دستور پخت ۸ غذای ساده | Recipe for 8 simple dishes
در ادامه، به شما ۸ دستور پخت غذای ساده را با جزییات توضیح میدهم:
۱. سالاد گاویچ:
مواد لازم:
– نان تست
– گوشت همبرگر
– سس مایونز
– رب گوجه فرنگی
– خیارشور
– گوجه فرنگی
– پنیر چدار
طرز تهیه Recipe
– نان تست را به دو عدد برش کنید و هر برش را با سس مایونز و رب گوجه فرنگی بپوشانید.
– گوشت همبرگر را پخته و روی یکی از برشهای نان قرار دهید.
– خیارشور، گوجه فرنگی و پنیرچدار را به ترتیب روی گوشت قرار داده و سپس برش دیگر را روی مواد قرار دهید.
– سالاد گاویچ را با چاشنیهای دلخواه خود میتوانید سرو کنید.
۲. پاستا کربنارا:
مواد لازم:
– پاستا
– سس کربنارا (شامل گوجه فرنگی، پنیر پارمزان، سس خامه، سیر و فلفل سیاه)
طرز تهیه Recipe
– پاستا را در آب نمکدار جوشانده و بپزید تا نرم شود. سپس آب آن را صرفهجویی کنید.
– سس کربنارا را آماده کنید. برای این منظور، گوجه فرنگی را رنده کنید و با پنیر پارمزان، سس خامه، سیر رنده شده و فلفل سیاه مخلوط کنید.
– پاستا را به سس کربنارا اضافه کنید و همهچیز را با هم مخلوط کنید.
– پاستا کربنارا را با تخم مرغ ترکیب کنید و در صورت تمایل، با پنیر پارمزان برشهایی روی آن بپاشید.
۳. عدسی قرمز:
مواد لازم:
– عدس قرمز
– پیاز
– سیر
– زردچوبه
– نمک و فلفل
– روغن زیتون
– آب
طرز تهیه Recipe
– عدس قرمز را بشویید و در آبی که دو برابر حجم عدس است، بریزید و به جوش بیاورید.
– پیاز را خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود.
– سیر را هم خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
– زردچوبه را به مواد قبلی اضافه کرده و همهچیز را با هم مخلوط کنید.
– عدس را به مواد دیگر اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
– آب را بهمواد اضافه کنید تا عدس به طور کامل پوشیده شود. سپس نمک و فلفل را به طعم خودتان اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
– عدسی قرمز را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا عدس نرم شود و مزهاش ترشی شود. قبل از سرو، میتوانید روی آن روغن زیتون بریزید و با نان تست یا برنج سرو کنید.
۴. سالاد سزار:
مواد لازم:
– کرفس
– خس
– پنیر پارمزان
– نان تست
– سیر
– سس سزار (شامل زردچوبه، آبلیمو، سس مایونز، زیتون، نمک و فلفل سیاه)
طرز تهیه Recipe
– کرفس و خس را بشویید و خرد کنید. سپس آنها را در کاسهای قرار دهید.
– پنیر پارمزان را روی سبزیجات تراشیده و همراه کرفس و خس قرار دهید.
– نان تست را درسته و به صورت تکههای کوچک درست کنید و روی سالاد بریزید.
– سیر را خرد کنید و به سس سزار اضافه کنید. همهچیز را با هم مخلوط کنید.
– سس سزار را روی سبزیجات، پنیر پارمزان و نان تست بریزید و سالاد سزار را تزئین کنید.
۵. تاکو:
مواد لازم:
– تاکو شل
– گوشت چرخکرده (میتوانید از گوشت مرغ، گوشت گوسفندی یا گوشت گاو استفاده کنید)
– سبزیجات تازه (مانند خیار، گوجه فرنگی و ریحان)
– پنیر چدار
– سس مایونز
– سس سالسا
طرز تهیه:
– تاکو شل را درون سینی فر قرار داده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا شل و طلایی شود.
– گوشت چرخکرده را با افزودن ادویهها و نمک و فلفل به سبک دلخواهتان پخته و آماده کنید.
– سبزیجات تازه را بشویید و خرد کنید.
– تاکو شل را با سس مایونز و سس سالسا پر کنید.
– روی تاکو پنیر چدار را ریز کنید و سپس گوشت چرخکرده، سبزیجات تازه و سایر اضافات دلخواه را بر روی آن بریزید.
– تاکو را به شکل رول بچرخانید و سرو کنید.
۶. اسپاگتی بولونیز:
مواد لازم:
– اسپاگتی
– گوشت چرخکرده
– پیاز
– سیر
– گوجه فرنگی
– رب گوجه فرنگی
– نمک و فلفل
– روغن زیتون
– پنیر پارمزان
طرز تهیه Recipe
– اسپاگتی را در آب نمکدار جوشانده و بپزید تا نرم شود. سپس آب آن را صرفهجویی کنید.
– پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شوند.
– گوشت چرخکرده را به مواد قبلی اضافه کنید و بپزید تا رنگش تغییر کند و کاملاً پخته شود.
– گوجه فرنگی را رنده کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. آن را تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.
– رب گوجه فرنگی را به مواد دیگر اضافه کنید و همهچیز را با هم مخلوط کنید.
– نمک و فلفل را به طعم خودتان اضافه کنید و مزه طعمدهی کنید.
– اسپاگتی را به مواد سس اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا اسپاگتی به طور یکنواخت پوشیده شود.
– اسپاگتی بولونیز را در بشقاب سرو کنید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.
۷. سوپ سبزیجات:
مواد لازم:
– سبزیجات مختلف (مانند کرفس، جعفری، پیاز، سیر، هویج، سبزی قاشقی و…)
– آب
– نمک و فلفل
– زعفران یا زردچوبه
– روغن زیتون
طرز تهیه Recipe
– سبزیجات را بشویید و خرد کنید.
– در یک قابلمه، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند.
– سبزیجات خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
– آب را به مواد اضافه کنید تا سبزیجات را بپوشاند. نمک، فلفل و زعفران یا زردچوبه را به طعم خودتان اضافه کنید.
– سوپ را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشانید تا سبزیجات بپزند و طعم خود را منتشر کنند.
– سپس سوپ سبزیجات را در بشقاب سرو کنید و در صورت تمایل، با نان تست یا نان۸. نان پیتزا:
مواد لازم:
– آرد سفید: ۳ لیوان
– آب گرم: ۱ لیوان
– مخمر: ۱ قاشق غذاخوری
– نمک: ۱ قاشق چایخوری
– شکر: ۱ قاشق چایخوری
– روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
– در یک کاسه کوچک، آب گرم را با مخمر و شکر مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا مخمر فعال شود و حبابهای کوچکی بسازد.
– در یک کاسه بزرگ، آرد سفید و نمک را مخلوط کنید.
– مخلوط مخمری را به کاسه آرد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
– روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا تشکیل یک تسته لطیف و نرم شود.
– تسته را روی سطح کار خرد کنید و به مدت حدود ۵ دقیقه با دست مالش دهید تا لطافت بیشتری به آن ببخشید.
– تسته را در کاسه بگذارید و با یک کاور یا پارچه رطوبتی بپوشانید و حدود یک ساعت در محیط گرم و خیابان قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
– در این بین، فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
– تسته را بر روی سطح کار برش دهید و به شکل نانهای کوچک تقسیم کنید.
– هر نان را به شکل دلخواه خود با مواد دلخواه پیتزا (مانند رب گوجه فرنگی، پنیر، سس پیتزا و مواد دیگر) تزئین کنید.
– نانها را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی و طرفین آنها طبیعی شوند، بپزید.
– نان پیتزا را از فر خارج کنید و درست بعد از پختن سرو کنید.
با این دستورها، میتوانید انواع غذاهای خوشمزه و محبوب را در خانه تهیه کنید. لذت ببرید!