۷ راز افزایش طول عمر – طب اسلامی
در این مقاله 7 غذای استراتژیک طب اسلامی که عامل افزایش طول عمر، سلامتی، استقامت و قدرت بدنی هستند مورد بررسی قرار می گیرند. امیدواریم با استفاده از این مواد خوراکی سالم و طبیعی در جهت افزایش طول عمر خود گام بردارید.
با مجله ی اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
۱. قند و شکر و نبات طبیعی نیشکر
امامکاظم(ع) : شکر درمان هر درد و بیماریست جز مرگ. (مکارم الاخلاق ص ۱۶۸)
۲. نمک طبیعی (سنگ نمک یا و نمک دریای دستکاری نشده)
در نمک (دریا) شفا از هفتاد و دو نوع بیماری است. (بحار ج ۸۴ ص ۵۹)
آیا از فواید نمک دریا اطلاعی دارید؟ می توانید در صورت تمایل مقاله ی خواص نمک دریا در طب اسلامی را مطالعه بفرمایید
۳.آب سالم چشمه به صورت جوشیده یا آب تصفیه شده با روش کوزه
حضرت علی : آب جوشیده برای همه دردها نافع است و به هیچ وجه ضرر ندارد . (حلیه المتقین)
۴. نان کامل سبوس دار (نان خانگی)
پیامبر(ع) : هیچ وقت نانی که بدون سبوس بود نمیخورد. (سنن النبی،باب ملحقات خوردن و آشامیدن)
۵. گوشت گوسفند ارگانیک، گوشت کبوتر و جوجه کبوتر
برنج و گوشت سید طعام دنیا و آخرت هستند .
۶. برنج سبوس دار ارگانیک
برنج و گوشت سید همه ی غذاها در دنیا و آخرت هستند.
۷. روغن سالم (خصوصا شحم خالص گاو و زیتون بکر)
امام علی(ع) : هر لقمه روغن شحم که وارد بدن می شود، به همان اندازه درد و بیماری از بدن خارج می شود.
منبع : مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان