hambergermenu

دستور پخت ۸ غذای ساده | Recipe for 8 simple dishes

در ادامه، به شما ۸ دستور پخت غذای ساده را با جزییات توضیح می‌دهم:

 

 

 

 

۱. سالاد گاویچ:

 

مواد لازم:

 

– نان تست

 

– گوشت همبرگر

 

– سس مایونز

 

– رب گوجه فرنگی

 

– خیارشور

 

– گوجه فرنگی

 

– پنیر چدار

 

دستور پخت ۸ غذای ساده Recipe for 8 simple dishes

 

طرز تهیه Recipe

 

– نان تست را به دو عدد برش کنید و هر برش را با سس مایونز و رب گوجه فرنگی بپوشانید.

 

– گوشت همبرگر را پخته و روی یکی از برش‌های نان قرار دهید.

 

– خیارشور، گوجه فرنگی و پنیرچدار را به ترتیب روی گوشت قرار داده و سپس برش دیگر را روی مواد قرار دهید.

 

– سالاد گاویچ را با چاشنی‌های دلخواه خود می‌توانید سرو کنید.

 

۲. پاستا کربنارا:

 

مواد لازم:

 

– پاستا

 

– سس کربنارا (شامل گوجه فرنگی، پنیر پارمزان، سس خامه، سیر و فلفل سیاه)

 

طرز تهیه Recipe

 

– پاستا را در آب نمک‌دار جوشانده و بپزید تا نرم شود. سپس آب آن را صرفه‌جویی کنید.

 

– سس کربنارا را آماده کنید. برای این منظور، گوجه فرنگی را رنده کنید و با پنیر پارمزان، سس خامه، سیر رنده شده و فلفل سیاه مخلوط کنید.

 

– پاستا را به سس کربنارا اضافه کنید و همه‌چیز را با هم مخلوط کنید.

 

– پاستا کربنارا را با تخم مرغ ترکیب کنید و در صورت تمایل، با پنیر پارمزان برش‌هایی روی آن بپاشید.

 

۳. عدسی قرمز:

 

مواد لازم:

 

– عدس قرمز

 

– پیاز

 

– سیر

 

– زردچوبه

 

– نمک و فلفل

 

– روغن زیتون

 

– آب

 

طرز تهیه Recipe

 

– عدس قرمز را بشویید و در آبی که دو برابر حجم عدس است، بریزید و به جوش بیاورید.

 

– پیاز را خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود.

 

– سیر را هم خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

 

– زردچوبه را به مواد قبلی اضافه کرده و همه‌چیز را با هم مخلوط کنید.

 

– عدس را به مواد دیگر اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

 

– آب را بهمواد اضافه کنید تا عدس به طور کامل پوشیده شود. سپس نمک و فلفل را به طعم خودتان اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

 

– عدسی قرمز را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا عدس نرم شود و مزه‌اش ترشی شود. قبل از سرو، می‌توانید روی آن روغن زیتون بریزید و با نان تست یا برنج سرو کنید.

 

۴. سالاد سزار:

 

مواد لازم:

 

– کرفس

 

– خس

 

– پنیر پارمزان

 

– نان تست

 

– سیر

 

– سس سزار (شامل زردچوبه، آبلیمو، سس مایونز، زیتون، نمک و فلفل سیاه)

 

طرز تهیه Recipe

 

– کرفس و خس را بشویید و خرد کنید. سپس آن‌ها را در کاسه‌ای قرار دهید.

 

– پنیر پارمزان را روی سبزیجات تراشیده و همراه کرفس و خس قرار دهید.

 

– نان تست را درسته و به صورت تکه‌های کوچک درست کنید و روی سالاد بریزید.

 

– سیر را خرد کنید و به سس سزار اضافه کنید. همه‌چیز را با هم مخلوط کنید.

 

– سس سزار را روی سبزیجات، پنیر پارمزان و نان تست بریزید و سالاد سزار را تزئین کنید.

 

۵. تاکو:

 

مواد لازم:

 

– تاکو شل

 

– گوشت چرخ‌کرده (می‌توانید از گوشت مرغ، گوشت گوسفندی یا گوشت گاو استفاده کنید)

 

– سبزیجات تازه (مانند خیار، گوجه فرنگی و ریحان)

 

– پنیر چدار

 

– سس مایونز

 

– سس سالسا

 

طرز تهیه:

– تاکو شل را درون سینی فر قرار داده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا شل و طلایی شود.

 

– گوشت چرخ‌کرده را با افزودن ادویه‌ها و نمک و فلفل به سبک دلخواهتان پخته و آماده کنید.

 

– سبزیجات تازه را بشویید و خرد کنید.

 

– تاکو شل را با سس مایونز و سس سالسا پر کنید.

 

– روی تاکو پنیر چدار را ریز کنید و سپس گوشت چرخ‌کرده، سبزیجات تازه و سایر اضافات دلخواه را بر روی آن بریزید.

 

– تاکو را به شکل رول بچرخانید و سرو کنید.

 

۶. اسپاگتی بولونیز:

 

مواد لازم:

 

– اسپاگتی

 

– گوشت چرخ‌کرده

 

– پیاز

 

– سیر

 

– گوجه فرنگی

 

– رب گوجه فرنگی

 

– نمک و فلفل

 

– روغن زیتون

 

– پنیر پارمزان

 

طرز تهیه Recipe

 

– اسپاگتی را در آب نمک‌دار جوشانده و بپزید تا نرم شود. سپس آب آن را صرفه‌جویی کنید.

 

– پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شوند.

 

– گوشت چرخ‌کرده را به مواد قبلی اضافه کنید و بپزید تا رنگش تغییر کند و کاملاً پخته شود.

 

– گوجه فرنگی را رنده کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. آن را تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.

 

– رب گوجه فرنگی را به مواد دیگر اضافه کنید و همه‌چیز را با هم مخلوط کنید.

 

– نمک و فلفل را به طعم خودتان اضافه کنید و مزه طعم‌دهی کنید.

 

– اسپاگتی را به مواد سس اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا اسپاگتی به طور یکنواخت پوشیده شود.

 

– اسپاگتی بولونیز را در بشقاب سرو کنید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.

 

۷. سوپ سبزیجات:

 

مواد لازم:

 

– سبزیجات مختلف (مانند کرفس، جعفری، پیاز، سیر، هویج، سبزی قاشقی و…)

 

– آب

 

– نمک و فلفل

 

– زعفران یا زردچوبه

 

– روغن زیتون

 

طرز تهیه Recipe

 

– سبزیجات را بشویید و خرد کنید.

 

– در یک قابلمه، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند.

 

– سبزیجات خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

 

– آب را به مواد اضافه کنید تا سبزیجات را بپوشاند. نمک، فلفل و زعفران یا زردچوبه را به طعم خودتان اضافه کنید.

 

– سوپ را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشانید تا سبزیجات بپزند و طعم خود را منتشر کنند.

 

– سپس سوپ سبزیجات را در بشقاب سرو کنید و در صورت تمایل، با نان تست یا نان۸. نان پیتزا:

 

مواد لازم:

 

– آرد سفید: ۳ لیوان

 

– آب گرم: ۱ لیوان

 

– مخمر: ۱ قاشق غذاخوری

 

– نمک: ۱ قاشق چایخوری

 

– شکر: ۱ قاشق چایخوری

 

– روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

– در یک کاسه کوچک، آب گرم را با مخمر و شکر مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا مخمر فعال شود و حباب‌های کوچکی بسازد.

 

– در یک کاسه بزرگ، آرد سفید و نمک را مخلوط کنید.

 

– مخلوط مخمری را به کاسه آرد اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

 

– روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا تشکیل یک تسته لطیف و نرم شود.

 

– تسته را روی سطح کار خرد کنید و به مدت حدود ۵ دقیقه با دست مالش دهید تا لطافت بیشتری به آن ببخشید.

 

– تسته را در کاسه بگذارید و با یک کاور یا پارچه رطوبتی بپوشانید و حدود یک ساعت در محیط گرم و خیابان قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

 

– در این بین، فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

 

– تسته را بر روی سطح کار برش دهید و به شکل نان‌های کوچک تقسیم کنید.

 

– هر نان را به شکل دلخواه خود با مواد دلخواه پیتزا (مانند رب گوجه فرنگی، پنیر، سس پیتزا و مواد دیگر) تزئین کنید.

 

– نان‌ها را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی و طرفین آنها طبیعی شوند، بپزید.

 

– نان پیتزا را از فر خارج کنید و درست بعد از پختن سرو کنید.

 

با این دستورها، می‌توانید انواع غذاهای خوشمزه و محبوب را در خانه تهیه کنید. لذت ببرید!

 

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *