hambergermenu

آموزش شستن قالی در منزل

قالیشویی سروش اصفهان از شرکت های معتبر و با سابقه در زمینه شستشوی فرش در اصفهان می باشد.

 

این شرکت با تجهیزات پیشرفته، دستگاه های مدرن و مواد شوینده مرغوب، حرف اول را در شستشوی انواع فرش می زند. برای ثبت درخواست و سفارش با این شرکت با این راه های ارتباطی در تماس باشید:

 

03132290033—–09131174326

 

شستن قالی در منزل  و روش شستن فرش دستباف در قالیشویی به کمک شامپو، بخارشو یا دیگر مواد پاک کننده می تواند یک روش سنتی و کارآمد باشد.

 

ولی شستن قالی در بهترین قالیشویی در اصفهان که سروش که نام دارد مطمئنا هزینه کمتر و بازدهی بیشتری دارد. فرش کثیف در منزل باعث کاهش زیبایی و جلوه فرش می شود، بنابراین شستشوی قالی و نظافت آن یک امر ضروری است.

 

شستن فرش به جز تمیز شدن آن، باعث افزایش طول عمر آن هم می شود.

 

آموزش شستن قالی در منزل

 

قبل از شستن فرش به چه مواردی باید توجه کرد؟

شستن قالی در منزل نیازمند تجربه است، اگر تجربه ای در این زمینه ندارید و یا اگر اولین بار است می خواهید این کار انجام دهید بهتر است این نکات را در نظر بگیرید:

 

برای اطلاع کامل از بهترین قالیشویی در اصفهان و هزینه آن کلیک کنید.

 

  • محیط مناسب: این موضوع از مهم ترین چالش های شستن قالی در منزل است. در صورتی که در واحدهای آپارتمانی در حال زندگی هستید و شرایط مطلوبی برای شستن فرش در حیاط ساختمان ندارید، بهتر است به قالیشویی سروش اصفهان مراجعه کنید.

 

  • اگر قصد دارید برای بار اول فرشی را بشویید، شاید بهتر این است قبل از شروع به شستن، اطمینان پیدا کنید که قالی رنگ نمی دهد. برای انجام این کار بهتر است پیش از هر کاری، پارچه ای مرطوب بر روی بدنه فرش بکشید تا از این که رنگ نمی دهد مطمئن شوید.

 

  • بهتر است پیش از شروع به شستن قالی در منزل، به خشک کردن آن هم فکر کنید. بعد از پایان شستشو، نیاز به فضایی شیب دار و سفت دارید تا قالی را در آن جا پهن کنید تا خشک بشود.

 

  • قبل از شروع کردن به شستن قالی در منزل، بهتر است قالی را کامل از گرد و غبار و آلودگی بتکانید. البته باید حواستان باشد هنگام انجام این کار به پرزهای قالی صدمه نرسانید.

 

راهنمای قدم به قدم شستن فرش در منزل

شستن قالی در منزل شامل گام هایی است که باید طی کنید، ما در این جا این گام ها را مرور می کنیم:

 

  • قدم اول: خیس کردن قالی

از روش های درست برای خیس کردن قالی برای شروع شستشو، استفاده از سردوش شلنگ آب است که باید فرش را به صورت موازی خیس کرد. این کار را تا زمانی که همه سطح فرش خیس شود ادامه دهید. حتی اگر از فرش مدل بیضی یا گرد استفاده می کنید باز هم رفت و برگشت را به شکل خطوط صاف انجام دهید.

 

  • قدم دوم: استفاده از مواد شوینده مناسب برای شستشوی قالی

بعد از این که قالی به صورت کامل خیس خورد، مواد شوینده مناسب را باید اضافه کنید، برای شستن فرش، بهترین محلول، شامپو فرش است به اضافه مقداری کلر و پودر دستی. البته این محلول شوینده برای شستن کامل قالی است. در صورتی که قالی شما خیلی کثیف نیست و قصد دارید شستشوی ساده انجام دهید، شستوی فرش در منزل با شامپو فرش هم کفایت می کند.

 

  • قدم سوم: شستن قالی با فرچه مناسب

بعد از این که فرش را خیس کردید و محلول شوینده مناسب هم به آن اضافه کرید، به وسیله فرچه، همه سطح قالی را شستشو دهید. فراموش نکنید که حرکات فرچه بر روی قالی حتما باید به شکل بالا به سمت پایین و همین طور برعکس باشد. وگرنه امکان صدمه رسیدن به قالی بالا است. بعد از آن باید ریشه های قالی را بشویید. برای شستشوی این قسمت هم حرکات فرچه از سمت بالا به پایین است.

 

  • قدم چهارم: آبکشی قالی برای رفع کف ها

قدم بعدی در شستن قالی در منزل، آبکشی دوباره قالی است. می توانید مثل قدم اول، به وسیله سردوش شلنگ آب، این عملیات را انجام دهید یا به وسیله سطل، بر روی قالی آب بریزید تا کف آن خارج شود. در این بخش هم جریان آب باید به شکل بالا به پایین باشد.

 

  • قدم پنجم: پاروکشی قالی

به وسیله یک پارو و با حرکات در سمت خواب قالی، آب هایی که در اعماق فرش نفوذ کرده اند را خارج کنید. اگر رطوبت در قالی باقی مانده باشد موجب زردی سطح ریشه ها و فرش می شود.

 

  • قدم ششم: خشک کردن قالی

بخش آخر شستن قالی در منزل، خشک کردن آن است. بعد از پاروکشی، قالی را خیلی آرام لوله کنید و با هر لایه که لوله می کنید، قسمت پشت قالی را هم آب بکشید. پس از این که قالی را به صورت کامل لوله کردید، آن را بر روی یک فضای شیب دار بگذارید تا آبی که در آن است خارج شود.

 

سپس قالی را روبروی نور خورشید پهن کرده تا کامل خشک شود. قبل از خشک شدن کامل قالی آن را در خانه پهن نکنید تا از پراکندگی بوی رطوبت پیشگیری کنید.

 

در صورتی که در فصول تابستان اقدام به شستن قالی در منزل کرده اید، به وسیله یک پارچه سفید، از شدت تابیدن نور به قالی کم کنید.

 

اگر قالی را به درستی و کامل خشک نکنید، احتمال دارد زرد ی در آن به وجود بیاید.

 

راهنمای قدم به قدم شستن فرش در منزل

 

مراحل شستن قالی دستبافت

شستن قالی در منزل باید هر شش ماه یکبار انجام شود زیرا اگر به این صورت باشد عمقی تمیز می شود. روش شستن فرش دستبافت در قالیشویی شامل مراحلی است که عبارت است از:

 

  • مرحله اول شستن قالی دستبافت نیز مثل فرش ماشینی، نظافت و گردگیری آن است. برای گردگیری کردن قالی دستبافت از سیستم خاک گیر استفاده می شود. خاک گیری در قالی موجب می شود که شستن آن بهتر انجام شود. همین طور که می دانید در قالی های دستبافت از رنگ هایی که طبیعی هستند استفاده شده است. به این خاطر برای شستن فرش از هر مدل ماده شوینده ای استفاده نمی شود. چون ممکن است با ماده شوینده واکنش نشان بدهد و در رنگ قالی تغییراتی ایجاد شود. برای شستشوی فرش ها از شامپوهایی که با جنس و نوع فرش سازگار هستند و همین طور از مواد مخصوصی که برای تثبیت رنگ هستند و پیشگیری از تداخل رنگ دارند استفاده می شوند.

 

  • برای شستن قالی دستبافت از آب داغ استفاده نکنید چون موجب صدمه رسیدن به الیاف قالی می شود و همین طور دستگاهی که برای شستشوی فرش های دستبافت به کار می رود شلاق نام دارد که از انتخاب های خوب شستشو است. البته برای فرش های ابریشم و همین طور گل ابریشم که قطرشان کمتر است از دستگاهی که برس زن است استفاده می شود.

 

  • پس از تمام شدن روند پاک سازی انواع لکه و شستن قالی، نوبت می رسد به آبکشی آن؛ آبکشی قالی دستبافت باید تا وقتی که آب زلال از قالی بیرون برود، ادامه داشته باشد. بعد از تمام شدن مراحل آب کشی، نوبت می رسد به قدم بعدی که خشک کردن قالی است. در قالیشوی های نوین برای خشک کردن قالی و آبگیری آن از سیستم های سانتریفیوژی بهره می برند. بعد از آب گیری، قالی به درون سیستم خشک کن منتقل می شود. در قالیشویی سروش اصفهان همه مراحل شستن قالی، با توجه به حفظ شدن کیفیت قالی انجام می شود.

 

سوالات متداول

1_ پیش از شستن قالی در منزل به چه نکاتی باید توجه کرد؟ داشتن تجربه، محیط مناسب، مطمئن شدن از رنگ ندادن قالی، فکر کردن به جای خشک شدن قالی و تکاندن قالی از گرد و غبار.

 

2_ مراحل شستن فرش در خانه را نام ببرید؟ خیس کردن قالی، استفاده از مواد شوینده مناسب، شستن فرش با فرچه مناسب، آبکشی، پاروکشی و خشک کردن.

 

3_ شستن فرش چه فواید مهمی دارد؟ باعث جلوه، تمیزی و زیبایی فرش شده و طول عمر آن را نیز افزایش می دهد.

 

مراحل شستن قالی دستبافت

 

منبع: قالیشویی سروش

دسته بندی :

محمد محمدی

علاقه مند به سئو ، تولید محتوا ، دیجیتال مارکتینگ و کسب و کارهای آنلاین

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *