hambergermenu

طرز تهیه استیک فلفل [یک شام خوشمزه]

میتوانید طرز تهیه استیک فلفل را با خواندن این مطلب در عرض چند دقیقه یاد بگیرید. با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

در تهیه استیک مهمترین کار برش زدن است.

برشهای گوشت انواع مختلفی دارد:

  • فیله
  • راسته
  • کتف
  • و غیره

هر کدام مواد و مصرف خاصی دارند.

 

استیک آموزشی این مقاله استیک فلفل است، البته استیک را می توان از راسته (گوسفند یا گاو) نیز تهیه کرد، اما ما از فیله استفاده می کنیم چون نرمتر و لطیفتر از راسته است.

 

طرز تهیه استیک فلفل

ابتدا قسمتهایی از فیله را که حالت پاره پاره دارد جدا می کنیم، چنانچه روی گوشت رویه سفیدی به نام خز باشد آن را جدا می کنیم.

سپس گوشت را به قطر یک سانتیمتر تا انتها برش می زنیم و بعد از آن با استیک کوب، تکه های گوشت را می کوبیم و روی آن را با سس سویا و سس خردل کاملا مالش می دهیم (۳ الی ۴ ساعت لازم است تا سس کاملا در گوشت نفود کند).

 

از آنجا که سس سویا شور می باشد به مقدار کم نمک به گوشت می زنیم، سپس فلفل هم به آن می زنیم.

 

نعناع را خرد کرده و تکه های گوشت را داخل آن می ریزیم (تا نعناع به تکه های گوشت بچسبد).

 

معمولا استیکها را داخل چدن سرخ می کنیم ولی چون نعناع به چدن می چسبند آن را با ماهی تابه مخصوص پن فراین کردن، سرخ می کنیم.

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

منبع : باحال مگ

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *