hambergermenu

طرز تهیه لازانیا [دلچسب و بی نظیر]

با ما همراه باشید تا طرز تهیه لازانیا رو براتون توضیح بدیم این دستور پخت ممکن هست با بقیه یکم متفاوت باشه ولی ما که راضی بودیم، امیدواریم شما هم راضی باشید 🙂 .

با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

مواد لازم

  • لازانیا 12 ورق
  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • پیاز نگینی و عسلی شده 1 عدد
  • ژامبون خرد شده 200 گرم
  • سوسیس خرد شده 150 گرم
  • قارچ خرد شده 200 گرم
  • فلفل دلمه ی رنگی نگینی خردشده 4ق غ
  • کنسرو ذرت 1/2 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی 2_3 ق غ
  • نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
  • آویشن 1/2 ق چ
  • کره 1 ق غ
  • پنیر موزارلا به میزان لازم

 

موادلازم برای سس سفید یا بشامل

  • کره 25 گرم
  • آرد 1 ق غ
  • شیر 1 لیوان
  • نمک و فلفل کمی

 

برای تهیه سس، کره را در قابلمه ی کوچکی ریخته، روی حرارت قرار میدهیم ذوب که شد آرد الک شده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد کم کم شیر را اضافه کرده و همزمان با همزن دستی هم میزنیم تا آرد گلوله نشود. مدام هم میزنیم تا کمی غلیظ شود. نباید زیاد روی حرارت بماند چون بعد از خنک شدن غلظت آن زیاد و سفت میشود. کمی هم نمک و فلفل میزنیم.

 

اول قارچ را حبه ای (از نگینی درشت تر) خرد کرده و با کره، نمک و فلفل تفت می دهیم و اجازه میدهیم آب آن کشیده شود. در تابه ی دیگری پیاز و گوشت را تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد نمک، فلفل، آویشن و رب را اضافه کرده کمی دیگر تفت میدهیم. در پایان فلفل دلمه، سوسیس، ژامبون و قارچ را هم اضافه میکنیم و ده دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم بماند.

 

آب راداخل یک قابلمه ی بزرگ ریخته میگذاریم بجوشد و به آن دو قاشق نمک و دو قاشق روغن اضافه میکنیم. لازانیا را هم به صورت ضربدری اضافه میکنیم که روی هم قرار نگیرند و میگذاریم بپزند.

 

بعد از آبکش کردن آنها را داخل آب سرد میریزیم تا به هم نجسبند.
کف و دیواره ی ظرف مورد نظر را کمی چرب میکنم و مقداری سس سفید کف ظرف میریزیم ( من این دفعه سس سفید درست نکردم و کمی مواد گوشتی کف ظرف ریختم) و یک ردیف لازانیا میچینیم بعد مواد گوشتی، کمی سس سفید و بعد پنیر پیتزا.

 

به همین ترتیب تا تمام شدن مواد. لایه آخر لازانیا چیده روی آن پنیر میریزیم و داخل فر 180 درجه 20 دقیقه قرار میدهیم.

 

چون ظرف های من تک نفره بودند من لازانیا ها را از وسط نصف کردم و در هر ظرف چهار ردیف چیدم. من از ژامبون، سوسیس و ذرت استفاده میکنم و خیلی خوشمزه تر میشود.

 

روی آنها پول بیبر (فلفل قرمز ترکیه) ریختم و حلقه های زیتون سیاه چیدم که شبیه واشِر شد ? و بعد ذرت گذاشتم.

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

منبع : monoliya2328

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *