مدل بور علوم هشتم ❤️ [ پاســخ کامــل و درست ]
جواب مدل بور علوم هشتم را در ادامه برای شما عزیزان قرار دادیم
دقیق و درست ترین جواب ها را در ادامه می توانید ببینید.
با بخش آموزش از مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
پاسخ مدل بور علوم هشتم
جواب این سوال :
در حدود سال ۱۹۱۳ میلادی، نیلز بور (بوهر) مدلی برای اتم هیدروژن (یک پروتون و یک الکترون) ارائه کرد که مسئله پایداری اتم در مدل رادرفورد را به خوبی حل کرد. همچنین مدل اتمی بور، مدلی سازگار با رابطه تجربی (معادله) ریدبرگ برای طیف خطی اتم هیدروژن است.
بور با استفاده از ایده اتم هسته ای رادرفورد و توجه به طیف گسسته تابشهای گسیل شده از یک اتم و رابطه تجربی ریدبرگ – بالمر برای طیف اتم هیدروژن و با الهام گرفتن از نظریه کوانتومی پلانک و اینشتین، توانست الگویی برای اتم هیدروژن که یک الکترون دارد، ارائه کند.
بور بیان کرد که قوانین مکانیک و الکترومغناطیس کلاسیک در مقیاسهای اتمی باید اصطلاح شوند و همراه با فرضیههایی که در ادامه آمده است، همراه شوند.
- 1. الکترون تنها در مدارهایی دایرهای با شعاع معین حرکت میکند. این مدارهای دایرهای به مدارهای مانا موسوم هستند. لازم به ذکر است که به این مدارهای مانا، ترازهای انرژی نیز میگویند.
- 2. الکترون در حین حرکت روی یک مدار مانا، برخلاف انتظاری که از نظریه الکترومغناطیسی کلاسیک میرود، هیچ تابش الکترومغناطیسی گسیل نمیکند. در این حالت به اصطلاح گفته میشود که الکترون در یک حالت مانا قرار دارد.
- 3. شعاع مدارهای مانا مقدارهای مشخص و گسستهای دارند.
- 4. الکترون تنها در حالتی تابش الکترومغناطیس انجام میدهد که از یک حالت مانا (از یک تراز انرژی) به حالت مانای دیگری با انرژی کمتر (تراز با انرژی کمتر) برود. لازم به ذکر است که انرژی فوتون موج الکترومغناطیسی تابش شده برابر با اختلاف انرژی دو تراز (دو حالت مانا) مبدا و مقصد است.
پیدا کردن جواب ها با استفاده از سایت باحال مگ
در مجله اینترنتی باحال مگ سعی کردیم ، جواب سوالات را برای کاربران قرار دهیم و از طرفی دسترسی راحت به پاسخ سوالات را به صورت کاملا رایگان برای کاربران فراهم کنیم.
منبع : باحال مگ
هم اکنون دیگران می خوانند

محمد محمدی
علاقه مند به سئو ، تولید محتوا ، دیجیتال مارکتینگ و کسب و کارهای آنلاین
تبلیغات متنی