hambergermenu

طرز تهیه کالباس خانگی [سالم و خوشمزه]

طرز تهیه کالباس خانگی : برای درست کردن کالباس خونگی این نکته رو در نظر بگیرید که باید همه ی مواد را آماده کنید، بعد مرغ را از یخچال خارج کنید تا گرم نشود.

با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

مواد اولیه

  • مرغ بدونِ استخوان 1 کیلو
  • سیر 5 حبه
  • آرد 5 ق س
  • نشاسته ذرت 1 ق س
  • شیر خشک 1 پیمانه
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • سس خردل 1 ق س
  • یخ قالبی 6 تکه
  • روغن مایع 3 ق س
  • نمک 2 ق م
  • فلفل سیاه 1/2 ق چ
  • فلفل قرمز 1/2 ق چ
  • پودر تخم کرفس 1/2 ق چ
  • پودر زنجبیل 1/2 ق چ
  • دارچین 1/2 ق چ
  • پودر هل 1/2 ق چ
  • پودر میخک 1/4 ق چ
  • جوز هندی 1/2 ق چ
  • آویشن 1/2 ق چ
  • پودر کاری 1/4 ق چ
  • پودر تخم گشنیز 1/2 ق چ
  • پودر سیر 1/2 ق چ
  • پودر پیاز 1/2 ق چ (سه ادویه آخر رو میتوانید حذف کنید)
  • هویج نگینی بخار پز 1 عدد
  • قارچ ریز بلانچ شده 100 گرم (برای بلانچ کردن قارچ آنها را 3_5 دقیقه در آب در حال جوش میریزیم و بعد از آبکش کردن در آب سرد و مجدد در آبکش میریزیم تا آب آن کامل برود)
  • اسانس دود 4_5 قطره (من هشت قطره زدم)

 

ابتدا مخلوط ران و سینه مرغ را به همراه سیر دو بار از چرخ گوشت رد میکنیم. (من از گوشت رانِ کمتری استفاده کردم که تیره نشود) بعد آنرا داخل غذا ساز ریخته همه ی مواد خشک را روی آن الک میکنیم. سپس زرده های تخم مرغ را به همراه سس خردل اضافه کرده 5 دقیقه میزنیم. در حین مخلوط شدن روغن مایع، اسانس دود و تکه های یخ را یکی یکی اضافه میکنیم.

 

روی میز کار دو لایه سلفونِ پهن میکشیم و از یک طرف با چسب فیکس میکنیم. یک ظرف آب کنار دستمان قرار میدهیم دست را مرطوب کرده و مواد را روی آن قرار داده کمی پهن کرده قارچ وهویج روی آن میریزیم و با مواد کالباس روی آنها را میپوشانیم تا در وسط قرار بگیرند و از بیرونِ کالباس دیده نشوند.

 

 
دست را مرطوب کرده و به مواد فرم میدهیم. سپس رول میکنیم طوری که سه لایه سلفون دور آن پیچیده شود. بعد دو طرف سلفون را میپیچیم تا کاملاً فشرده شود و کناره ها را یا گره میزنیم و یا با نخ میبندیم. در پایان آن را روی فویل قرارداده دو دور با فویل رول میکنیم و کنار آنها را مانند شکلات میپیچیم تا آب داخل آن نفوذ نکند.

 

بعد آن در قابلمه‌ای بزرگ که داخل آب در حال جوشیدن است قرار میدهیم طوری که آب روی آن را بپوشاند و یک ساعت ونیم با حرارت متوسط زمان برای پخت میدهیم. در حین پخت وقتی آب قابلمه تبخیر شد آب جوش اضافه میکنیم. بعد پخت کمی که خنک شد فویل و سلفون آن را جدا کرده روی آنرا میپوشانیم تا خشک نشود و 5_6 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملاً خنک شود و بعد برش میدهیم. اگر یک شب داخل یخچال بماند خیلی خوشمزه تر میشود.

 

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

منبع : پیج monoliya2328

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *