۴ خوراکی برای درمان کم خونی (پیشنهاد طب اسلامی)
بسیاری از افراد در ایران برای درمان بیماری های خود علاقه ی زیادی به استفاده از مواد خوراکی طبیعی دارند. در این مقاله ابتدا در مورد علائم کم خونی صحبت می کنیم، سپس 4 خوراکی که در کلام ائمه معصوم برای درمان کم خونی توصیه شده است را بررسی می کنیم.
با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید .
علائم کم خونی
از نشانه های کم خونی زرد شدن چهره و تار شدن دید بعد از برخاستن است. به رغم آنکه امروزه مردم گرسنه نیستند ، ولی بر اثر ناسالم بودن غذا و آلودگی هوا مشکل کم خونی دارند .
کم خونی براثر کمبود هموگلوبین یا گلبول قرمز و یا پلاکت پدید می آید .
پیشنهاد ویژه باحال مگ : درمان چربی خون و کبد چرب با طب اسلامی
4 خوراکی پیشنهاد طب اسلامی برای درمان کم خونی
✅ گوشت کباب شده
اولین درمان آن گوشت کباب یا بریان است که باید به عنوان غذا مصرف شود و درمان دارویی محسوب نمی شود.
گوشت سبب زیاد شدن خون می شود ، به شرط آنکه بریان شود .
✅ باقلا با پوست
باقلا درمان کم خونی و خون ساز است ودرمانی ریشه ای به حساب می آید. زیرا مغز استخوان را ترمیم و زیاد می کند و مغز استخوان عضوی است که خون تولید می کند .
امام صادق علیه السلام می فرمایند ” خوردن باقلا مغز استخوان را زیاد می کند و سبب تولید خون تازه می شود .
✅ شِکرِ نِی شِکر
مراد از شکر ، شکری است که از نیشکر تهیه شده باشد . چنان که در روایت آمده است امام صادق(ع) حجامت کردند و به کنیز (یا دختر) امر کردند که سه تا قند بیاور سپس فرمودند زیرا شکر بعد از حجامت خون صاف وارد می کند و حرارت را قطع می کند .
و همچنین درباره شکر نی شکر نقل شده است که خون زیاد را برمی گرداند و نیرو را زیاد می کند .
✅ خوردن تره
تره درمان کم خونی است. چنان که در روایت آمده است، در مدینه به بیماری سختی مبتلا شدم و نزد امام کاظم(ع) آمدم ، امام فرمودند می بینم صورتت زرد است ، عرض کردم بله.
امام فرمودند تره بخور ، من هم خوردم و خوب شدم .
البته زردی چهره می تواند معلول صفرا نیز باشد . ولی در بسیاری از روایات مراد کم خونی بوده .
منبع : مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان