hambergermenu

طرز تهیه دسر هویج (جِزِریه دسر ترکی)

توی این پست طرز تهیه دسر هویج رو میخوام برای شما عزیزان توضیح بدم. توی زبان ترکی به این دسر جِزِریه میگن. با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

مواد لازم

  • هویج درشت 3 عدد
  • آب 1 لیوان
  • شکر 1/2 لیوان
  • عسل 1 ق غ
  • آبلیمو 1 ق چ
  • نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
  • آب 2 قاشق غذاخوری
  • گردو یا بادام خرد شده 1/4 لیوان
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • گلاب 1 قاشق مرباخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • بیسکوئیت پتی بور 1 بسته
  • برای کِرِم
  • کِرِم شانتی (پودر خامه) 1/2 لیوان
  • شیر سرد 1/3 لیوان
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری

    برای تزیین
  • بادام پَرَک یا فندق پَرَک_ پودر پسته_ پودر نارگیل

 

طرز تهیه دسر هویج

اول کِرِم شانتی و وانیل را به شیر سرد اضافه کرده با همزن به اندازه ای میزنیم که کاملاً فرم بگیرد.بعد روی آن را سلفون کشیده، داخل یخچال قرار میدهیم تا خنک بماند.

(کِرِم شانتی پودر خامه ی شیرین شده ست و محصول کشور ترکیه،که میتونید از لوازم قنادی فروشیها تهیه کنید.)

 

هویج ها را پوست کنده با یک لیوان آب و یک قاشق شکر میگذاریم بپزد.اگر آب داشت،آب آنرا جدا کرده، بعد آنها را داخل بلندر یا مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم (من رنده کردم).

هویج را داخل تابه ای ریخته شکر، آبلیمو،عسل و دارچین را اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر حل شود.

بعد نشاسته ذرت را با دو قاشق آب مخلوط کرده اضافه میکنیم و تا جایی هم میزنیم که مانند حلوا از ظرف جدا شود. بعد وانیل، گلاب و گردو را افزوده، مخلوط میکنیم.

 

از روی حرارت برداشته میگذاریم خنک شود. (توو رسپی اصلی این دسر، زرد چوبه و نوک قاشق چایخوری پودر میخک دارد که من استفاده نکردم و کمی گلاب زدم )

 

یک عدد بیسکوئیت برداشته، با پالت کوچک( کاردک خامه کشی) یا کارد کره خوری به قطر نیم سانت خامه روی آن میکشیم با کمی فاصله از کناره هاو آنرا کنار میگذاریم چون اگر بخواهیم مواد هویج را روی خامه قرار دهیم، خامه از کناره هابیرون میزند و شکل آن زیبا نیست.

 

بعد بیسکوئیت دوم را برداشته، اینبار پشت بیسکوئیت کمی خامه میکشیم و یک قاشق غذاخوری پُر از مواد هویج روی آن قرار داده آرام با پالت صاف میکنیم، کناره های آن با دست کمی پودر نارگیل میریزیم و روی بیسکوئیت اول قرار میدهیم.

 

در پایان روی بیسکوئیتِ دسر آماده شده مقداری خامه میزنیم و پَرَک بادام و پودر پسته روی آن میریزیم. همه ی آنها که آماده شدند دو ساعت در یخچال قرار میدهیم درست کردن این دسر یک مقدار زمان بَر هست،اگر عجله داشتید داخل یک ظرف چهار گوش لایه لایه بچینید و بعد برش بزنید.

ولی به این شکل جلوه ی زیباتری دارد. دستور اصلی انقدر طولانی نیست سعی کردم کامل توضیح بدم ?

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

منبع : پیج monoliya2328

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *