hambergermenu

یک ترفند ساده برای تشخیص فلفل دلمه‌ای شیرین از تلخ

فلفل دلمه ای جزء سبزیجات پرکاربرد در کشور ما و همچنین مورد علاقه مردم است.

 

برای دانستن ترفند تشخیص این نوع فلفل با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

 فلفل دلمه‌ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است.

 

این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد.

 

فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است.

 

همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است.

 

ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌ای‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند.

 

یک ترفند ساده برای تشخیص فلفل دلمه_ای شیرین از تلخ

 

فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است.

 

فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است.

 

تخم کم‌تری دارد و تندتر است.

 

برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

 

 

اطلاعات جالبی از فلفل دلمه ای 

فلفل دلمه‌ای(bell pepper) نوعی فلفل شیرین است از خانواده سیب‌زمینیان که به رنگهای قرمز، زرد، سبز و نارنجی یافت می‌شود.

 

از ویژگی‌های آن این است که به تندی دیگر گونه‌های فلفل نیست.

 

به همین دلیل در انگلستان و ایرلند «فلفل شیرین» نیز نامیده می‌شود.

 

این گیاه بومی مکزیک، آمریکای مرکزی و شمال آمریکای جنوبی است.

 

دانهٔ این گیاه در سال ۱۴۹۳ به اسپانیا حمل شد و از آنجا به سراسر اروپا، آسیا و آفریقا گسترش یافت.

 

امروزه چین و پس از آن مکزیک و اندونزی بزرگترین تولیدکنندهٔ فلفل در جهان هستند.

 

نام گمراه‌کنندهٔ فلفل به اشتباه توسط کریستف کلمب هنگام برگشت به اروپا به این گیاه داده شد. چرا که در آن زمان به هر ادویه ای که طعم تندی داشت فلفل اطلاق می‌شد.

 

خواص دارویی این نوع فلفل

 

این سبزی سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مثل ویتامین C و کاروتن است، طوری‌که در ۱۰۰ گرم فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز و فلفل معمولی خام به ترتیب ۱۴۰، ۱۲۰ و ۱۲۰ میلی‌گرم ویتامین C و ۳۸۴۰، ۲۶۵ و ۱۷۵ میکروگرم بتاکاروتن وجود دارد.

اثر فلفل در سرماخوردگی: وجود مقادیر فراوان ویتامین C در فلفل دلمه‌ای باعث شده این سبزی برای درمان سرماخوردگی مفید باشد.

 

طوری‌که مصرف مرتب این سبزی در برنامهٔ غذایی، هم شدت و هم طول دوران سرماخوردگی را کاهش می‌دهد.

 

یک عدد فلفل دلمه‌ای ۳۰۰ درصد نیاز روزانه ما به ویتامین C را تأمین می‌کند و میزان زیادی ویتامین A و بتاکاروتن به بدن می‌رساند.

 

این فلفل دوست قلب و سلامت و ضد پیری است.

 

پیشنهادی : طرز تهیه کوکوی بامیه

 

پیشنهادی : طرز تهیه دسر زعفرانی

 

پیشنهادی : طرز تهیه شیرینی گردو و شکلات

 

پیشنهادی : طرز تهیه کالباس خانگی

 

پیشنهادی : طرز تهیه ته چین مرغ

 

پیشنهادی : طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

 

منبع: همشهری آنلاین

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *