hambergermenu

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی بدون فر

امروز در این پست قصد داریم ته چین مرغ را به شما آموزش بدهیم یک غذای اصیل ایرانی و بسیار مجلسی.

 

شما ته چین مرغ را می توانید هم در فر و هم داخل قابلمه بپزید و یا به صورت تک نفره داخل قالب مافین تهیه کنید.

 

اما در مورد ابداع  ته چین روایات گوناگونی گفته می شود بعضی ها می گویند در زمان گذشته در مطبخ درباری آشپز برنج را شفته می کند از ترس اینکه تنبیه شود فکر می کند که برنج را با ماست و  تخم مرغ و زعفران مخلوط کند و دم بگذارید.

 

ما امروزه انواع اقسام ته چین ها را درست می کنیم شما برای تهیه ته چین به ماست چکیده شیرین نیاز دارید ماست ترش مزه جالبی در ته چین نخواهد داشت و سفت بودن ماست به ته چین منسجم شدن بیشتر کمک می کند.

 

شما برای تهیه ته چین مرغ می توانید هم از تخم مرغ کامل و هم زرده استفاده کنید.

 

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی بدون فر

 

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ

سینه مرغ 1 عدد

پیاز 1 عدد

برگ بو 1 عدد

برنج 3 پیمانه

ماست 1 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع ¼ پیمانه

زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

زرشک و خلال بادام و پسته برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین مرغ

 

مرحله اول : پخت سینه مرغ

ابتدا پیاز را 4 قاچ کرده و به همراه سینه مرغ و برگ بو و مقداری فلفل و نمک داخل قابلمه ریخته و روی آب بریزید و اجازه دهید تا سینه مرغ پخته شود بعد از پخت سینه مرغ را از قابلمه خارج کنید و به تکه درشت خرد کنید و مقداری زعفران روی آنها بریزید.

 

مرحله دوم : تهیه مایه ته چین مرغ

تخم مرغ را داخل کاسه شکسته و با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاد سپس ماست و زعفران و روغن مایع و کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نسبتا غلیظی داشته باشید.

 

مرحله سوم : آبکش کردن برنج

برنج را از چند ساعت قبل با مقداری نمک بگذارید تا خیس بخورد سپس روی حرارت گذاشته و اجازه دهید تا برنج نرم شود سپس آبکش کنید.

 

مرحله چهارم : پخت ته چین مرغ

برنج آبکش شده را داخل مایه ته چین که در مرحله دوم تهیه کردیم می ریزیم و خوب هم می زنیم تا مایه با برنج به خوبی با هم مخلوط شوند سپس قابلمه را بشورید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به همراه زعفران کف قابلمه ریخته روغن که داغ شد نصف برنج را بریزید و روی آن مرغ های تکه شده را قرار دهید سپس روی مرغ ها مابقی برنج را ریخته و با کفگیر خوب مسنجم کنید و بمدت 60 دقیقه خوب بگذارید تا دم بکشد در انتهای پخت کمی کره و روغن روی برنج بربزید.

 

مرحله آخر

وقتی ته چین مرغ پخته و طلایی شد آن را در ظرف دیس برگردانید و با زرشک و خلال هایی که از قبل تفت دادید تزئین کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه ته چین مرغ

  • بیش از حد تخم مرغ را نزنید وگرنه بوی زهم می گیرد.
  • می توانید زرشک را لای برنج به همراه مرغ بریزید.
  • زعفران را با یخ دم کنید تا رنگ بیشتری داشته باشد.
  • می توانید ته چین مرغ را در قالب ریخته و در فر یا سولاردم قرار دهید.
دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *