچولو تفت خورد خاموش میکنم.
من برنج رو همیشه کمی نرم تر میگیرم (چون خانواده این طور دوست داره البته نه خیلی زیاد نرم که شفته بشه)شما میتونین کالتر بردارین.
میتونین گوشت چرخ شده رو خیلی معمولی با پیاز تفت بدین و بین برنج بریزین ک یا جدا بعد رو برنج بزارین.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع: پیج elhambabaee.70