طرز تهیه ی کره بادام خانگی
در این نوشته طرز تهیه کره بادام خانگی را برای شما عزیزان تهیه نموده ایم .
بخش آشپزی مجله باحال مگ امیدوار است از این دستور آشپزی لذت ببرید .
این کره خانگی را به راحتی می توانید تهیه نموده و برای صبحانه، در نوشیدنی ها، کیک و شیرینی، به عنوان سس در کنار انواع دسرها میل کنید.
✔️ نکاتی در رابطه با طرز تهیه
1 . از بادام خام استفاده کنید.
2 . با این میزان مواد ۱ پیمانه کره بادام خواهید داشت
✔️ مواد لازم
بادام ……………………. 2 پیمانه
نمک ……………………. 1 قاشق چای خوری
✔️ طرز تهیه
بادام را در مخلوط کن ریخته و برای حدود 8 تا 10 دقیقه بزنید تا یکدست شود.
در این میان چند بار مواد پاشیده به دیواره های ظرف را تمیز کرده و با سایر مواد ترکیب کنید.
در آخر نمک را به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.
به این نکته نیز توجه داشته باشید که می توانید کره بادام را تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : آشپز باشی