راهنمای خرید کولر گازی بر اساس شرایط محیط + نکات کلیدی
چطور کولر گازی را روشن کنیم + [ راهنمای استفاده از ریموت کنترل ]
برای پاسخ به این سوال که چطور کولر گازی را روشن کنیم باید استفاده از ریموت کنترل کولر گازی را یاد بگیریم.
ما در این مطلب در مورد اصلی ترین دکمه های ریموت کنترل و تاثیر عملکرد هر دکمه بر کولر گازی را بررسی می کنیم.
با بخش لوازم خانگی از مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
در ابتدا یک نکته ی مهم را یادآوری می کنیم. ریموت کنترل در کولر های گازی با برند های مختلف تا حدودی متفاوت است. ما در این قسمت فارغ از برند کولر گازی دکمه های کلی که احتمالا در همه ی اسپلیت ها مشترک است آموزش می دهیم.
دکمه های اصلی ریموت کنترل کولر گازی
– دکمه روشن و خاموش / on/off در کولر گازی
برای روشن و خاموش کردن کولر گازی دکمه ای با علامت پاور روی ریموت کنترل وجود دارد که باید آن را فشار دهید.
با همین یک دکمه کولر گازی خاموش و با ضربه مجدد روی آن روشن می شود. این دکمه در اکثر مواقع قرمز رنگ و گاهی با رنگ مشکی طراحی شده است.
ممکن است کلمه ی روی دکمه ی روشن / خاموش به به این شکل باشد : Start/Stop
– دکمه mode در کولر گازی
mode به معنای حالت است و معمولا قسمت بالای ریموت کنترل قرار دارد و برای تنظیم حالت کاری کولر گازی استفاده می شود.
دکمه mode چهار حالت مختلف دارد. می توانید با هر بار فشار دادن این دکمه از حالتی به حالت دیگر بروید.
حالت پیش فرض حالت 1 است، یک بار فشار دهید در حالت 2 قرار می گیرد و به همین صورت ادامه دارد.
برای اینکه دچار اشتباه نشوید با هر بار فشار این دکمه نوشته یا شکلی روی نمایشگر ریموت کنترل کولر گازی تغییر می کند.
حالات اصلی کولر گازی معمولا این 4 مورد است :
– حالت Auto یا اتوماتیک : در این حالت کولر گازی به صورت اتوماتیک دمای هوای محیط را سنجیده و دمای هوای خروجی از کولر را بر اساس آن تنظیم کند. معمولا در این حالت دمای هوا در حالت متعادل قرار خواهد گرفت.
– حالت Fan یا پنکه : در حالت فن یا پنکه موتور کولر گازی عملا خاموش می شود و فقط فن داخل دستگاه کار می کند. استفاده از این حالت برای تهویه ی هوا فارغ از گرم یا سرد بودن توصیه می شود.
– حالت Cool یا سرد : همانطور که از نام این دکمه مشخص است ، از آن برای خنک کردن محیط مورد نظر استفاده می شود و شما می توانید به کمک دکمه ای دیگر میزان درجه ی خنک بودن باد خروجی از کولر گازی را کنترل کنید.
– حالت Heat یا گرم : این حالت فقط برای کولر گازیهایی وجود دارد که هر دو حالت سرمایشی و گرمایشی را پشتیبانی می کنند. برعکس حالت بالا این دکمه برای فصول سرد سال است که نیاز به گرم شدن محیط داریم. با قرار گرفتن کولر گازی در این حالت کاربری این دستگاه شبیه به بخاری و رادیاتور شده و گرما تولید می کند.
دکمه Dry در کولر گازی
این دکمه معمولا با قطره ی آب نمایش داده می شود. اگر دوست دارید باد کولر گازی خشک باشد می توانید از ظریق این دکمه اقدام کنید تا دستگاه با کند کردن فن داخلی این کار را انجام دهد.
این گزینه برای مناطق پر رطوبت و شرجی گزینه ی بسیار پرکاربردی است.
دکمه temp در کولر گازی
این کلمه مخفف temperature به معنای دما است . این همان دکمه ای است که در قسمت دکمه ی حالت اشاره کردیم برای تنظیم میزان گرمی و سردی باد کولر گازی استفاده می شود.
اگر می خواهید همیشه دمای هوای محیط در متعادلترین حالت قرار بگیرد سعی کنید آن را در بازه ی 22 تا 26 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. دلیل انتخاب این بازه تناسب آن با دمای بدن است.
شما می توانید با استفاده از علامت مثبت یا + دما را بالا برده و با منفی یا – آن را کم کنید. برای راهنمایی شما معمولا روی مانیتور دمای باد کولر گازی نشان داده می شود.
دکمه fan speed در کولر گازی
fan speed به معنای سرعت فن یا پنکه است. این دکمه سرعت پرتاب باد را مشخص می کند و در سه حالت اصلی “کم” ، “زیاد” ، “متوسط” و یک حالت فرعی “نامنظم” می توانید از طریق تنظیم سرعت فن، میزان سرعت پرتاب باد را مشخص کنید.
حالت turbo در کولر گازی
اگر می خواهید کولر گازیتان با بیشترین قدرت کار کند می توانید دکمه توربو یا jet cool را فشار دهید. با فشار دادن مجدد این دکمه این حالت خاموش می شود.
دکمه swing در کولر گازی
دکمه سویینگ برای تعیین جهت پرتاب باد استفاده می شود. معمولا پره های کولر گازی را می توان در دو جهت بالا یا پایین تنظیم کرد.
در برخی کولر گازی هایی که آپشن بیشتری دارند، می توان مسیر حرکت باد را در دو جهت دیگر یعنی چپ و راست نیز تنظیم کرد.
منبع : باحال مگ
دسته بندی :