عوامل هضم کننده غذا – طب اسلامی
آیا با عوامل هضم کننده غذا آشنا هستید؟ طب اسلامی در این زمینه همانند دیگر حوزه ها راه حل های بسیار زیادی دارد که همه ی این راه حل ها از احادیث ائمه جمع آوری شده است.
با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
امام رضا علیه السلام:
مصرف آب سرد بعد غذا موجب هضم غذا می شود.
? نکته:مصرف آب بعد گوشت و غذای چرب بهتر است با تاخیر انجام شود.
امام صادق علیه السلام:
خوردن انار به خصوص همراه پیه اش بعد غذا موجب هضم غذا می گردد.
پیامبر اکرم صل الله علیه و اله:
خوردن ترکیب آویشن و سیاه دانه و زنیان تاثیر قوی در هضم غذا دارد.
? نکته : آویشن دو برابر بقیه استفاده می شود.
امام صادق علیه السلام:
پنیر موجب هضم غذای قبل می گردد.
امام صادق علیه السلام:
ریحان کوهی یکی از خصلت های هشت گانه ان هضم کننده گی غذاهاست.
پیامبر اکرم صل الله علیه واله:
خرمای برنی یکی از خصلت های نه گانه آن هضم کنندگی غذاهاست.
امام رضا علیه السلام:
زرده تخم مرغ موجب هضم غذا می گردد.
پیامبر اکرم صل الله و اله و سلم:
شیر شتر برای ناراحتی معده مفید است.
? مقالات پیشنهادی در رابطه با معده و معده درد :
آیا می دانید سردی معده یعنی چه ؟
امام صادق علیه السلام:
ترب هضم کننده غذاهاست.
پیامبراکرم صل الله علیه واله:
خوردن کاهو موجب هضم غذا می شود.
امام رضا علیه السلام:
خوردن و جویدن کندر موجب هضم غذا می شود.
? مقاله ی پیشنهادی : خواص شگفت انگیز کندر