hambergermenu

۷ راز افزایش طول عمر – طب اسلامی

در این مقاله 7 غذای استراتژیک طب اسلامی که عامل افزایش طول عمر، سلامتی، استقامت و قدرت بدنی هستند مورد بررسی قرار می گیرند. امیدواریم با استفاده از این مواد خوراکی سالم و طبیعی در جهت افزایش طول عمر خود گام بردارید.

با مجله ی اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

۱. قند و شکر و نبات طبیعی نیشکر

امام‌کاظم(ع) : شکر درمان هر درد و بیماریست جز مرگ. (مکارم الاخلاق ص ۱۶۸)

 

۲. نمک‌ طبیعی (سنگ نمک یا و نمک دریای دستکاری نشده)

در نمک (دریا) شفا از هفتاد و دو نوع بیماری است. (بحار ج ۸۴ ص ۵۹)

 

آیا از فواید نمک دریا اطلاعی دارید؟ می توانید در صورت تمایل مقاله ی خواص نمک دریا در طب اسلامی را مطالعه بفرمایید

 

رازهای افزایش طول عمر

 

۳.آب سالم چشمه به صورت جوشیده یا آب تصفیه شده با روش کوزه

حضرت علی : آب جوشیده برای همه دردها نافع است و به هیچ وجه ضرر ندارد . (حلیه المتقین)

 

۴. نان کامل سبوس دار (نان خانگی)

پیامبر(ع) : هیچ وقت نانی که بدون سبوس بود نمی‌خورد. (سنن النبی،باب ملحقات خوردن و آشامیدن)

 

۵. گوشت گوسفند ارگانیک، گوشت کبوتر و جوجه کبوتر

برنج و گوشت سید طعام دنیا و آخرت هستند .

 

۶. برنج سبوس دار ارگانیک

برنج و گوشت سید همه ی غذاها در دنیا و آخرت هستند.

 

۷. روغن سالم (خصوصا شحم خالص گاو و زیتون بکر)

امام علی(ع) : هر لقمه روغن شحم که وارد بدن می شود، به همان اندازه درد و بیماری از بدن خارج می شود.

 

منبع : مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *