hambergermenu

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی یا گاتوشا

این بار با یک کیک خوشمزه خدمتتون رسیدیم ما توی این پست طرز تهیه کیک خیس شکلاتی یا گاتوشا رو برای شما عزیزان به صورت دقیق توضیح میدیم. با مجله ی تفریحی باحال مگ همراه باشید.

این کیک خیس شکلاتی یا کیک گاتوشا هست که من کمی تغییر دادم و به اون شکلات ، کره و گردو هم اضافه کردم.

 

مواد لازم

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر دانه ریز 1 و 1/2 لیوان
  • شیر 1 و 1/2 لیوان
  • روغن مایع 1 لیوان
  • آرد سفید 2 و 1/4 لیوان
  • پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
  • شکلات تلخ 100 گرم
  • کره 50 گرم
  • پودر نسکافه 1 قاشق مرباخوری (به دلخواه)
  • وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • جوش شیرین 1/4 قاشق چای‌خوری
  • گردو خرد شده 1/4 لیوان

 

دستور پخت کیک خیس شکلاتی یا گاتوشا

اول شیر ،شکر، روغن مایع و پودر کاکائو ( که بهتره مرغوب و تیره باشه) رو داخل مخلوط کن حدود سه دقیقه هم میزنیم تا دانه های شکر حل شوند .

 

بعد یک لیوان از مواد رو کنار میگذاریم و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای ریخته ،تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را سی ثانیه میزنیم.

 

شکلات و کره رو به صورت بن ماری (روی بخار کتری) ذوب میکنیم ، از حرارت که افتاد به مواد اضافه کرده مخلوط میکنیم .

 

مواد خشک رو الک کرده و به همراه گردو به مواد اضافه کرده هم میزنیم . داخل قالب رو کمی چرب کرده ،مخلوط آرد و پودر کاکائو داخل تمام قالب میچرخانیم .

 

قالب را بر میگردانیم و با ضربه به قالب اضافی آرد و پودر کاکائو را جدا میکنیم . مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 35_ 40 دقیقه قرار میدهیم .

 

بعد از پخت با خلال یا سیخ چوبی روی آن سوراخ ایجاد کرده ،سسی رو که کنار گذاشته بودیم در دو مرحله اضافه میکنیم .

 

البته من اینبار داخل قالب سیلیکونی و روی گاز پختم که زمان پختش خیلی بیشتر شد(قالب سیلیکونی رو میتونید توو فر قرار بدید .روش امتحانی بود) .

 

به این روش که اول قابلمه ی چدن بزرگی که قالب کیک راحت داخل اون قرار بگیره رو که کف اون چند تا قالب مینی تارت قرار داده بودم (شما میتونید از قالب های شیرینی پزی کوچک هم استفاده کنید) از ده دقیقه قبل روی حرارت کم گذاشتم و بعد قالب کیک رو آروم داخل قابلمه ی چدن قرار دادم و روی در قابلمه دم کن گذاشتم .

 

بعد از پخت سس رو روی کیک ریختم .وقتی سس کامل به خورد کیک رفت ، تزیین کردم.

 

برای تزیین، شکلات سفید رو با کمی خامه ذوب کردم و داخل قیف یکبار مصرف ریختم. انتهای قیف رو با قیچی کمی بریدم و به صورت رفت و برگشت روی کیک ریختم و کمی هم پودر پسته.

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

منبع : پیج monoliya2328

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *