hambergermenu

واردات گوشی مسافری؛ آسان‌ترین راه برای واردات تلفن همراه به کشور

چکیده : واردات گوشی مسافری با توجه به شرایط و مقررات کشور مقصد (ایران) انجام می‌شود و هر مسافر می‌تواند در طول سال یک گوشی را با پاسپورت خورد وارد و آن را رجیستر کند.

 

آسان‌ترین راه برای واردات تلفن همراه به کشور

 

فرآیند واردات گوشی مسافری ممکن است به دلیل قوانین و مقررات حاکم بر گمرک کشور با چالش مواجه باشد. در این نوع از واردات کالا، گوشی هوشمند از طریق واردات مسافری به کشوری که فرد در آن زندگی می‌کند یا اقامت دارد، وارد می‌شود.

 

برای وارد کردن گوشی مسافری به کشور لازم است که قوانین و مقررات به خوبی بررسی شود تا مشکلی در ترخیص این کالاها به وجود نیاد. در سال‌های گذشته وارد کردن تلفن همراه مسافری به مفهوم امروزی وجود نداشت.

 

تلفن‌های همراه اولیه، تکنولوژی ساده و ابتدایی داشتند و از شبکه‌های ویژه‌ای برای برقرای ارتباط استفاده می‌کردند. در دهه ۲ هزار میلادی، با افزایش محبوبیت گوشی‌های همراه و توسعه شبکه اینترنت، نیاز به واردات گوشی هوشمند به‌عنوان وسیله‌ای برای کار، برقراری ارتباط و سرگرمی افزایش پیدا کرد.

 

واردات گوشی تلفن همراه تا به امروز یک موضوع مهم در تجارت بین‌المللی محسوب می‌شود. به طور کلی، افرادی که قصد دارند گوشی مسافری وارد کنند، نیاز دارند مقررات کشور را به دقت مطالعه و از رعایت قوانین مربوط به آن اطمینان حاصل کنند.

 

موانع و چالش‌های واردات گوشی مسافری

واردات گوشی مسافری به ایران ممکن است با موانع و چالش‌های متعددی روبرو شود. این موانع به دلایل مختلف قانونی، امنیتی، مالی و فنی رخ می‌دهد. توسعه تلکنولوژی‌های تازه مانند G5 یا تغییراتی که در رویکردهای امنیتی به وجود آمده، از لحاظ مسائل امنیتی ممکن است موانعی برای واردکنندگان به‌وجود بیاورد.

 

برخی از اصلی‌ترین موانع و چالش‌های وارد کردن گوشی مسافری به شرح زیر است:

 

  1. 1. مقررات گمرکی و مالیاتی

 

  1. 2. محدودیت در تعداد گوشی وارداتی

 

  1. 3. مقررات مربوط به نگرانی‌ها امنیتی در کشور

 

  1. 4. عدم پشتیبانی برخی از تکنولوژی‌های فنی در ایران

 

برخی از کشورها برای وارد کردن تجهیزات الکترونیکی مانند گوشی‌های مسافری مالیات گمرکی و عوارضی را برای برخی از مدل‌های خاص یا برندها تعیین می‌کنند که ممکن است هزینه اضافی بر وارد کننده تحمیل کند.

 

موانع و چالش‌های واردات گوشی مسافری

 

در رابطه با محدودیت در تعداد گوشی وارداتی مطابق با قوانین کشور می‌توان گفت که هر مسافر در طول سال تنها یک دستگاه تلفن همراه می‌تواند به کشور وارد کند و این محدودیت ممکن است در بعضی شرایط مشکلاتی برای آن‌ها به همراه بیاورد.

 

ممکن است برخی از شرکت‌ها یا کمپانی‌های تولید کننده گوشی موبایل از خریدار درخواست ثبت SIM کارت داشته باشند تا بتوانند به صورت مجاز اجازه استفاده از این دستگاه را صادر کنند.

 

هزینه وارد کردن گوشی مسافری

هزینه وارد کردن گوشی مسافری به عوامل مختلفی بستگی دارد که روی هزینه تمام شده آن محصول نیز تاثیر می‌گذارد. تعدادی از این موارد عبارتند از:

 

  • مالیات

 

  • ارزش گوشی وارد شده

 

  • تغییرات و نوسانات نرخ ارز

 

  • هزینه رجیستری تلفن همراه

 

  • محدودیت‌های موجود برای برخی برندها

 

هر گوشی ارزش مشخصی دارد که در هزینه واردات آن تاثیرگذار است. تعرفه واردات برخی گوشی‌های تلفن همراه در جدول زیر قابل مشاهده است:

 

ارزش گوشی

نوع گوشی

تعرفه گمرکی

کمتر از ۱۰۰ دلار

هوشمند

حدود ۱۲ درصد

بین ۱۰۰ تا ۶۰۰ دلار

هوشمند

حدود ۸ درصد

بالای ۶۰۰ دلار

هوشمند

حدود ۸ درصد

 

هزینه واردات تلفن همراه به ایران (Import Mobile) متغیر است و از جمع مبالغ مالیات + سایز هزینه‌های جانبی واردات (مانند حمل‌ونقل، بیمه و بارگیری) به‌دست می‌آید. هزینه واردات گوشی برای دو روش تجاری و مسافری یا پستی در گوشی‌های هوشمند و غیرهوشمند متفاوت است.

 

هزینه رجیستری گوشی مسافری با پاسپورت

رجیستری گوشی وارداتی در فرودگاه امام به‌وسیله پاسپورت مسافر انجام می‌شود. هزینه این عملیات در فرودگاه مبلغ کمی است (حدود ۳ هزار تومان) که هزینه آن با وجود پاسپورت مسافر تقریبا رایگان می‌شود.

 

با این جود امکان تغییر قوانین وجود دارد و بهتر است قبل از اقدام برای وارد کردن گوشی به داخل کشور، بررسی‌های دقیقی پیرامون قوانین و مقررات واردات گوشی مسافری و هزینه رجیستری آن در فرودگاه انجام شود.

 

مدارک و شرایط لازم برای واردات گوشی مسافری

مسافران می‌توانند در سال یک گوشی تلفن همراه را به کشور وارد کنند؛ آن‌ها به مدت ۳۰ روز برای رجیستری این کالا زمان دارند. در این نوع از واردات لازم نیست که اطلاعات مربوط به خریدار در «سامانه همتا» ثبت شود زیرا در صورت ثبت درخواست در فرودگاه، درخواست رجیستری به صورت مستقیم به همتا ارسال می‌شود و لازم نیست که مسافران جداگانه نسبت به ثبت آن اقدام کنند.

 

مدارک لازم برای واردات گوشی به‌صورت مسافری عبارتند از:

  1. 1. پاسپورت

 

  1. 2. بلیط مسافرتی

 

  1. 3. فاکتور یا رسید خرید گوشی

 

با توجه به قوانین متغیر کشور و تاثیر سیاست‌گذاری‌های خارجی در تعیین شرایط واردت کالاها، برای واردات گوشی هوشمند ممکن است به مدارک مختلفی احتیاج باشد. برای مثال به منظور تایید هویت و شناسایی واردکننده احتیاج است مدارکی مانند پاسپورت یا کارت ملی در فرودگاه به مسئول مربوطه ارائه شود.

 

هزینه وارد کردن گوشی مسافری

 

توصیه می‌شود که قبل از اقدام به واردات موبایل مسافری با سفارت‌خانه یا سایر سازمان‌های مربوط در کشور خود تماس گرفته و اطلاعات دقیقی از شرایط این نوع واردات به دست آورید.

 

جمع‌بندی واردات گوشی مسافری

واردات گوشی مسافری به معنی جابه‌جایی فیزیکی تلفن همراه هوشمند از یک کشور به کشور دیگر (در اینجا ایران) است. وارد کردن گوشی مسافری از جمله موضوعات جدید و پراهمیت در دنیای تجارت امروزی است که انجام موفقیت‌آمیز آن نیازمند به دست آوردن اطلاعات جامع در مورد آخرین تغییرات مربوط به قوانین و مقررات واردات کشور است. با مطالعه دقیق این قوانین و رعایت آن‌ها تجربه‌ای موفق از واردات به این سبک خواهید داشت.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر از واردات تلفن همراه می‌توانید از اینجا اطلاعات بیشتری کسب کنید. با توجه به مقررات و محدودیت‌های کشور، مشاوره گرفتن از کارشناس‌های معتبر حوزه واردات می‌تواند به شما در پیشگیری از مشکلات و تجربه سفری بی‌دغدغه کمک کند.

 

یکی از مسائلی که ممکن است بر روی واردات تلفن همراه مسافری تاثیر بگذارد، بحث تحریم‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی ایجاد شده برای مسافران است. به همین دلیل بهتر است قبل از انجام هر گونه واردات با کارشناس‌های بازرگانی یا سازمان‌های مربوطه تماس بگیرید.

 

دسته بندی :

سینا منصوری

فعال در حوزه سئو و علاقمند به مجله اینترنتی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی