hambergermenu

هر آنچه باید درباره اکلیل بدانید!

چکیده : تا به حال به این فکر کرده‌اید که اکلیل از چه ماده ای و چگونه ساخته شده است؟ و یا اینکه چجه کسی برای اولین بار اکلیل را اختراع کرد؟ در این مقاله منحصربه‌فرد، به پاسخ به این سوالات و سوالات جالب دیگر می‌پردازیم…

 

هر آنچه باید درباره اکلیل بدانید

 

تا به حال به این فکر کرده‌اید که اکلیل از چه ماده ای و چگونه ساخته شده است؟ و یا اینکه چجه کسی برای اولین بار اکلیل را اختراع کرد؟

 

در این مقاله منحصربه‌فرد، به پاسخ به این سوالات و سوالات جالب دیگر می‌پردازیم و شما را با برخی از ابعاد اکلیل‌ ها که شاید نمی‌دانستید آشنا می‌کنیم.

 

می‌خواهم از شما دعوت کنم تا همراه من این مقاله جذاب و براق را مطالعه کنید و لذت ببرید. بسیار خوب، در قدم اول ، باید بپرسیم که ، اکلیل اصلا چیست؟ ( ارائه شده در وبسایت رنگین اکلیل)

 

تاریخچه اکلیل

درواقع اکلیل ها پیشینه دور و درازی دارند. در واقع کلمه گلیتر (همان اکلیل به انگلیسی) واژه‌ای است که از اسکاندینای کهن گرفته شده است. این کلمه یک کلمه واکینگ‌ای است. نزدیک به هزار سال قبل، این کلمه “گلیتر” نبوده؛ بلکه در ابتدا “گلیترا” نام داشته است.

 

اما این گلیتر آن چیزی نیست که ما امروزه به عنوان اکلیل میشناسیم! در قدیم به چیزی‌هایی گیلیتر گفته میشده است که براق و درخشنده بوده‌اند، چیزی شبیه به درخشش برف در نور آفتاب… در این بین، مردمان عصر حجر نیز از مواد اکلیلی در 15 الی 30 هزارسال قبل بهره می‌بردند.

 

برای مثال نقاشی‌های دیواری در قار آلتامیرا در اسپانیا به زمانی در حدود 14 الی 35 هزارسال قبل بازمی‌گردد. در همینجا بود که باستان‌شناسان ماده‌ای سفید رنگ را پیدا کردند که در درون فلس‌های میکاهای معدنی به حالت اکلیلی درآمده بود.

 

بررسی‌ها با تابش فروسرخ نشان داد که سرخ‌پوست‌های باستان از میکا استفاده می‌کردند. آن‌ها رنگ‌ها اکلیلی‌ای به رنگ قرمز، سبز و خاکستری ساخته بودند تا با آن‌ها آثار تاریخی خود را رنگ‌‌آمیزی کنند. استفاده از موادی مشابه این در آمریکای شمالی ماقبل تاریخ نیز وجود داشته است.

 

مردم در آن زمان‌ها، تجارت فلزات یا به طور دقیق‌تر سرب معدنی را به مسافت‌های دور انجام می‌دادند. این ماده معدنی برای ساختن رنگ اکلیلی مورد استفاده قرار می‌گرفت و مزیت آن، این بود که از سطوح معدن قابل جمع‌آوری بود. بیشتر تکه های مکعبی آن جمع‌آوری و بعضی دیگر به جواهرات تبدیل میشد.

 

یکی از مشکلات اکلیل در طول تاریخ این بوده که آن‌ها بسیار کوچک و ظریف بودند و معمولا در مقادیر کم استفاده میشده‌اند.

 

تکه های اکلیلی و رنگین کمانی که از برخی سوسک‌ها گرفته میشد در اعمال آرایشی در مصر باستان مورد استفاده قرار می‌گرفت و بسیاری از اسناد آن‌ها با ورق‌های طلایی که روی آنها گرد طلا پاشیده شده و درخشان بودند، پیدا شده‌اند.

 

بشریت، از قرارمعلوم، همیشه به سمت و سوی مواد براق و درخشان کشیده شده و این موضوع یکی از دلایلی است که الماس‌ها تا این حد خواستنی هستند. آن‌ها نسخه غایی و نهایی اکلیل ها هستند!

 

اکلیل از چه و چگونه ساخته می‌شود؟

اکلیل، از مواد پلاستیکی متداولی مثل PET و یا PVC ساخته شده و با آلمینیوم و یا سایر مواد مصنوعی پوشانده می‌شود تا خاصیت منعکس‌کنندگی نور را پیدا کند.

 

در رابطه با چگونگی ساخت اکلیل باید گفت، در ابتدا، ورقه های چندلایه و تخت را که ترکیبی از پلاستیک ، رنگ و مواد بازتاب‌کننده مثل المینیوم ، دی اکسید تیتانیوم ، اکشید آهن و… است را تولید می‌کنند.

 

سپس این ورقه ها را به ذرات ریز با اشکال مختلفی مثل مربع ،مثلث ،مستطیل و شش‌ضلعی برش می‌دهند. حال شاید از خودتان بپرسید که این پودر عای درخشان در چه مواردی کاربرد دارند؟ ( برای تهیه انواع اکلیل میتوانید کلیک کنید)

 

اکلیل از چه و چگونه ساخته می‌شود

 

پودر های اکلیل در چه مواردی استفاده می‌شوند؟

اگر بخواهم صداق باشم، کاربردهای اکلیل ها بسیار زیاد است و این پودر‌ها در بسیاری از زمینه‌ها میتوانند نقش ایفا کنند و به سوژه موردنظر زیبایی و درخشش خاصی را القا کنند. اما از این‌ها گذشته ، گوشه‌ای از کاربرد‌های اکلیل ها عبارتند از:

 

  • کاردستی های متنوع
  • دیزاین ( طراحی ) ناخن
  • تتو
  • طراحی لباس و پارچه
  • زیبایی پوست
  • دیزاین کیک

 

و…

 

 انواع اکلیل آن کدام است؟

امروزه بیش از 20000 نوع اکلیل با اشکال و رنگ‌ها و ویژگی‌های مختلف در سراسر جهان تولید می‌شود. اما اگر بخواهیم چند مورد را نام ببریم میتوانیم به‌

 

  •  اکلیل ریز
  •  اکلیل درشت
  •  اکلیل هفت رنگ
  • پودر شاین
  • پودر صدفی
  • پودر فلز ( اکلیل با پایه فلز )
  • اکلیل مایع
  •  اکلیل خوراکی

 

و… اشاره کنیم. باز هم میگویم انواع و اقسام اکلیل بسیار بیشتر از این بوده و در مقاله و فقط به برخی از آن‌ها اشاره شد.

 

انواع اکلیل آن کدام است

 

اکلیل توسط چه کسی اختراع شد؟

در زمان های قدیم، اکلیل به اشکالی دیگر توسط برخی تمدن‌های باستانی ( مثل مصری‌ها ، چینی‌ها ، رومی‌ها و یونانی‌ها ) استفاده میگردید اما چیزی که به عنوان اکلیل امروزی می‌شناسیم، به‌طور تصادفی توسط یک ماشین‌ساز آمریکایی به نام هنری راشمن از یک ماشین برش نوار فیلم و کاغذ در سال 1934 اختراع شد.

 

چگونه در خانه اکلیل درست کنیم؟

برای انجام این کار، ابتدا دو قطره رنگ ‌خوراکی را به همراه نمک دریا در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. نمک رنگی بدست آمده را داخل یک ظرف مناسب بریزید و در دمای 350 درجه فارنهایت ( یا 176 درجه سانتی‌گراد ) به مدت 10 دقیقه حرارت بدهید. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه بدهید محتویات ظرف خنک شود.( ranginaklil )

 

بیشترین میزان اکلیل را چه کسانی مصرف می‌کنند؟

شاید فکر کنید که بیشترین میزان مصرف اکلیل در جهان متعلق به خانم‌ها و یا در صنایع آرایشی باشد اما یک واقعیت جالب و تعجب ‌برانگیز در این رابطه این است که بیشترین سهم مصرف اکلیل مربوط به تشکیلات نظامی است ( نزدیک به 47 درصد اکلیل جهان ).

 

نظریه های مختلفی در رابطه با علت استفاده نظامی از اکلیل وجود دارد، اما احتمالا علت استفاده بسیار زیاد این تشکیلات، استراتژی های فوق سری نظامی است. برای نمونه ، می‌توانیم استفاده از این ماده در پوشش های رادار گریز در کشتی های نظامی را مثال بزنیم.

 

بیشترین میزان اکلیل را چه کسانی مصرف می‌کنند

 

آیا اکلیل معمولی قابل خوردن است؟

در این رابطه باید گفت برخی اکلیل ها به نام اکلیل های غیر‌سمی و یا اکلیل خوراکی به عنوان تزئین روی برخی کیک‌ها استفاده می‌شود و برای استفاده در مقادیر کم مانعی ندارد. اما توجه داشته باشید که این بدین معنا نیست که شما میتوانید از این اکلیل ها هر روز به میزان کم مصرف کنید…

 

آیا اکلیل معمولی برای بدن بی‌خطر است؟

خیر، اکلیلی که به عنوان اکلیل کاردستی می‌شناسیم، برای پوست بدن مضر بوده و نباید استفاده شود. برای استفاده اکلیل روی بدن ، از اکلیل هایی که به این کار یعنی استفاده روی پوست اختصاص داده شده‌اند، استفاده کنید.

 

سخن پایانی

به پایان این مقاله رسیدیم… امیدوارم مطالب این مقاله براتون مفید و جذاب بوده باشد و به سوالاتی که احیانا برایتان پیش آمده ، پاسخ داده باشد. دراخر از شما میخواهم که اگر مقاله را پسندیدید، آن را به اشتراک بگذارید و از سایر مقاله های ما هم دیدن کنید و آن‌ها را بخوانید و لذت ببرید. خوشحال می‌شویم اگر نظرتان را در پایین با ما به اشتراک بگذارید. راستی، اگر مایل بودید، از محصولات ما هم دیدن بفرمایید…

 

دسته بندی :

هم اکنون دیگران می خوانند

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *