hambergermenu

طرز تهیه باقلوا ترکی

طرز تهیه باقلوا ترکی : این بار با باقلوای ترکی در خدمتتون هستم. امیدوارم این شیرینی بسیار خوشمزه ترکی رو حتما به همین درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

مواد لازم

  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 1 فنجان (فنجان قهوه خوری)
  • آب 1/2 فنجان
  • ماست 1 فنجان
  • روغن مایع 1 فنجان
  • شکر 1 ق م
  • آبلیمو 1 ق م
  • سرکه 2 ق غ
  • نمک 1 پنسه(مقدار نمکی که مابین انگشت شست و سبابه قرار میگیرد)
  • آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
  • برای باز کردن خمیر مخلوط آرد و نشاسته ذرت به میزان مساوی حدود 1 لیوان یا کمی بیشتر

 

مواد میانی

  • گردو یا پسته خرد شده
  • برای روی خمیر
  • کره 100 گرم
  • روغن مایع 1/2فنجان
  • شربت باقلوا
  • شکر 2 و 1/2 پیمانه
  • آب 2 پیمانه
  • آبلیمو 1 ق غ
  • گلاب 2 ق غ

 

طرز تهیه باقلوا ترکی

اول شربت باقلوا را آماده میکنیم چون باید سرد شود. شکر و آب را مخلوط کرده روی حرارت قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر حل شود و بعد از به جوش آمدن پنج دقیقه بجوشد.

 

بعد آبلیمو را اضافه میکنیم یک دقیقه دیگر بجوشد وبعد از روی حرارت برداشته گلاب را اضافه میکنیم ومیگذاریم خنک شود.

 

برای خمیر ابتدا همه ی مواد تَر، شکر و نمک را داخل ظرفی ریخته هم میزنیم و کم کم آرد را اضافه کرده مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد ولی سفت هم نباشد. 5 دقیقه ورز میدهیم بعد روی خمیر را با کیسه فریزر میپوشانیم و حدود نیم ساعت استراحت میدهیم.

 

برای راحتی کار همه ی خمیر را به اندازه ی گردوی متوسط گرد کرده در ظرفی چیده و دوباره روی آنها را میپوشانیم تا خشک نشوند.

 

روی سطح کار یک قاشق مربا خوری مخلوط آرد و نشاسته ریخته یکی از گلوله های خمیر را روی آن قرار داده یک قاشق هم روی خمیر میریزیم و با تیرک(چوب باریک که خمیر را خیلی نازک باز میکند و در ترکیه به آن اوکلاوا میگویند)خیلی نازک باز میکنیم اگر دیدید خمیر چسبنده است به آن آرد بزنید.

 

بعد ته سیخ چوبی که تیز نیست را پایین خمیر قرار داده و به سمت بالا میکشیم تا حالت پلیسه شود. بعد یک طرفِ خمیر، گردو یا پسته میریزیم و طرف دیگر خمیر را روی گردوها می آوریم و دو دور از زیر خمیر را میپیجانیم بعد پایین خمیر را روی قسمت بالا قرار میدهیم، با دست فرم داده و آرام خمیر را برمیگردانیم و در سینی فر قرار میدهیم.

 

همه ی آنها که آماده شدند از مخلوط کره و روغن مایع روی آنها میریزیم و حدود 25 دقیقه در فر 180 درجه قرار میدهیم.

 

فر را از یک ربع قبل روشن کنید. اگر روی باقلوا طلایی نبود چند دقیقه گریل را روشن کنید. بعد از خارج کردن از فر شربت سرد را روی آنها بریزید و یک ساعت بگذارید بماند تا شربت به خورد باقلوا برود. اگر زیاد نمیخواهید شیرین شود زودتر از شهد خارج کنید.

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

منبع : monoliya2328

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *