چطور وسایل شکستنی را بستهبندی کنیم ؟ ( بهترین ترفند ها + پیشنهادات کاربردی )

آیا تاکنون بعد از اسبابکشی و بعد از باز کردن کارتنهای خود، با خردههای شیشه و ظروف ترکخورده یا لب پر شده مواجه شدهاید؟ حتی تصور این صحنه این میتواند بسیار دردناک باشد، چه برسد به اینکه پس از اسبابکشی و با خستگی فراوان با آن مواجه شوید.
شکستن وسایل در حین جابهجایی، میتواند ضررهای مالی زیادی هم به همراه داشته باشد؛ بنابراین، بستهبندی درست وسیلههای حساس و شکستنی اهمیت بسیار بالایی پیدا میکند. در واقع برای بسته بندی وسایل شکستنی، اصول و نکاتی وجود دارد که در صورت رعایتکردن آنها، وسایل کاملاً سالم باقی خواهند ماند. در ادامه با ما همراه باشید تا این نکات را به صورت کامل و گامبهگام، بررسی کنیم. با بخش حمل و نقل از مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
برای بسته بندی وسایل شکستنی آماده شوید
آمادهسازی اولیه، یکی از مهمترین گامها برای داشتن یک بستهبندی موفق است و شما با انجام این مرحله میتوانید از درست انجامشدن مراحل دیگر نیز مطمئن شوید. در ابتدا یک چکلیست کامل از وسایلی که قرار است بستهبندی شوند حاضر کنید. سپس هر کدام را به دقت دستهبندی کرده و تعیین کنید که قرار است کدام موارد را با یکدیگر درون کارتن قرار دهید و کدام موارد باید جدا باشند.
در مرحله بعدی باید به سراغ خرید کارتن و لوازم مورد نیاز برای بستهبندی بروید. بهتر است کارتنهایی با سایزهای مختلف و ضخامت بالا را خریداری کنید. توجه داشته باشید که این کارتنها باید چندلایه بوده و استحکام کافی داشته باشند. سپس سایر موارد مورد نیاز از جمله چسبهای پهن و محکم، نایلونهای حبابدار، بالشتکهای هوا، یونولیت یا فوم، کاغذباطله و روزنامه را به مقدار مورد نیاز خریداری کنید. توجه داشته باشید که ممکن است هزینههای شما در این مرحله کمی زیاد شود، اما تضمینکننده سالم ماندن وسایل حساس و شکستنی شما خواهد بود.
در نهایت نیز یک فضای کم رفتوآمد و خلوت از منزل یا ساختمان خود را در نظر بگیرید و آنجا را به طور کامل خالی کنید تا بتوانید بستهبندی را با آرامش خاطر در آن قسمت انجام دهید.
کف کارتن را آماده کنید
در مراحل بسته بندی وسایل شکستنی، آمادهسازی کف کارتن از اهمیت بالایی برخوردار بوده و از ضربات احتمالی جلوگیری میکند. شما باید یکلایه ضربهگیر را در کف کارتن آماده کنید تا از شکستگی و ترکبرداشتن وسایل جلوگیری شود. برای انجام این کار، در ابتدا پایین کارتن را بهخوبی چسب بزنید و محکم کنید. توصیه میشود که حداقل سه دور طولی و سه دور عرضی، کف کارتن را چسب بزنید. همچنین اگر قرار است وسیله بسیار سنگینی را در کارتن قرار دهید، میتوانید چسب را به صورت ضربدری نیز بر روی کارتن بزنید.
سپس با استفاده از وسایل مختلف، از جمله پارچههای نرم یا حولههای نازک، چندین لایه کاغذباطله یا نایلون حبابدار، یکلایه محافظتی بسازید که حداقل پنجسانتی متر ارتفاع داشته باشد. این لایه، ریسک شکستن وسایل را تا حد بسیار زیادی کاهش میدهد.
چیدمان بستهبندی دقیق و منظمی داشته باشید
چیدمان صحیح یکی از مراحل بسیار مهم در بستهبندی وسایل حساس و شکستنی است. به این منظور بهتر است که هر مورد را در جعبههای جداگانه قرار داده و به نکات زیر بهخوبی توجه کنید.
انواع لیوان و فنجان: برای بستهبندی انواع لیوان و فنجان، در ابتدا داخل هر لیوان را با کاغذ مچاله شده و یا پارچه نرم پرکرده و سپس دورتادور آن را با یک پوشش محافظتی از جمله نایلون حباب دارد بپوشانید و چسب بزنید. سپس لیوانها را به صورت ایستاده در کارتن قرار دهید.
انواع بشقاب: شما میتوانید بشقابها را نیز با کاغذباطله یا روزنامه بپوشانید و آنها را روی هم در چند ردیف درون کارتن قرار دهید. دقت کنید که کارتن را بیش از حد سنگین نکنید و تنها چند عدد بشقاب را درون آن قرار دهید.
انواع ظرفهای شیشهای و شکستنی: درصورتیکه میخواهید ظرفهای بزرگ را بستهبندی کنید، بهتر است برای هر کدام از کارتنهای بزرگ و جداگانه کمک بگیرید. شما میتوانید پس از بسته بندی وسایل شکستنی و پوشاندن کامل ظروف با پوششهای محافظتی، آنها را درون کارتن قرار داده و دور آنها را با بالشتکهای هوا یا یونولیت و فوم پر کنید.
هیچ فضای خالی در کارتن باقی نگذارید
باقیماندن فضای خالی در کارتن میتواند باعث شکستن وسیلههای شما شود؛ بنابراین پس از اینکه در حدود هفتاد درصد فضای کارتن را با وسایل شکستنی پر کردید، بقیه فضاها را با مواد محافظتی پر کنید و دقت کنید که هیچ جای خالی باقی نماند. به طور مثال میتوانید از روزنامه یا کاغذهای باطله استفاده کرده و آنها را مچاله کنید. استفاده از پارچه یا فوم نیز گزینه خوبی است. ایدهآلترین گزینه نیز این است که به سراغ استفاده از نایلونهای حبابدار و یا بالشتکهای هوا بروید. استفاده از این موارد محافظتی اهمیت بسیار بالایی دارد. چراکه مانند یک ضربهگیر عمل میکنند و جلوی تکانخوردن و بروز آسیب در وسایل را میگیرند.
درب کارتن بسته بندی وسایل شکستنی را ببندید
در نهایت و پس از قراردادن کامل وسیلهها در کارتن، باید درب کارتن را بهخوبی ببندید. به این منظور اول بالههای عرضی و سپس بالههای طولی درب را روی هم قرار داده و با استفاده از چسب حداقل پنجسانتی و محکم، آن را بهخوبی ببندید. میتوانید چند دور چسب بزنید تا اطمینان کافی حاصل شود که درب کارتن در حین جابهجایی باز نخواهد شد.
پس از محکم کردن کارتن و بستن درب، با ماژیک قرمز و یا با استفاده از برچسبهای مخصوص، شکستنی بودن وسایل را مشخص کرده و روی آن بنویسید که بااحتیاط حمل شود. همچنین بهتر است که روی هر کارتن، لیست وسایل موجود در آن و همچنین مقصد آن را بنویسید. این کار به ساده شدن فرایند بسته بندی وسایل شکستنی، جابهجایی و کاهش ریسک آسیبدیدن وسایل کمک خواهد کرد.
سخن پایانی
در این مطلب به بررسی نکات بسیار مهمی در خصوص بستهبندی وسایل شیشهای و شکستنی پرداختیم. بستهبندی این موارد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و شما باید تمامی نکات گفته شده را به دقت رعایت کنید.
با رعایت این نکات میتوانید اطمینان داشته باشید که وسایل شما در صحت و سلامت کامل به مقصد رسیده و دچار هیچگونه شکستگی نخواهند شد. همچنین اگر قصد اسبابکشی دارید، بهتر است از شرکتهای بسیار معتبر کمک گرفته و نظرات مشتریان قبلی آنها را نیز بهخوبی مطالعه کنید تا از سالم رسیدن بار اطمینان بیشتری حاصل کنید. در نهایت نیز اگر ترفند دیگری برای بستهبندی وسایل شکستنی میدانید، بسیار خوشحال میشویم که آن را با ما به اشتراک بگذارید.