hambergermenu

طرز تهیه ی کره بادام خانگی

در این نوشته طرز تهیه کره بادام خانگی را برای شما عزیزان تهیه نموده ایم .

بخش آشپزی مجله باحال مگ امیدوار است از این دستور آشپزی لذت ببرید .

این کره خانگی را به راحتی می توانید تهیه نموده و برای صبحانه، در نوشیدنی ها، کیک و شیرینی، به عنوان سس در کنار انواع دسرها میل کنید.

 

✔️ نکاتی در رابطه با طرز تهیه 

 

1 . از بادام خام استفاده کنید.

2 . با این میزان مواد ۱ پیمانه کره بادام خواهید داشت

 

✔️ مواد لازم

 

بادام …………………….  2  پیمانه
نمک ……………………. 1 قاشق چای خوری

 

آموزش کامل طرز تهیه ی کره بادام

✔️ طرز تهیه

 

بادام را در مخلوط کن ریخته و برای حدود 8 تا 10 دقیقه بزنید تا یکدست شود.

 

در این میان چند بار مواد پاشیده به دیواره های ظرف را تمیز کرده و با سایر مواد ترکیب کنید.

 

در آخر نمک را به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.

 

به این نکته نیز توجه داشته باشید که می توانید کره بادام را تا ۵ روز در یخچال نگهداری کنید.

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

منبع : آشپز باشی

دسته بندی :

سینا منصوری

فعال در حوزه سئو و علاقمند به مجله اینترنتی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *