۸ عامل تقویت قلب در طب اسلامی
1 – سیب
امام صادق (ع) فرمودند اگر مردم می دانستند در سیب چیست ، بیمارانشان را جز به ان درمان نمی کردند.
بدانید که سیب به ویژه سودمند ترین چیز برای قلب و مایه شست و شوی آن است.
2 – سرکه
امام علی (ع) فرمودند سرکه نیکو خورشتی است ؛ صفراوسودا را می شکند ، صفرا را فرو می نشاند و قلب را زنده می کند.
3 – انار
امام صادق (ع) فرمودند هر کس ناشتا انار بخورد ، آن انار قلبش را چهل روز روشن می کند.
انار هم ناخالصی های قلب صنوبری را برطرف می کند وهم نورانیت برای قلب معنوی به همراه دارد.
4 – به
پیامبراکرم (ص) در خطاب به جعفر ابن ابیطالب فرمود (به) بخور که قلب را قوت می دهد و ترسو را شجاعت می بخشد.
5 – گلابی
امام صادق (ع) فرمودند گلابی بخورید که به اذن خداوند متعال دل را جلا می دهد و دردهای درون را تسکین می بخشد.
6 – عسل
رسول خدا (ص) فرمودند عسل چه خوب نوشیدنی ای است!
قلب را مراقبت می کند و سردی سینه را را از میان می برد.
7 – تلبینه
امام صادق (ع) فرمودند تلبینه ، دل اندوهگین را جلا می بخشد ، چنانکه انگشتان ، عرق را از پیشانی می زدایند.
تلبینه نوعی اش است که از گندم و جو سبوس دار و شیر و عسل تهیه می شود.
8 – بوی خوش طبیعی
رسول خدا (ص) فرمودند بوی خوش،قلب را استواری می بخشد و بر توان جنسی می افزاید.
مطالب پیشنهادی در زمینه طب سنتی
منبع :الکافی ج 6 ص 510
منبع : مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان