hambergermenu

فاکتور های مهم انتخاب تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تهیه و خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی یکی از مهم ترین دغدغه های افرادی است که تصمیم به راه اندازی فست فود، راه اندازی رستوران، پذیرایی و انواع مدل های آشپزخانه صنعتی دارند. دلیل آن نبود تجهیزات آشپزخانه صنعتی خوب و کارآمد است و شاید یکی از مهم ترین دلایل این نگرانی عدم اطلاع عموم از تامین کنندگان تجهیزات آشپزخانه صنعتی قابل اعتماد باشد!

 

با توجه به گستردگی این تجهیزات، نمی توان شرکتی را یافت که تمامی تجهیزات آشپزخانه صنعتی مورد نیاز برای راه اندازی رستوران را تولید کند. به همین دلیل ما در گروه صنعتی تجهیزاتت بر آن شدیم تا با تاسیس یک هلدینگ تخصصی در زمینه تامین، تا مفهوم واردات و تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی، به هموطنان عزیز در این زمینه کمک کنیم.

 

فاکتور های مهم انتخاب تجهیزات آشپزخانه صنعتی

 

خرید تجهیزات رستوران و پخت و پز می تواند یک انتخاب ایده آل برای ساخت و راه اندازی یک فست فود و رستوران در سریع ترین و آسان ترین زمان ممکن باشد. در واقع همه چیز را در لیست لوازم آشپزخانه صنعتی خواهید یافت. از تهیه و برش غذا با سرعت بالا گرفته تا مقداری پخت و پز، حمل و نقل و خدمات مشتری و تمیز کردن و شستن ظرف، می توانید همه چیز را در یک مکان آماده کنید.

همچنین خرید تجهیزات آشپزخانه مجزا از دغدغه های اصلی کارفرمایان است. به عنوان مثال، شما باید زمان زیادی را صرف سفر، بررسی، خرید و انتقال کنید. اما اگر به لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی ما مراجعه کنید، می توانید با اطمینان و سرعت تجهیزات لازم را خریداری کنید. جنس های تجهیزاتت حاکی از کیفیت و دوام بالای انواع تجهیزات صنعتی رستورانی می باشد. صرف نظر از کاربرد آنها، استفاده از این لوازم ضروری می تواند ظاهری شیک و باکلاس به آشپزخانه صنعتی بدهد.

 

لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی

طیف وسیعی از لوازم آشپزخانه صنعتی مثل اجاق گاز صنعتی ما شامل انواع لوازم و ظروف مورد استفاده در تهیه و پخت غذا در محیط های تجاری و صنعتی می باشد.

 

این ابزارها برای صرفه جویی در زمان و افزایش بهره وری در فرآیندهای صنعتی طراحی شده اند. برخی از لوازم آشپزخانه صنعتی عبارتند از:

 

ظروف آشپزخانه

کلیه امور مربوط به پخت غذا توسط خط آشپزی انجام می شود. این دستگاه مقدار زیادی غذای با کیفیت بالا را در مدت زمان کوتاهی طبخ می کند. برق این تجهیزات از برق یا گاز تامین می شود.

 

خط آشپزی در آشپزخانه های رستوران ها و هتل ها باید شامل تجهیزات اولیه مانند خورش و پلوپز، اجاق های صنعتی، گریل، سرخ کن، تابه چرخشی، مایکروفر، گرم کن غذا، دیگ آب، اجاق گاز چند شعله، اجاق کباب پز و … باشد.

 

تجهیزات فست فود

برای رستوران های فست فود، تجهیزات و خط آشپزخانه ویژه ای وجود دارد که شامل تجهیزاتی مانند سرخ کن، گریل، فر کباب پز، فر پیتزا روی ریلی، فر پیتزا، رویه پیتزا، یخچال زیر گریل، گریل زیر فریزر، استکر ماکارونی و سیب زمینی کش می باشد.

 

تهیه لیست مناسب از این تجهیزات باعث افزایش کیفیت آشپزخانه می شود.

 

ماشین لباسشویی

برای افزایش سطح تمیزی و شستشوی آسان و سریع از تجهیزات شستشوی صنعتی استفاده می شود.

 

از این تجهیزات برای شستشو و ضدعفونی انواع سطوح و ظروف استفاده می شود و شامل تجهیزاتی مانند ماشین لباسشویی صنعتی، سیخ، سینک آشپزخانه استیل، سینک استیل آشپزخانه و … می باشد.

 

ابزار آماده سازی

کیفیت مواد اولیه اولین اصل در تهیه غذا است که در کنار این مهم، کیفیت تجهیزات تهیه غذا نیز بسیار مهم است و این دو نکته به عامل اصلی آشپزها برای تهیه غذاهای لذیذ تبدیل می شود.

 

این لوازم صنعتی شامل چرخ گوشت، میز آشپزخانه، خردکن، چاقو، همزن برقی، اره استخوانی، خلال کن، سبزی برش، سیخ، پوست کن، کابینت، قفسه، میکسر، غذاساز، خردکن و ظروف مورد استفاده برای تهیه مواد پخت می باشد.

 

تجهیزات برودتی و سرمایشی

این وسایل مهم ترین قسمت هر آشپزخانه ای هستند. این مجموعه شامل تجهیزاتی مانند یخچال صنعتی، فریزر صنعتی، آبسردکن صنعتی، یخ ساز، شیر آب سرد، یخچال و … می باشد.

 

تجهیزات تهویه

تهویه مناسب و باکیفیت یکی از چالش های اصلی در آشپزخانه های صنعتی از جمله هود، اگزوز فن و کانال کشی آنها می باشد.

خدمات تجهیزات

آنها طیف وسیعی از تجهیزات را در اختیار دارند و حرف اول را در فرآیند خدمات رسانی به مشتریان می زنند. معمولاً آنها شامل چرخ دستی های مختلف و ظروف مختلف سرو هستند.

تجهیزات شستشو

این لباسشویی مجموعه بزرگی از لوازم مورد نیاز لباسشویی و لباسشویی از جمله ماشین لباسشویی صنعتی، خشک کن، آبکش، پرس خودکار و غیره دارد.

در نهایت تجهیزات آشپزخانه صنعتی باید با توجه به نیاز هر آشپزخانه با دقت انتخاب شود. همچنین برای استفاده بهینه از این تجهیزات و افزایش عمر آن باید همیشه به نگهداری آن توجه کنید.

 

اجاق گاز صنعتی

اجاق گازهای صنعتی معمولا در اندازه ها و ابعاد مختلف طراحی و تولید می شوند و دارای فر یا فر نیز می باشند. با استفاده از این نوع تجهیزات آشپزخانه صنعتی می توان انواع ظروف مانند خورش، خورش و … را تهیه کرد.

 

همچنین در مدل فر گازی صنعتی می توان از قسمت فر برای گرم کردن غذا استفاده کرد.

 

اجاق گازهای صنعتی با توجه به نیاز مشتری در سایزهای مختلف ساخته می شوند که معمولا دارای 2 تا 6 شعله می باشند همچنین مشتریان می توانند بنا به نیاز خود اجاق گاز صنعتی را در سایزهای مختلف سفارش دهند.

 

 

نکات مهم برای خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

 

نکات مهم برای خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

انتخاب نامناسب تجهیزات می تواند منجر به کیفیت پایین غذا و نارضایتی مشتری شود. این نکات ممکن است شامل موارد زیر باشد:

 

متریال تجهیزات: هنگام انتخاب تجهیزات آشپزخانه صنعتی، اهمیت متریال تجهیزات بسیار زیاد است. اطمینان حاصل کنید که از مواد با کیفیت و بادوام استفاده می شود. این به بهبود کیفیت غذا و دوام تجهیزات کمک می کند.

 

کیفیت کیس و قطعات: باید کیفیت کیس و اجزای دستگاه را در نظر گرفت. برای اطمینان از طول عمر و عملکرد بهتر تجهیزات، از سازندگان قابل اعتماد و با تجربه استفاده کنید.

 

برند معتبر: انتخاب برندهای معتبر لوازم آشپزخانه صنعتی مهم است. برندهای معروف اغلب تجهیزات با کیفیتی را به دلیل استانداردهای بالا و قابلیت اطمینان بازار ارائه می دهند.

 

خدمات پس از فروش: اطمینان حاصل کنید که فروشنده یا سازنده خدمات پس از فروش قابل اعتماد ارائه می دهد. این به نگهداری و تعمیر دستگاه برای مدت طولانی کمک می کند.

 

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات متنی