طرز تهیه ژله رنگین کمان [خوشمزه و شیرین]
طرز تهیه ژله رنگین کمان : این پست هم برای دوست داران دسر به خصوص ژله دوستان. توجه کنید که ژله به هضم غذا خیلی کمک می کنه. با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه ژله رنگین کمان
- ژله توت فرنگی
- ژله پرتقال
- ژله موز
- ژله کیوی
- ژله بلوبری
- ژله انگور
از هر کدام یک بسته
(من قسمت سفید را باکِرِم ژله شیر درست میکنم خیلی خوشمزه تر از مخلوط ژله آلوورا و بستنی میشود)
موادلازم برای کِرِم ژله شیر یا کِرِم وانیلی
- شیر 4 لیوان
- شکر 1 لیوان
- پودر ژلاتین 4 قاشق سوپ خوری
- آب 1/2 لیوان
- خامه صبحانه 200 گرم
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کرم وانیلی
برای تهیه کِرِم وانیلی اول خامه را در دمای محیط قرار میدهیم. بعد پودر ژلاتین را روی آب سرد میریزیم وقتی حالت اسفنجی شد روی بخار کتری قرار میدهیم تا ذوب و شفاف شود.
شیر و شکر را مخلوط کرده، روی حرارت قرار میدهیم تا شیر گرم و شکر حل شود. از روی حرارت برداشته وانیل را اضافه میکنیم. چند قاشق از شیر به خامه اضافه کرده هم میزنیم و بعد به شیر اضافه میکنیم. ژلاتین و شیر وقتی ولرم شدند با هم مخلوط کرده از صافی رد میکنیم و کنار میگذاریم.
طرز تهیه ژله رنگین کمان
هر پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده به صورت بن ماری حل میکنیم تا شفاف شوند و 1/4 لیوان آب سرد افزوده مخلوط میکنیم. همه ی ژله ها و کِرِم وانیلی باید خنک باشند .
بعد از ریختن هر رنگ ژله در قالب، حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندند طوری که وقتی انگشت روی ژله میزنیم کمی چسبنده باشند و بعد کِرِم ژله را میریزیم .
اگر ژله ها کامل ببندند، به هم نمیچسبند و موقع خارج کردن از قالب و برش زدن لایه ها از هم جدا می شوند. بعد از اتمام کار، سه تا چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم.
برای جدا کردن هم کناره های ژله را از قالب آزاد میکنیم و چند ثانیه قالب را در آب داغ فرو کرده و در ظرف مورد نظر بر میگردانیم.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : پیج monoliya2328