hambergermenu

دلایل افزایش استرس در فصل پاییز+روش های درمان❤️

چکیده : بهترین روانشناس عمومی در تهران معتقد است دلایلی مانند شروع سال تحصیلی جدید، پایان تعطیلات و ناتوانی در رسیدن به اهداف مورد نظر در تابستان می تواند باعث ایجاد استرس در افراد شود

 

مهم ترین دلایل افزایش استرس در فصل پاییز چیست ؟ بهترین دکتر درمان اضطراب در تهران کیست؟

 

آمار نشان می دهد که با شروع پاییز افراد استرس بیشتری را احساس می کنند. بهترین روانشناس عمومی در تهران معتقد است دلایلی مانند شروع سال تحصیلی جدید، پایان تعطیلات و ناتوانی در رسیدن به اهداف مورد نظر در تابستان می تواند باعث ایجاد استرس در افراد شود. پزشکان و محققان ثابت کرده اند که با شروع فصل پاییز، خلق و خوی افراد تغییر می کند.

 

علاوه بر استرس و اضطراب در بین افراد، میزان افسردگی نیز در این فصل از سال بیشتر برمی‌گردد. متاسفانه به دلیل شیوع این مشکل، بسیاری از افراد از این مشکل بی اطلاع هستند و اطلاعات زیادی در مورد آن ندارند. اگر شما نیز می خواهید دکتر مورد نظرتان را بیابید، می توانید به سایت های روانشناستو، پزشکا، پزشک24 و … مراجعه کنید.

 

دلایل افزایش استرس در فصل پاییز

 

برای کاهش استرس در پاییز چه کاری می توانید انجام دهید؟

مهم نیست که چه چیزی باعث ایجاد استرس و اضطراب در افراد در پاییز می شود، آنچه مهم است کاهش علائم استرس و تسکین شرایط است. در ادامه 6 پیشنهاد برای بهبود شرایط ایجاد شده را با شما در میان می گذاریم:

 

از روانپزشک کمک بگیرید: اگر دچار اضطراب شدید و استرس شدید و اختلالات روانی شما را آزار می دهد و غیر قابل تحمل است، توصیه می شود بابهترین روانشناس درمان افسردگی در تهران مشورت کنید. ممکن است نیاز به مصرف داروهای ضد افسردگی داشته باشید. علائم افسردگی و استرس خود را جدی بگیرید و اگر علائم و مشکلاتتان با روش های ذکر شده کاهش پیدا نکرد، درنگ نکنید و قبل از بدتر شدن وضعیت روحی خود از متخصص کمک بگیرید.

 

از نور بیشتری استفاده کنید و آفتاب بیشتری دریافت کنید: یکی از توصیه های مهم این است که زمان بیشتری را در بیرون از خانه بگذرانید تا نور خورشید بیشتر به بدن شما بتابد.

 

صبح زود از خواب بیدار شوید و سعی کنید از طلوع خورشید لذت ببرید. عصرها زودتر بخوابید تا در شروع روز انرژی کافی داشته باشید. از لامپ ها و چراغ های خورشیدی بیشتر در خانه استفاده کنید و از لامپ های اضافی برای روشنایی خانه کمک بگیرید.

 

نور درمانی یکی از روش های اثبات شده برای درمان افسردگی است و به همین دلیل استفاده از لامپ های زرد رنگ در روزهای ابری برای جبران کمبود نور خورشید توصیه می شود.

 

برای کاهش استرس در پاییز چه کاری می توانید انجام دهید؟

 

هر روز ورزش کن: حتماً حداقل 30 دقیقه پیاده روی روزانه را در برنامه خود قرار دهید. . افراد در فصل تابستان و شروع تعطیلات بیشتر ورزش می کنند، اما با شروع فصل سرما و شروع تحصیل از میزان ورزش و فعالیت بدنی در بین افراد کاسته می شود که نگرانی های جدی را برمی انگیزد.

 

بهتر است زمان های خاصی را برای ورزش، ورزش یا حداقل پیاده روی و دوچرخه سواری تعیین کنید.ورزش های جدید را امتحان کنید و در مورد برنامه های ورزشی خود جدی بگیرید.

 

به طور کلی ورزش می تواند سلامت روان افراد جامعه را ارتقا دهد و تاثیرات مثبت زیادی در بهبود خلق و خوی آن ها داشته باشد.

 

رژیم غذایی خود را تغییر دهید: در فصل پاییز به رژیم غذایی و تغذیه خود بیشتر توجه کنید. مکمل های ویتامین D را در رژیم غذایی خود بگنجانید. سوپ های داغ و سبزیجات تازه پیشنهادهای خوبی برای این فصل هستند. مصرف ماهی های چرب مانند سالمون، ساردین، شیر سویا، زرده تخم مرغ و لبنیات غنی شده را فراموش نکنید.

 

افسردگی فصلی پاییزی

اختلال عاطفی فصلی یا SAD نوعی افسردگی است که به طور معمول در طول ماه های پاییز و زمستان در افراد رخ می دهد.

 

با روزهای کوتاه تر و قرار گرفتن کمتر در معرض نور طبیعی خورشید، خطر افسردگی فصلی در پاییز و زمستان افزایش می یابد. علائم رایج افسردگی پاییزی شامل نوسانات خلقی، کمبود انرژی، عدم علاقه به فعالیت های عادی و کناره گیری از دیگران است.

 

اختلال عاطفی فصلی یا SAD نوعی افسردگی است

 

بیشتر تصور می شود که افسردگی های فصلی با نوسانات و هورمونی های مختلف از جمله سروتونین و ملاتونین کاملا ارتباط دارد ، باید بدانید که ملاتونین یک هورمونی است که در مغز افراد تولید می شود و به تنظیم دیگر هورمون ها کمک بسیاری می کند و سروتونین هم یک انتقال دهنده عصبی مرتبط با خلق و خوی افراد است .

 

بد نیست بدانید که تغییرات آب و هوا و نوسانات هورمون های ملاتونین و سروتونین تاثیر مشهودی بر خلق و خو و خواب شما می گذارد.

 

فرد مبتلا به افسردگی پاییز ممکن است در پاییز احساس خواب آلودگی کند یا احساسات عاطفی ناآشنا را تجربه کند که قبلاً در آنها نبوده است. کارشناسان تخمین می زنند که مردم در این فصل از سال که هوا سرد و تاریک است بیشتر وقت خود را در خانه سپری می کنند. این ماندن در خانه می تواند سطح انزوا و دلتنگی را افزایش دهد. مردم فقط به خاطر تاریکی و سرما در خانه می مانند، اما به تدریج احساس غم و اندوه و افسردگی در آنها نمایان می شود.

 

کلام آخر

سپاسگزاریم که تا انتها مطلب همراه ما بودید و این مقاله را مطالعه نمودید. لطفاً پیشنهادات و نظرات خود را از طریق سایت روانشناستو ravanshenaseto.com با ما در میان بگذارید.

 

دسته بندی :

سینا منصوری

فعال در حوزه سئو و علاقمند به مجله اینترنتی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *