hambergermenu

آموزش استفاده از توستر و نکاتی برای پخت بهتر

آموزش استفاده از توستر و نکاتی برای پخت بهتر

توستر وسیله ایی پرکاربرد شبیه به ماکروویو، که برای گرم کردن غذا، پخت و پز و گریل کردن استفاده می شود. تستر ها در مقایسه با ماکروویو قیمت مناسب تری دارند. در این راهنمایی به شما آموزش خواهیم داد که چگونه از تستر استفاده کنید. در این مطلب از سایت باحال مگ به آموزش استفاده از توستر و نکاتی برای پخت بهتر خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

 

توستر چیست و چه کاربردی دارد؟

توستر دستگاهی برقی، جایگزین برای فر و ماکروویو است، وسیله ای چندمنظوره که به شما امکان می دهد تا با استفاده از آن پخت و پز کنید، کیک تهیه کنید یا هرمواد غذایی که میخواهید را برشته و کباب کنید. اجزای تشکیل دهنده تستر عبارتند از:

  • بدنه
  • محفظه‌ی اصلی برای قراردادن مواد غذایی
  • جوجه گردان
  • المنت گرمایش حرارتی
  • نمایشگر و صفحه کلید
  • در و دستگیره
  • تایمر

 

کاربرد تستر

از کاربرد های توستر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برشته کردن نان
  • گرم کردن مواد غذایی و نان
  • از بین بردن یخ مواد غذایی
  • پخت انواع شیرینی، کیک
  • کباب، گریل کردن گوشت

 

نحوه استفاده صحیح (راهنمای گام به گام)

تقریبا همه توستر ها کارکرد مشابه دارند و تنها در نوع لمسی (دیجیتالی) یا ولومی (دکمه ای) بودن تفاوت دارند. اگر اولین بار است که از توستر استفاده می‌کنید، برای جلوگیری از اشتباهات رایج، نکات زیر را رعایت کنید:

  • ابتدا دفترچه راهنما را مطالعه کنید.
  • کاربرد دکمه ها را بیاموزید.
  • ظرفیت دستگاه را بررسی کنید.
  • قطعات جانبی و جدا شونده را با دستمال تمیز کنید یا بشویید و خشک کنید.
  • دستگاه را در مکان صاف، با فاصله مناسب از اجسام و دیوار، دور از وسایل گرمایش قرار دهید.
  • دستگاه را مستقیماً به پریز وصل کنید، از سه راهی با سایر وسایل استفاده نکنید.
  • قبل از وصل کردن دوشاخه به پریز، مطمئن شوید کابل برق به‌درستی به دستگاه متصل است.
  • زمانی که به دستگاه نیاز ندارید، آن را از برق بکشید.
  • برای ضدعفونی و از بین بردن بوی بد برای اولین استفاده، دستگاه را با دمای 450 به مدت 15 دقیقه روشن کنید.
  • برای تمیز کردن دستگاه بعد از استفاده ان را از برق بکشید و اجازه دهید خنک شود.
  • برای برداشتن ظروف غذا درون توستر از دستگیره استفاده کنید.
  • از قرار دادن کاغذ، پلاستیک درون دستگاه خودداری کنید. (خطر آتش سوزی)
  • ظروف بزرگ و حجم زیادغذا درون دستگاه قرار ندهید. (خظر برق گرفتگی و آتش سوزی)
  • زمانی که دستگاه روشن است، وسیله ای روی آن قرار ندهید.

 

نحوه کار توستر

کار با توستر بسیار ساده و راحت است. برای درست کردن نان ترد و خوشمزه با توستر باید اقدامات زیر را انجام دهید:

  • ابتدا توستر را به برق متصل کنید.
  • برای تنظیم دما و درجه حرارت میتوانید از دکمه ها استفاده کنید. هرچه دما بیشتر باشد نان برشته تر خواهد شد.
  • نان را در شکاف های توستر قرار دهید.
  • اهرم را پایین بکشید تا دستگاه شروع به کار کند.
  • 1 الی 2 دقیقه منتظر بمانید تا اهرم به بالا برگردد.
  • نان برشته خود را بردارید. (مراقب باشید و نان داغ را با دست برندارید)

 

توستر و آون توستر

 

نحوه کار آون توستر

به طور کلی، برای استفاده از آون توستر باید مراحل زیر را انجام دهید:

  • ابتدا توستر را به برق متصل کنید.
  • لوازم جانبی مورد نیاز را درون توستر قرار دهید.
  • برای پخت یکنواخت تر، توصیه می شود که دمای مورد نیاز خود را تنطیم کنید و به مدت 10دقیقه اجازه دهید محفظه گرم شود.
  • با توجه به دستور پخت نوع غذای مورد نظر، زمان و دمای توستر را تنظیم کنید.
  • بعد از انجام تنظیمات، دکمه شروع (Start) را بزنید تا پخت غذا آغاز شود.
  • تا زمانی که با قلق دستگاه آشنا شوید، حتی با تایمر، مرتباً به غذا سر بزنید. به دلیل فضای کوچک، غذاها معمولاً سریع‌تر از انتظار پخته می‌شوند.
  • هنگامی که پخت غذا تمام شد، حرارت را قطع کنید و توستر را از برق جدا کنید.
  • با استفاده از دستکش فر یا دستگیره، غذا را بیرون بیاورید.
  • در توستر را باز بگذارید و اجازه دهید دستگاه خنک شود.

 

معنی علامت‌های روی آون توستر و کاربرد آنها

شناخت علامت و نمادهای آون توستر برای استفاده صحیح و ایمن ضروری است، این علائم عملکردهای دستگاه را نشان می‌دهند و با آگاهی از آن‌ها، بهترین استفاده را خواهید داشت. در این قسمت به معرفی این علائم خواهیم پرداخت.

 

Bake (پخت غذا)

مهمترین دکمه آون توستر، که برای پختن انواع غذاها استفاده می شود دکمه Bake است. این دکمه برای پخت انواع غذاها مانند پیتزا، لازانیا، مرغ، ماهی، کیک و کلوچه، و به‌طور کلی هر غذایی که نیازمند دمای یکنواخت برای پخت هست، کاربرد دارد.

 

Broil/Grill (گریل کردن)

این دکمه در آون توستر این امکان را به شما می دهد که سطح رویی غذا را برشته و طلایی کنید. پس از قرار دادن گوشت یا سایر مواد غذایی در طبقه مناسب و زیر المنت بالایی، گزینه Broil را انتخاب کنید تا غذا از یک سمت پخته شود. این دکمه برای گریل کردن تکه‌های گوشت، مرغ یا سبزیجات، ذوب کردن پنیر روی پیتزا یا لازانیا، برشته کردن ساندویچ های سرد و قهوه‌ای کردن سطح غذا کاربرد دارد.

 

Toast ( برشته کردن نان)

یکی از قابلیت های آون توستر این است که نان را به راحتی تست کند. این دکمه که اغلب با نماد آتش یا برش نان مشخص می شود، برای برشته کردن نان یا ترد کردن سطح غذاها استفاده می‌شود. برای این کار، مواد غذایی را روی قفسه قرار داده و المنت های بالا و پایین را روشن کنید.

 

Warm (گرم کردن غذا)

این دکمه برای حفظ دمای غذا بدون پخت بیشتر طراحی شده است. زمانی که قصد دارید غدایی را تا زمان سرو گرم نگهدارید، می توانید از این حالت استفاده کنید. این گزینه با دمای پایین و ملایم کار می کند و مانع سوختن یا خشک شدن غذا می شود.

 

Defrost (یخ زدایی)

این علامت با نماد برفدانه، برای یخ ردایی از مواد غذایی یخ زده (منجمد) طراحی و استفاده می شود. این قابلیت به شما این امکان را می دهد که در مدت زمان کم، مواد غذایی منجمد را بدون سوختن یخ زدایی کنید.

 

Convection (پخت با گردش هوا)

این علامت با شکل فن، نشان از وجود فن در آون توستر شماست. این فن ها باعث گردش یکنواخت هوای گرم تولید شده توسط المنت های بالا و پایین، درون محفظه دستگاه می شوند. با گردش هوا، غذا مغز پخت، برشته تر و در نتیجه ترد و خوشمزه تر می شود.  توصیه می شود برای پخت شیرینی و کیک از این گزینه استفاده نکنید زیرا آنها را خشک می کند.

 

کلید تنظیم دما، زمان، عملکرد

 

سخن پایانی

برای استفاده موثر از توستر لازم است علامت ها و ویژگی های آن را بشناسید. این آموزش به شما کمک می کند عملکردهای مختلف دستگاه را به درستی بشناسید و از آنها استفاده کرده و به این ترتیب غذاهای متنوع را به سهولت پخت کنید.

 

دسته بندی :

هم اکنون دیگران می خوانند

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی