۲۰ نکته فراموش شده در مورد میوه ها
در این مقاله ما به باید ها و نباید های مصرف برخی از میوه ها اشاره کرده ایم. اینکه چه زمانی برای مصرف میوه مناسب تر است یا اینکه کدام 2 نوع میوه را نباید با یکدیگر مصرف کرد!
با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید
مقدمه
از هزاران سال پیش بشر اولیه و بعد هم انسان متمدن امروزی با موفقیت از گیاهان برای درمان خود استفاده کرده اند و با پیشرفت زمان از همین داروهای گیاهی دست به تهیه داروهای شمیایی زده اند که به مراتب خواص آن ضعیف تر از ماده اصلی یعنی گیاه شفابخش اصل می باشد.
? برای خواندن مطلبی پر از گیاهان دارویی و خواص بی نظیرشان این مقاله را به شما پیشنهاد می دهیم : انواع گیاهان دارویی بر اساس خاصیت
اما آنچه امروزه انسان به آن رسیده چیز جدیدی نیست، بلکه علمی است که در گذشته انسان ها از آن استفاده می کردند و کم کم با ورود علم جدید فراموش شده است.
در قدیم انسان ها تمامی مایحتاج خودرا در زمینه های مختلف از طبیعت تامین می کردند. به همین علت با خواص موادی که در طبیعت آشنا شدند و در زندگی آن را به کار می بستند.
یکی از مشهورترین طبیبانی که در این زمینه در سرتاسر دنیا مشهور می باشد کسی نیست جز پزشک ایرانی ابوعلی سینا
خواص عمومی آب میوه ها وسبزی ها و گیاهان خاصیت پاک کننده بدن از آلودگی ها و سموم هستند.
زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین ، انواع اسیدها و آنزیم ها، کلروفیل و مواد مورد نیاز بدن می باشند و قادر هستند باکتری های مضر را از بدن خارج سازند.
میوه ها حاوی مواد آلی و معدنی، ویتامین ها، آب خالص، پروتئین و کربوهیدرات ها هستند و چون به صورت مایع می باشند انرژی کمتری جهت هضم آنها صرف می شود.
? در اینجا با درمان 4 بیماری مختلف از طریق گیاهان دارویی در خدمت شما هستیم :
درمان یبوست با گیاهان دارویی | درمان نفخ معده با گیاهان دارویی | درمان بی اشتهایی با گیاهان دارویی | درمان کرم روده با گیاهان دارویی
مضرات مصرف بی رویه داروهای ویتامینه و مواد معدنی غیر طبیعی
مصرف زیاد از یک نوع دارو واکنش منفی در بدن ایجاد می کند. به طوری که کلیه بالانس های شیمیایی بدن را مختل می کند.
مثلا: مصرف قرص آهن به مدت چندروز ایجاد نمونه ای کوچک برای جلوگیری از روی آوردن به مواد غیر طبیعی می شد.
ولی با خوردن موادغذایی تازه محتوی آهن از قبیل سبزیجات، آلوچه،تمشک سیاه، گیلاس و… بدن کلیه ی مواد آلی آهن دار مورد نیازش راجذب واضافه های آن رادفع می کند.
مواد تشکیل دهنده ی میوه ها
- آب
- پروتئین
- ویتامین ها
- هیدروکربوها
- چربی وموم
- اسانس ها
- اسیدها
- موادمعدنی
- آنزیم ها
نکات فراموش شده در مورد میوه ها???
1 – نباید بعد از غذاهایی که حاوی گوشت هستند ، میوه مصرف کرد.
2 – میوه های ترش را با شیر، گردو و بادام نخورید.
3 – انجیر و شیر را با هم نخورید.
4 – خربزه را با عسل نخورید
نکته! این مواد خاصیت رادیو اکتیوی دارند و اگر بیماری کهنه در بدن وجود داشته باشد، خود را نشان می دهد و این اعتقاد نادرست است که دچار مرگ می شوند.
? و اما . . . ابر مقاله ی مجله ی باحال مگ : میوه درمانی
5 – لیمو با گوجه فرنگی ناسازگار است.
زیرا هردوخاصیت اسیدی دارند و باعث آفت دهان می شود.
6 – پرتقال بامواد چربی، گوشت، ماهی، سرکه، سبزی، ترشی هاوروغن نباتی ناسازگار است.
7 – خربزه، طالبی وهندوانه باید تنها خورده شوند.
زیرا با سایر غذاها ایجاد گرفتگی می کند و ممکن است مانع جذب غذاها به وسیله روده شوند.
8 – هر میوه را بهتر است در فصلش مصرف کنید.
9 – جوشانده برگ درخت مرکبات، در شستشو و التیام زخم ها بسیار نافذ است.
10 – نامناسب ترین زمان مصرف آب میوه جات ومایعات هنگام غذا خوردن است.
? حالا که حرف از زمان مصرف میوه ها شده است ، خواندن این مقاله خالی از لطف نیست : بهترین زمان مصرف میوه ها
11 – آب میوه جات رانیز هنگام خالی بودن معده یا عصر و یا در فواصل بین وعده های غذایی میل کنید.
12 – مصرف روزانه یک لیوان آب میوه در افزایش سلامت مفید است.
13 – میوه را همیشه با شکم خالی میل کنید
نکته! هرگونه مخلوط کردن آن با مواد دیگر بخصوص غذاهای گوشتی خطرناک است و باعث تخمیر مواد در دستگاه گوارش و نفخ می شود.
حاصل این تخمیر و نفخ که در اثر قند میوه به وجود می آید، باعث تشدید ضربان قلب و فشار دیافراگم وگستردگی دستگاه گوارش می شود و در این حالت دستگاه گوارش به یک کارخانه الکل سازی کوچک تبدیل می شود، گاز کربنیک حاصل از تخمیر مواد در دستگاه گوارش، به قلب فشار می آورد و باعث نابودی سلول های آن می شود.
این بیشترین عامل بیماری قلبی است. هرگز نباید میوه ای را که زمان هضمش کوتاه است بعد از غذاهای دیر هضم خورد، زیرا زمان گذر میوه از معده به تأخیر می افتد وباعث تخمیر مواد در معده ونفخ می شود.
اگر تمایل دارید مقالات ما در رابطه با معده را مطالعه کنید لینک های زیر را پیشنهاد می دهیم :
9 خوراکی برای تقویت معده | درمان سردی معده | درمان زخم معده | درمان نفخ معده با گیاهان دارویی
14 – بهترین موقع میوه خوردن، صبح است
زیرا از ساعت چهار بامداد به بعد جریان دفع شروع می شود و نباید با مصرف غذاهای دیر هضم مانع این جریان شویم.
15 – بهترین کمک کننده هضم غذا، میوه های آب دار است.
16 – تمام صبح رابامیوه بگذرانید و هر وقت گرسنه شدید، فقط به سراغ میوه بروید.
17 – آب هر میوه ای را که دوست دارید بگیرید وجرعه جرعه بنوشید، امانه آب میوه های بیرون که دارای مواد شیمیایی نگه دارنده هستند.
نکته! توجه داشته باشید آب میوه را باید فورا بنوشید وگرنه در مجاورت باهوا اکسیده و سمی می شود، هم چنین اگر دندان هایتان وضعیت خوبی ندارند، می توانید میوه هارا دردستگاه مخلوط کن له کنید به این صورت از تمام میوه و ویتامین ها و مواد معدنی اش استفاده می کنید.
18 – میوه سریع هضم می شود، بدن به راحتی بهترین و پرارزش ترین انرژی را دریافت کرده و بلافاصله از این انرژی برای بیرون راندن ته مانده و آشغال های مواد دیگر استفاده می کند.
نکته! در اثر همین خاصیت پاک کننده است که در مدت کمی چربی را آب می کند و بدن حالت طبیعی به خود می گیرد. باید بدانیم که فقط قند میوه ها انرژی بدن (گلوکز) ومغز را تأمین می کند نه پروتئین و مواد نشاسته ای هیچ کدام نمی توانند مستقیما به بدن یا مغز انرژی برسانند.
زیرا ابتدا باید به گلوکز تبدیل شوند و بعدا مورد استفاده ی سلول ها و بافت ها قرار گیرند.
19 – انرژی یعنی نیروی حرکتی و ما امروزه در اثر روش زندگی مخرب و طاقت فرسا دائما انرژی از دست می دهیم.
20 – تا آنجا که ممکن است از خوردن چای، قهوه و کاکائو دوری گزینید.
این ها هضم میوه هارا کاملا فلج می کنند.
? حسن ختام این مقاله ، آشنایی بیشتر با عوامل هضم کننده غذا است : عوامل هضم کننده غذادر طب اسلامی
برگرفته از کتاب : طب سنتی میوه درمانی – امیر متقی زاده