انواع سبکهای محبوب طراحی دکوراسیون داخلی منزل

انتخاب سبک دکوراسیون داخلی خانه و طراحی آن در کنار انتخاب تم رنگی مناسب هنگام طراحی خانه یا بازسازی آن ذهنتان را مشغول کرده و نمیدانید چطور سبک مناسب و مورد علاقه خود را پیدا کنید؟
قبل از طراحی دکوراسیون داخلی و انتخاب رنگهای مناسب برای وسایل و اقدام به انجام مراحل چیدمان، نکته اصلی و پیشنیاز تمام این مراحل شناخت کافی سبکها و پیدا کردن تنالیه رنگی است که دوست دارید برای دیزاین خانه از آن استفاده کنید.
اگر تمامی نکات فوق را رعایت کنید و با شناخت و آگاهی پیش برویید از انتخاب سبک و تم رنگی خانه خود پشیمان نخواهید شد. در این مطلب در رابطه با انواع سبک های طراحی دکوراسیون داخلی، انتخاب رنگ مناسب و نحوه چیدمان و نکات مربوط به آن صحبت میکنیم. درصورت علاقهمندی به دانستن تمامی این نکات تا انتهای این مطاب با ما همراه باشید.
طراحی دکوراسیون داخلی
برای طراحی دکوراسیون داخلی پس از کسب اطلاعات دقیق در رابطه با انواع سبکها و شناخت دقیق و اصولی رنگها باید بدانید که با چه سبکی راحتتر هستید. آیا طراحی دکوراسیون داخلی به دو سبک مدرن و کلاسیک خلاصه میشود یا سبکهای دیگری هم برای شناخت وجود دارد؟
طرفدار تنوع و استفاده از اکسسوریهای پر زرق و برق هستید یا دوستدار آرامش و خلوتی فضا و محیط پیرامون؟ پاسخ تمامی سوالات را با آگاهی و شناخت از خود و سلیقه شخصیاتان خواهید یافت. در طراحی دکوراسیون سبکهای متفاوتی بر اساس سلیقه افراد و علاقهمندی به تم یا تنالیه رنگی و حتی عناصر مختلف وجود دارد که در ادامه در رابطه به انواع این سبکها و شرح کامل آنها خواهیم پرداخت.
انواع سبکهای دکوراسیون داخلی منزل
در انتخاب انواع سبک های دکوراسیون داخلی خانه و اقدام به اجرای آن باید به هماهنگی طرح با المانهای انتخابی، تم رنگی و متراژ فضا دقت کنید. استفاده از تم رنگی تیره برای فضاهای کوچک ممنوع بوده ولی برای فضاهایی با متراژ بالا دستتان برای انتخاب تم رنگی روشن یا تیره باز است. یا اگر علاقهمندی خاصی به استفاده از رنگهایی مانند طلایی دارید و بسیار مصرید که این نوع رنگها استفاده کنید پس باید سبک دکوراسیون داخلی خود را هم راستا با این نوع رنگها انتخاب کرده و دور سبک مدرن و مینیمال را خط بکشید.
در ادامه برای انتخاب بهتر سبک و رنگ مخصوص برای چیدمان خانهاتان به شرح کامل انواع سبک و معرفی انواع سبک های دکوراسیون داخلی خواهیم پرداخت.
• سبک کلاسیک: طرفداران سبک کلاسیک از وسایل و مبلمان پر زرق و برق استفاده کرده و عاشق رنگیهای جیغ و تنوع رنگی بالا هستند. در این سبک دیزاین وسایل و اکسسوریها دارای جزییات فراوان بوده و سادگی حرفی برای گفتن ندارد. استفاده از فرشها و پردههای گرانقیمت و تجملاتی نقطهی عطف انتخاب این سبک خواهد بود. برای چیدمان با انواع سبک کلاسیک توجه به جزییات زیاد و استفاده از رنگهای براق و وسایل پر زرق و برق و گران قیمت در اولویت میباشد.
• سبک نئوکلاسیک: این سبک تا حدودی تداعی کننده سبک کلاسیک بوده ولی کمی سادهتر از آن به حساب میآید. تکلف و توجه به جزییات کمی کمتر شده و رنگها هم تا حدودی ملایمتر انتخاب میشوند. راحتی و سادگی در این سبک نسبت به سبک کلاسیک بیشتر به چشم میآید.
• سبک مدرن: سبک مدرن تداعی کننده سادگی و عدم تکلف و پیچیدگی است. زرق و برق و تنوع رنگی بالا در این سبک جایگاهی ندارد و همه چیز به صورت اصولی در جای خود قرار داده شده است. خلوتی فضا و فضاهای عبور و مرور در اولویت قرار داشته و نورپردازی بهینه و ملایم در اولویت قرار دارد. حتی میتوانید برای پوشاندن دیوارهای خانه خود و مدرنتر جلوه دادن آن از انواع ترمووال استفاده نمایید.
• سبک مینیمال: این سبک ورژن خاص و سادهتری از سبک مدرن بوده و سادگی و خلوتی بیشتری نسبت به این سبک دارد. در این سبک تنوع رنگی کمتر شده و در دو یا نهایتا سه رنگ خلاصه میشود. این سبک توجه زیادی به فلسفه عمیق استفاده حداکثری از کمترین اسباب و وسایل را داشته و مخالف اصراف و مصرف گرایی است. در این سبک باید بتوانید به صورت خلاقانه با کمترین وسایل بهترین و بهینهترین چیدمان را ارائه دهید. برای دیزاین خانه خود با انواع سبک مینیمال توجه به سادگی و استفاده حداقلی از وسایل و تنوع رنگی کم و نورپردازی بهینه را در اولویت قرار دهید.
• سبک روستیک یا روستایی: این سبک یادآور زندگی روستایی و سادگی توام با آن میباشد. در این سبک از وسایل ساده، کفپوشهای چوبی و فرشها و پردهها و حتی اکسسوریهای ساده و ارزانقیمت استفاده میشود. تم رنگی غالب در این سبک قهوهای و عنصر مورد استفاده، چوب است. چوب و تم رنگی قهوهای هردو یادآور زندگی روستایی و تداعی کننده طبیعت و گرمای چوب میباشند.
• سبک بوهمی: بوهمی یا بوهمیا به معنای عشق و آزادی است. معنای عمیق رهایی از بندها و هرچه که مارا اسیر مادیات میکند. استفاده از وسایل و المانهای ساده و بدون زرق و برق، به کار بردن متریالهای سادهای مانند حصیر و رنگهای خاص و ساده و با تناژ خنثی نشان از آزادی و رهایی و غرق شدگی در افکار را دارد. از ویژگیهای دیگر این سبک الهام گرفتن از هنر و صنایع دستی است.
• سبک وینتیج: این سبک تداعی کننده سالهای دور و نوستالژیهای دوران کودکی است. در این سبک از یک یا دو وسیله که ظاهری قدیمی با رنگهای گرم دارند مانند فرشها و کمدهای قدیمی برای چیدمان استفاده شده و حتی ممکن است داخل کمدها را نیز با ظروف چینی قدیمی پر کننده و حس بازگشت گذشته را زنده کرده و از ان لذت ببرند.
• سبک اسکاندیناوی: در این سبک از رنگهای روشنی و خنثی نظیر سفید، کرم، پژ و غیره استفاده شده و پارچههایی که برای وسایل و مبلمان استفاده میشود از بافت ساده و نرمی برخوردار بوده و همه چیز یادآور سادگی است. استفاده از فرشها، پردهها و اکسسوریهای ساده نیز از دیگر ویژگیهای این سبک میباشد.
انواع دکوراسیون مدرن
در انواع دکوراسیون مدرن که بیشتر در تنوع اکسسوریهای و انتخاب تنالیه رنگی و عناصر مورد علاقه خلاصه میشود دستتان برای انتخاب رنگ و عنصر مورد علاقه باز است. عناصری مانند چوب، سنگ یا فلز که مشخص کننده انتخاب کفپوش چوبی، سنگی یا مبلمان چوبی یا فلزی است تم اصلی خانه شما را انتخاب خواهد کرد. همچنین توجه به این نکته که اصول و قواعد طراحی و اجرای هر سبک از کلاسیک گرفته تا انواع مدرن یکی بوده و در حین اجرا باید تمامی نکات رعایت شود نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
محبوب ترین سبکهای دکوراسیون داخلی
از محبوب ترین سبکهای دکوراسیون که بیشترین اجرا را در خانهها و سایر محیطهای دیگر دارند میتوان به انواع سبک مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک و حتی سبک مینیمال اشاره کرد. سبک کلاسیک و نئوکلاسیک که طرفداران همیشگی خود را داشته و اکثرا کسانی هستند که پایبندی خاصی به اصول و قواعد گذشته را داشته و خیلی اهل ریسک نیستند. طرفدارن سبک مدرن و مینیمال نیز از بودن در محیطهای خلوت و آرام لذت برده و طرفدار سادگی و استفاده بهینه از کمترین وسایل هستند.
در این مطلب درباره انواع سبکهای دکوراسیون خانه صحبت شد. پس از آگاهی کامل از سبکها و شناخت دقیق رنگها و نحوه استفاده از آنها برای وسایل خانه میتوانید اقدام به طراحی دکوراسیون داخلی خانه خود نمایید. چنانچه در این راستا قصد دیزاین و طراحی تی وی وال برای دیوار پذیرایی یا نشیمن خانه خود را دارید میتوانید از انواع دیوارپوش برای این بخش از خانه خود استفاده کرده و برای خرید آن با مجموعه دکورد در ارتباط باشید.