hambergermenu

۸ عامل تقویت قلب در طب اسلامی

1 – سیب

امام صادق (ع) فرمودند اگر مردم می دانستند در سیب چیست ، بیمارانشان را جز به ان درمان نمی کردند.

بدانید که سیب به ویژه سودمند ترین چیز برای قلب و مایه شست و شوی آن است.

 

2 – سرکه

امام علی (ع) فرمودند سرکه نیکو خورشتی است ؛ صفراوسودا را می شکند ، صفرا را فرو می نشاند و قلب را زنده می کند.

 

3 – انار

امام صادق (ع) فرمودند هر کس ناشتا انار بخورد ، آن انار قلبش را چهل روز روشن می کند.

انار هم ناخالصی های قلب صنوبری را برطرف می کند وهم نورانیت برای قلب معنوی به همراه دارد.

 

4 – به

پیامبراکرم (ص) در خطاب به جعفر ابن ابیطالب فرمود (به) بخور که قلب را قوت می دهد و ترسو را شجاعت می بخشد.

 

5 – گلابی

امام صادق (ع) فرمودند گلابی بخورید که به اذن خداوند متعال دل را جلا می دهد و دردهای درون را تسکین می بخشد.

 

6 – عسل

رسول خدا (ص) فرمودند عسل چه خوب نوشیدنی ای است!

قلب را مراقبت می کند و سردی سینه را را از میان می برد.

 

7 – تلبینه

امام صادق (ع) فرمودند تلبینه ، دل اندوهگین را جلا می بخشد ، چنانکه انگشتان ، عرق را از پیشانی می زدایند.

تلبینه نوعی اش است که از گندم و جو سبوس دار و شیر و عسل تهیه می شود.

 

8 – بوی خوش طبیعی

رسول خدا (ص) فرمودند بوی خوش،قلب را استواری می بخشد و بر توان جنسی می افزاید.

 

مطالب پیشنهادی در زمینه طب سنتی

داروی امام رضانوشیدنی لاغر کننده سنتی تقویت ریشه ی مو طب اسلامی
داروی امام کاظمخواص نمک دریا طب اسلامیفواید کاسنی در احادیث ائمه
روایات چشم پزشکی امام رضاباید ها و نباید های حجامت طب اسلامیاحادیث پزشکی امام علی
درمان بی اشتهایی با گیاهان داروییپیشگیری از بواسیر طب اسلامیدرمان اثنی عشر طب اسلامی
درمان کرم روده با گیاهان داروییتقویت قلب طب اسلامیسردی معدی و راه های درمان
درمان سرفه طب اسلامیخواص برگ چغندر طب اسلامیدرمان بوی دهان با طب اسلامی

 

منبع :الکافی ج 6 ص 510

منبع : مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *