hambergermenu

طرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

طرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ رو توی این پست براتون توضیح میدیم. امیدواریم این غذای لذیذ رو هرچی زودتر میل کنید و لذتش رو ببرید. با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

مواد اولیه

  • سینه مرغ خردشده 1 عدد
  • پیاز بزرگ خلالی خرد شده 1 عدد
  • قارچ 200 گرم
  • سیر ریز خرد شده 1_2 حبه
  • عصاره مرغ 1 عدد
  • خامه 200 گرم
  • شیر 1/4 پیمانه
  • کره 25 گرم
  • فتوچینی 300 گرم
  • نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
  • جعفری خرد شده کمی

 

دستور پخت فتوچینی با قارچ و مرغ 

ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و با پیاز خرد شده و مقداری روغن تفت میدهیم تا رنگ مرغ تغییر کرده و پیاز ها نرم شوند.

قارچ ورقه ای خرد شده و سیر را با کره، نمک، فلفل و عصاره مرغ پودر شده به مرغ اضافه کرده تفت میدهیم تا آب قارچ کشیده شود. خامه را با شیر رقیق کرده به مواد اضافه میکنیم.

 

سپس فتوچینی آبکش شده( که بهتر است زمان جوشیدن آن کمی بیشتر باشد چون پخت دوم یعنی دم کشیدن ندارد) را اضافه کرده بعد از 3_4 دقیقه از روی حرارت برداشته در ظرف سرو میکشیم و کمی جعفری خرد شده روی آن میریزیم. به دلخواه میتوانید جعفری بیشتری بریزید.

 

نکته : به خاطر داشتن عصاره مرغ در ریختن نمک دقت کنید که شور نشود.

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

 

منبع : پیج monoliya2328

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *