hambergermenu

۱۰ نقطه ضعف مهم وردپرس

وردپرس با نام عشقی به نام وردپرس (Love that name, it WordPress) مشهور است.

چه برای توسعه دهندگان و چه برای اغلب کاربران.

ما در اینجا قصد داریم که کمی این عشق را از ابعاد دیگری نیز مورد بررسی قرار دهیم، زیرا ایمان داریم که زیباترین و خوشبوترین گلهای دنیا، گلهایی هستند که زشت ترین و خطرناک ترین خارها را دارند، اما ما دوستشان داریم.

در این راستا، هیلگا مورنو (Helga Moreno) نامی آشناست که برای اولین بار در سال ۲۰۱۴، در تحقیقی مستقل، ۴۳ ایراد را بر وردپرس وارد آورد و به تشریح تک تک آنان پرداخت.

در حالی که همگان وردپرس را ستایش می کنند، ما تصمیم گرفتیم که برای مدتی از این عده جدا شده و طور دیگری به ماجرای وردپرس نگاه کنیم و به عنوان یک استثنا، به ناهماهنگیها و ضعفهای آن بپردازیم.

 

معایب وضعفهای اساسی در وردپرس

 

1) جدی ترین ضعف وردپرس از نقطه نظر ما و سایر توسعه دهندگان و فعالان این عرصه، مشکلات امنیتی آن است که آن را دائما در معرض خطر قرار میدهد.

باتوجه به این موضوع و رشد حرفه ای نرم افزارها در جهان در مقابل رشد و توسعه وب می توان گفت که این یک واقعیت است که شما دائما در معرض این آسیب قرار دارید و این سیستم نیاز دارد که مدیر آن، دائما از نظر امنیتی و اطلاعات امنیتی در سطح مطلوب باشد.

 

2)  دومین ضعف وردپرس این است که به درستی و منطقی پیکربندی نشده است.

به عنوان مثال: پیوندهای یکتا تنها زمانی کامل می شوند که شما به صورت دستی از افزونه های سئو، آن را بهینه و تثبیت کنید.

این منطقی است که در پیکربندی دیگری مانند مبارزه با هرزنامه های وردپرس محکم پیکربندی شده که می تواند بسیار مفید باشد، اما آنچه مبهم و ضعف تلقی می شود این است که این امکان چگونه میتواند اختصاصی شود و برای کل مجموعه نباشد.

حقیقت این است که این سیستم، بسیار شلوغ پیکربندی شده است و بیش از حد به مواردی در آن پرداخته شده که باید واضح و روشن میبودند.

 

3)  ضعف دیگر وردپرس در نحوه نمایش موضوعات منتشر شده است. (بخشی از permalink مشاهده مطالب بعد از نام دامنه) که بسیاری از کاربران حتی از آن اطلاع نیز ندارند.

این موضوعی است که به راحتی قابل تغییر است ، این در حالیست که محتوای زیادی ممکن است منتشر شود تا کاربر این موضوع را بداند و این موضوع اغلب کاربر را به تعجب وامیدارد.

 

4)  وظایف کلیدی در ویرایشگر وردپرس مانند ایجاد انواع پست سفارشی و رده بندی می تواند شامل نوشتن تعداد زیادی از کدهای فنی پیچیده باشد، که برای یک CMS می توانست بسیار دوستانه تر و راحت تر با رابط گرافیکی بهتری پیکربندی شود.

 

5)  بی شک آموزش های وردپرس، ناسازگار و ناکافی نیست. اما در حال حاضر ممکن است شما از حجم آموزشها دچار مشکلات ادراکی شوید.

حتی اگر از منابع معتبری استفاده کنید، معمولا طول میکشد تا از میان انبوه آموزشها، مشکل اصلی وبسایت خود را پیدا کنید.

 

6)  مستندات وردپرس، متناقض و ناقص هستند. هنگام استفاده از این سیستم مدیریت محتوا، شما احتمالا در سراسر صفحات برمیخورید که اغلب وقتی با آن سروکار دارید میتوانید بفهمید که تا چه میزان ناقص هستند.

همچنین این تابع ها غیر قابل شمارش و تعریف هستند و برای رسیدن به اصل هر موضوع، صاحب سایت را مجبور به صرف زمان زیادی برای بررسی کدهای منبع می کند که این ویژگی منفی در کل وردپرس مشهود است.

در جای دیگر آمده که یک تابع خاص، شما را به جایی خاص و هدفی خاص میرساند اما هیچ سرنخی از آن چه انجام می شود و بعد از آن، به چشم نمیخورد.

 

7)  توسعه دهندگان وردپرس، هیچگونه پشتیبانی منظمی را در این باره ارائه نمی کنند و اغلب پشتیبانیها توسط جامعه مشتاق کاربران به یکدیگر داده میشود. نتیجه این می شود که در انجمن پشتیبانی وردپرس سوالات زیادی بی جواب می ماند و یا بد و نادرست پاسخ داده میشود.

 

8) افزونه ها و کارگردان برای بلاگرهای آماتور کارایی ندارد و اغلب باعث گیج شدن آنان می شود.

بله اغلب آنان رایگان هستند و این بسیار خوب است، اما اینکه فرد مجبور است تعداد زیادی پلاگین را الک و غربال کند و گاها ده ها خروجی بگیرد تا آنچه مورد نیازش است را پیدا نماید، نکته منفی این قضیه است.

مورد دیگر اینکه شما اغلب در این افزونه ها میبینید که مدت زیادی گذشته که این افزونه ها آپدیت و پشتیبانی نشده اند و مابقی نیز توضیحات کاملی ندارند و این ممکن است به سادگی بعد از فعال کردن، وب سایت یک کاربر تازه کار را به هم بریزد و یا سازگاری سایتش را با مرورگرها خراب کند.

 

9) وردپرس همچنان به عنوان یک موتور وبلاگنویسی شناخته میشود و هنوز به عنوان یک سایت ساز شناخته نمی شود.

هر چند بسیاری از مراجع و توابع آن در حال تبدیل شدن و رسیدن به استانداردهای سایت است و اغلب کدهای آن به سمت refactored شدن پیش می روند.)

 

10)  این بسیار منطقی است که وردپرس منعطف است اما این سیستم تاکنون نتوانسته است یک سیستم مدرن باشد، چرا که به هک و کدهای PHP برای اضافه شدن امکانات جانبی، به شدت وابسته است و توابع این هک ها نیز می توانند بسیار گیج کننده باشند.

 

منبع : مجله دانشجویار

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *