کیک دو لایه با قهوه + طرز تهیه ❤️ [ آموزش قدم به قدم و دقیق ]


امروز قصد داریم دستور تهیه کیک دو لایه با قهوه را به شما آموزش دهیم.

 

این کیک یکی از کیک های پرطرفدار در بین مردم هست.

 

با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

کیک دو لایه با قهوه + طرز تهیه

 

مواد مورد نیاز

شکر ……. یک‌سوم پیمانه (۷۵ گرم)

قهوه …….۱ تا ۲ قاشق سوپخوری

پودر دارچین …… یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد …….. یک و یک‌دوم پیمانه (۲۳۰ گرم)

شکر ……… یک‌دوم پیمانه (۱۱۰ گرم)

بیکینگ‌پودر ……. یک قاشق چایخوری

جوش‌شیرین …….. یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک …….. یک‌هشتم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ …… یک عدد، کمی زده شده

ماست ساده‌ی کم‌چرب ….. ۲۳۰ گرم

کره یا مارگارین آب شده …..۳ قاشق سوپخوری

وانیل ……. یک‌چهارم چایخوری

گردوی خرد شده …… یک‌چهارم پیمانه

 

 

روش‌تهیه

کف و حدود ۲ سانتی‌متر از دیواره‌ی قالب (۵×۲۰×۲۰ سانتی‌متری) را چرب کرده و کنار بگذارید. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

 

در ظرف کوچکی یک‌سوم پیمانه شکر را با قهوه و پودر دارچین مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 

آرد، یک‌دوم پیمانه شکر، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط نموده و در ظرف دیگری تخم‌مرغ، ماست، کره‌ی آب شده و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.

 

این مواد را به مخلوط آرد اضافه کرده و تا حدی که کاملاً مواد خشک مرطوب شوند، هم بزنید.

 

نصف مایه را در قالب پهن کنید و روی آن نصف مخلوط شکر و قهوه را بپاشید.

 

بقیه‌ی مایه کیک را روی مواد قبلی ریخته و پهن کنید.

 

در آخر بقیه‌ی مواد شکری را روی کیک پاشیده و گردوی خرد شده را روی سطح مواد بریزید.

 

قالب را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در طبقه اول فر گرم شده بگذارید.

 

برای اطمینان از پخت کیک می‌توانید از فرو بردن خلال دندان در مرکز کیک استفاده کنید. 

 

 

اطلاعات جالبی در مورد کیک 

کیک (انگلیسی: cake) یا گتو (فرانسوی: gâteau) گونه‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد.

 

اگرچه به باور باستان‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمده‌است.

 

آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند.

 

کیک‌ها به‌طور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌های کره‌ای تقسیم می‌شوند.

 

پیشنهادی : طرز تهیه کوکوی بامیه

 

پیشنهادی : طرز تهیه دسر زعفرانی

 

پیشنهادی : طرز تهیه شیرینی گردو و شکلات

 

پیشنهادی : طرز تهیه کالباس خانگی

 

پیشنهادی : طرز تهیه ته چین مرغ

 

پیشنهادی : طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

 

منبع: شور و شیرین

پیشنهاد

مطالب پیشنهادی