hambergermenu

عوامل هضم کننده غذا – طب اسلامی

آیا با عوامل هضم کننده غذا آشنا هستید؟ طب اسلامی در این زمینه همانند دیگر حوزه ها راه حل های بسیار زیادی دارد که همه ی این راه حل ها از احادیث ائمه جمع آوری شده است.

با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

امام رضا علیه السلام:

مصرف آب سرد بعد غذا موجب هضم غذا می شود.

? نکته:مصرف آب بعد گوشت و غذای چرب بهتر است با تاخیر انجام شود.

 

امام صادق علیه السلام:

خوردن انار به خصوص همراه پیه اش بعد غذا موجب هضم غذا می گردد.

 

پیامبر اکرم صل الله علیه و اله:

خوردن ترکیب آویشن و سیاه دانه و زنیان تاثیر قوی در هضم غذا دارد.

? نکته : آویشن دو برابر بقیه استفاده می شود.

 

امام صادق علیه السلام:

پنیر موجب هضم غذای قبل می گردد.

 

امام صادق علیه السلام:

ریحان کوهی یکی از خصلت های هشت گانه ان هضم کننده گی غذاهاست.

 

پیامبر اکرم صل الله علیه واله:

خرمای برنی یکی از خصلت های نه گانه آن هضم کنندگی غذاهاست.

 

امام رضا علیه السلام:

زرده تخم مرغ موجب هضم غذا می گردد.

 

پیامبر اکرم صل الله و اله و سلم:

شیر شتر برای ناراحتی معده مفید است.

? مقالات پیشنهادی در رابطه با معده و معده درد :

درمان زخم معده با طب اسلامی

آیا می دانید سردی معده یعنی چه ؟

 

امام صادق علیه السلام:

ترب هضم کننده غذاهاست.

 

پیامبراکرم صل الله علیه واله:

خوردن کاهو موجب هضم غذا می شود.

 

امام رضا علیه السلام:

خوردن و جویدن کندر موجب هضم غذا می شود.

? مقاله ی پیشنهادی : خواص شگفت انگیز کندر

 

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *