۸ عامل تقویت قلب در طب اسلامی

۸-عامل-تقویت-قلب-در-طب-اسلامی

۱ – سیب

امام صادق (ع) فرمودند اگر مردم می دانستند در سیب چیست ، بیمارانشان را جز به ان درمان نمی کردند.

بدانید که سیب به ویژه سودمند ترین چیز برای قلب و مایه شست و شوی آن است.

 

۲ – سرکه

امام علی (ع) فرمودند سرکه نیکو خورشتی است ؛ صفراوسودا را می شکند ، صفرا را فرو می نشاند و قلب را زنده می کند.

 

۳ – انار

امام صادق (ع) فرمودند هر کس ناشتا انار بخورد ، آن انار قلبش را چهل روز روشن می کند.

انار هم ناخالصی های قلب صنوبری را برطرف می کند وهم نورانیت برای قلب معنوی به همراه دارد.

 

۴ – به

پیامبراکرم (ص) در خطاب به جعفر ابن ابیطالب فرمود (به) بخور که قلب را قوت می دهد و ترسو را شجاعت می بخشد.

 

۵ – گلابی

امام صادق (ع) فرمودند گلابی بخورید که به اذن خداوند متعال دل را جلا می دهد و دردهای درون را تسکین می بخشد.

 

۶ – عسل

رسول خدا (ص) فرمودند عسل چه خوب نوشیدنی ای است!

قلب را مراقبت می کند و سردی سینه را را از میان می برد.

 

۷ – تلبینه

امام صادق (ع) فرمودند تلبینه ، دل اندوهگین را جلا می بخشد ، چنانکه انگشتان ، عرق را از پیشانی می زدایند.

تلبینه نوعی اش است که از گندم و جو سبوس دار و شیر و عسل تهیه می شود.

 

۸ – بوی خوش طبیعی

رسول خدا (ص) فرمودند بوی خوش،قلب را استواری می بخشد و بر توان جنسی می افزاید.

 

 

📚 منبع :الکافی ج ۶ ص ۵۱۰

 

 

منبع : مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *