طرز تهیه کرم انبه [یک دسر عالی]
طرز تهیه کِرِم انبه : دسر خوشمزه ای که این دفه میخوایم براتون درست کنیم با طعم انبه هست.
با بخش آشپزی مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید تا این دسر رو با هم درست کنیم.
مواد اولیه
- انبه درشت پوره شده 1 عدد
- شیر 3 پیمانه
- شکر 3/4 پیمانه
- پودر ژلاتین 3 ق س
- آب 1/2 پیمانه
- وانیل کمی
- خامه 150 گرم
برای درست کردن این دسر خوشمزه اول پودر ژلاتین را روی آب سرد میریزیم، وقتی حالت اسفنجی شد روی بخار کتری به صورت بن ماری ذوب میکنیم تا شفاف شود و کنار میگذاریم.
بعد شکر و شیر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا شیر گرم و شکر حل شود.
از روی حرارت برداشته و خامه ی به دمای محیط رسیده را که کمی هم زده ایم به همراه وانیل اضافه کرده مخلوط میکنیم.
در آخر پوره ی انبه و ژلاتین را هم مخلوط کرده از صافی رد میکنیم (این کار باعث می شود تا مواد صاف و یکدست شوند و بعد از آماده شدن شکل دسر زیبا تر شود).
قالب سیلیکونی را روی یک بشقاب یا سینی قرار داده مواد کِرِم را در آن ریخته 5_6 ساعت در یخچال قرار میدهیم.
بعد کناره های دسر را آزاد کرده، ظرف سرو را روی آن قرار میدهیم و به کمک ظرف زیر قالب دسر را برمیگردانیم.
من با گلهایی که از انبه قالب زدم و اکلیل خوراکی قرمز تزیین کردم.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : monoliya2328