hambergermenu

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری : این غذا رو میتونید به عنوان یک شام خوشمزه میل کنید. با بخش آشپزی مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید تا این غذا رو با هم درست کنیم.

 

مواد اولیه

  • فیله مرغ 500 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم
  • تخم مرغ درشت 1 عدد
  • آب یا شیر 2 ق غ
  • آرد سفید 1 پیمانه
  • پودر سوخاری 1 پیمانه
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

قسمت بالای فیله مرغ یک نوار باریک سفید رنگ وجود دارد که به آن دَمار میگویند و برای سوخاری یا پفکی کردن باید جدا شود چون سفت است و پخته نمیشود.

 

ابتدا فیله ها را با پیازخلالی، نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار میکنیم و روی آن سلفون کشیده حدود 1_2 ساعت در یخچال قرار میدهیم. سه تا کاسه برمیداریم داخل یکی تخم‌مرغ را میریزیم کمی با چنگال میزنیم و بعد آب یا شیر را اضافه کرده مخلوط میکنیم. آرد و پودر سوخاری را هم در دو کاسه دیگر میریزیم.

 

پیاز را از روی فیله ها جدا کرده، ابتدا در آرد (که با کمی نمک، فلفل و پودر سیر مزه دار کردم) میزنیم تا تمام قسمت‌ها به آرد آغشته شود، بعد داخل تخم‌مرغ و بعد داخل پودر سوخاری میزنیم (من کمی پفک پودر شده هم به پودر سوخاری اضافه کردم ) همه ی آنها را به همین ترتیب آماده کرده در روغن شناور سرخ میکنیم و روی حوله کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود .

 

بهتر است برای سرخ کردن ظرف کوچک گودی را انتخاب کنیم.

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

منبع : پیج monoliya2328

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *