hambergermenu

اهمیت مصرف لبنیات در عضله سازی

اهمیت مصرف لبنیات در عضله سازی : با بخش بدنسازی از مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید .

 

اکثر مواد لبنی دارای مقدار مناسبی پروتئین هستند اما بعضی‌ از آنها پر چرب هستند.

 

بهترین منابع پروتئینی پنیر و شیر کم چرب می باشند.

 

این محصولات کم چرب و دارای پروتئین بالا میباشند،همچنین آنها یک منبع عالی‌ از کلسیم نیز میباشند با صرف هر وعده از این دو ماده لبنی شما در حدود ۱۵۰-۳۵۰ میلی‌ گرم کلسیم دریافت می‌کنید کلسیم در استحکام استخوانها و جلوگیری از بیماریهای مربوط به استخوان بسیار ضروری است.

 

کلسیم همچنین در انقباضات عضلانی نقشی‌ مهم دارند.

 

پروتئین موجود در شیر متشکل از ۸۰ درصد کازئین و ۲۰ درصد وی می‌باشد که ارزش بیولوژیکی بالایی را برای شیر رقم زده است.

 

در یک لیوان ۲۵۰ میلی‌ لیتری شما بالای ۱۵ گرم پروتئین قابل هضم دریافت خواهید کرد.

 

منبع : آی ار بدن 

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *