hambergermenu

بهترین دوربین برای بلاگری؛ ۶ دوربین عالی برای تولید محتوا در اینستاگرام و یوتیوب

به لطف پلتفرم‌ هایی همچون یوتیوب و تیک‌تاک، اینستاگرام یا حتی مدل‌های ایرانی چون آپارات، شروع وبلاگ نویسی یا پخش استریم آسان تر از همیشه به نظر می‌رسد.

 

درست است که فیلمبرداری با گوشی هوشمند شما یک امکان خوب برای شروع کار بلاگری است، اما یک دوربین اختصاصی بلاگری می‌تواند به شما کمک کند تا ویدیوهای‌تان را به سطح بالاتری ببرید و بلاگری را هر چه حرفه‌ای‌تر و لذت‌بخش‌تر کند.

 

چه یک دوربین DSLR یا بدون آینه برای فیلم‌برداری در حالت نشسته بخواهید ، چه یک دوربین اکشن برای عکس‌برداری و اشتراک‌گذاری ورزش‌های سخت یا ماجراجویی‌های مسافرتی بخواهید، یا یک دوربین جمع‌وجور و کوچک برای عکس گرفتن آسان در حال حرکت، هیچ بهترین دوربینی وجود ندارد که همه این امکانات را با هم به شما اعطا کند.

 

مهمترین نکته این است که مدلی را انتخاب کنید که با بودجه، اولویت های عکاسی و نوع محتوایی که می خواهید ایجاد کنید، مناسب باشد.

 

نور و صدا نیز می توانند ویدیوهای شما را به سطح بالاتری ببرند، بنابراین فراموش نکنید که تجهیزات اضافی را در بودجه خود همراه خرید دوربین عکاسی لحاظ کنید.

 

در زیر، بهترین دوربین‌های بلاگری را در سال جدید پیدا خواهید کرد. گفتنی ست بیشتر این انتخاب‌ها مدل‌هایی با لنزهای قابل تعویض هستند که به شما انعطاف‌پذیری بیشتری برای ارتقا و تعویض لنز می‌دهند.

 

بهترین دوربین برای بلاگری

 

Sony ZV-1؛ انتخابی هوشمندانه و کامپکت

اگر به چیزی جمع و جور و کوچک نیاز دارید، سونی ZV-1 یکی از بهترین گزینه‌هاست که می‌توانید داشته باشید. مانند Sony ZV-E1 و Sony ZV-E10 که در ادامه ذکر شده، دارای طراحی مناسب برای ولاگینگ یا همان بلاگری است.

 

با صفحه نمایش کاملاً مجهز و میکروفون بلاگری، با لنز جلو قابل جدا شدن اما بدون منظره یاب است. برخلاف لنزهای قابل تعویض خود، ZV-1 بسیار قابل حمل‌تر است و از سنسور کوچک‌تر 1 اینچی استفاده می‌کند.

 

این بدان معناست که برای شرایط نور کم مناسب نیست، این دوربین نیز مانند دیگر دوربین‌هایی که از سونی معرفی کردیم، همچنان ویدیوهای با کیفیت 4K ضبط می‌کند، سیستم فوکوس خودکار بی‌نقصی دارد و گزینه‌های فریم ریت بی‌شماری را ارائه می‌دهد. ضمن اینکه قیمت دوربین سونی zv1 بسیار مناسب است و اگر به دنبال یک گزینه مقرون به صرفه هستید، حتما این دوربین سونی را در لیست کاندید ها قرار دهید.

 

Sony ZV-1 II جدیدتر دارای یک لنز به روز شده با میدان دید وسیع تری است که در ظاهر برای ویدیوهای وبلاگی مناسب تر است.

 

اما، برخلاف ZV-1 اصلی، فاقد تثبیت‌کننده اپتیکال است و هنگام استفاده از تثبیت‌کننده دیجیتال، فیلم‌های شما را کات می‌دهد، که به نوعی مزیت استفاده از لنزهای زاویه باز را کاهش می‌دهد. همچنین گران‌تر است و ZV-1 اصلی را به بهترین انتخاب برای کسانی تبدیل می‌کند که به دنبال دوربین کامپکت و فشرده هستند.

 

Sony ZV-1

 

Sony ZV-E1؛ یکی از بهترین دوربین‌های بلاگری

گاهی اوقات قیمت یک کالای دیجیتال می‌تواند ما را از خرید آن منصرف کند اما اگر پول برای خرید دوربین بلاگری مانعی ایجاد نمی‌کند، Sony ZV-E1 بهترین دوربینی است که می توانید برای گرفتن ویدیوهای یوتیوب از آن استفاده کنید.

 

این دوربین اولین دوربین ویدیویی فول فریم سونی است که دارای سنسور 12 مگاپیکسلی فول فریم است که برای نور کم بهینه شده است و برای سازندگانی که در شرایط نوری کمتر کنترل شده کار می کنند، گزینه ای عالی است.

 

علاوه بر این، می‌تواند تا 120 فریم در ثانیه با کیفیت 4K، با ضبط داخلی 10 بیتی 4:2:2 ضبط کند و یکی از پیچیده‌ترین سیستم‌های فوکوس خودکار موجود در بازار را دارد.

 

در این مدل از دوربین سونی منظره یاب وجود ندارد، اما دوربین شامل یک میکروفون استریو و یک صفحه نمایش کاملاً مجهزی است که نظارت بر عکاسی یا تولید ویدیو را آسان می کند، همراه با تثبیت کننده تصویر برای کمک به کاهش لرزش در ویدیو گرفتن و یا عکاسی.

 

این مدل از دوربین سونی یکی از دوربین‌های پیشرفته و عالی برای کار بلاگری است. اگر شما بلاگری را به طور پیشرفته انجام نمی‌دهید و همچنین نمی‌خواهید که برای دوربین بلاگری اینقدر خرج کنید، اشکالی ندارد! در زیر گزینه‌های بیش‌تر و به‌صرفه‌تری را برای شما بررسی کردیم.

 

سونی α6700؛ جمع و جور و دوست داشتنی

سونی α6700 ممکن است به اندازه Sony ZV-E1 پیشرفته نباشد، اما طراحی هیبریدی بهتری دارد و همچنین سنسور APS-C کوچکتر که موجب می‌شود تا عملکرد پایین‌تری نسبت به مدل قبلی که معرفی کردیم هنگام مواجهه با نور کم داشته باشد، اما نسبت به قیمت آن مملو از ویژگی های ویدیویی شگفت انگیز است.

 

ضبط 4K تا 120 فریم در ثانیه علیرغم برش قابل توجه، یک نکته برجسته است و دوربین از همان سیستم AF باورنکردنی مانند ZV-E1 رده بالاتر استفاده می کند. این دوربین همچنین دارای IBIS برای ضبط راحت تر دستی و صفحه نمایش کاملاً مجهزی است تا بتوانید کنترل مناسب بر روند عکاسی یا فیلمبرداری خود داشته باشید.

 

همچنین، شوتینگ پیشرفته تر می‌توانند از ضبط داخلی 10 بیتی 4:2:2 بهره ببرند تا هنگام درجه بندی رنگ، انعطاف بیشتری داشته باشند.

 

به طور کلی، α6700 یک دوربین فیلمبرداری عالی نسبت به قیمت می‌باشد، با آپشن‌های بی‌شماری که هنگام ضبط یک ویدیو یا عکاسی شما را شگفت زده خواهد. اما Fujifilm X-S20 را در این رنج قیمت نیز نادیده نگیرید.

 

فوکوس خودکار آن به اندازه α6700 قابل اعتماد نیست و حداکثر سرعت آن 4 60 فریم بر ثانیه است، اما این دوربین نیز گزینه عالی دیگری برای درست کردن ویدیو و امور مربوط به ویدیو است، با حالت اختصاصی بلاگری که دارد فرآیند بلاگری را برای تولیدکنندگان محتوا هرچه ساده‌تر می‌کند.

 

Canon EOS R10؛ یک انتخاب میان رده مناسب

اگر Sony α6700 برای شما مناسب نبود، Canon EOS R10 یک انتخاب میان رده عالی است. این دوربین کم‌تر از دوربین‌های سونی که در بالا معرفی شد آپشن دارد اما کماکان گزینه‌ایی قابل توجه است به خصوص با قیمت بسیار مناسبی که دارد.

 

اگر قصد ندارید از پروفایل‌های Log استفاده کنید و فیلم‌های خود را با درجه رنگی رنگ‌بندی کنید، R10 هنوز چیزهای زیادی برای ارائه دارد. فیلم‌های 4K با کیفیت بالا با ضبط 4K تا 60 فریم در ثانیه (البته با یک کات) می‌گیرد و حالت ضبط حرکت آهسته در 1080p را نیز شامل می‌شود.

 

فراتر از آن، دارای یک سیستم فوکوس خودکار بسیار موثر و یک رابط کاربری واقعا کارآمد است که برای افراد مبتدی و تازه‌کار در امور بلاگری مناسب است.

 

این دوربین همچنین برای عکاسی در حال حرکت بسیار سبک وزن است و دارای صفحه نمایش لمسی روشن و کاملاً مجهزی است، بنابراین می توانید هنگام ضبط بر تمام روند کار به‌طور کامل نظارت داشته باشید. عمر باتری این مدل از دوربین کانن نیز بسیار مناسب و در خور توجه است. یکی از بهترین مدل‌های دوربین کانن است که با توجه به قیمتش می‌تواند انتخاب بسیار خوبی برای خرید باشد.

 

Canon EOS R10

 

Sony ZV-E10؛ مقرون به صرفه و باکیفیت

این مدل از دوربین سونی گزینه مقرون به صرفه در سری ZV سونی و یکی از بهترین گزینه ها برای کاربران مبتدی و تازه‌کاران یوتیوب است.

 

این مدل منظره یاب ندارد، بنابراین برای عکاسان هیبریدی تطبیق پذیری کمتری دارد، اما صفحه نمایش کاملاً مجهزی دارد که با استفاده از آن می‌توانید بر روند ضبط ویدیو یا عکاسی به طور کامل و آسان نظارت کنید.

 

این دوربین همچنین دارای جک هدفون و دستگیره پایینی است که به راحتی در موقعیت سلفی نگه داشته می شود گفتنی تثبیت کننده داخلی ندارد.

 

DJI Pocket 2؛ انتخابی خلاقانه

پیدا کردن دوربین بدون آینه یا DSLR با قیمت ارزان بسیار سخت است مگر اینکه دست دوم بخرید، اما DJI Pocket 2 یک ابزار منحصربفرد و یکپارچه برای بلاگری است که می‌تواند شما را راضی نگه دارد.

 

برخلاف دیگر انتخاب‌های ما، دارای یک گیمبال تثبیت‌شده سه محوره داخلی است، بنابراین می‌توانید به راحتی بدون تثبیت‌کننده‌ها یا گیمبال‌های گران‌قیمت، فیلم‌های دستی صاف و کره‌ای بگیرید.

 

یکی از ویژگی‌های جذاب این دوربین، بسیار کوچک بودن آن است که هم آن را قابل حمل می‌کند و هم بسیار سبک و کارآمد.

 

جدا از گیمبال، سنسور ۱/۱ اینچی آن عملکرد بهتری در نور کم نسبت به اکثر دوربین‌های هم اندازه‌اش می‌دهد و می‌تواند تا 60 فریم در ثانیه با کیفیت 4K عکس‌برداری کند، با حالت فیلمبرداری اسلوموشن که تا حداکثر 240 فریم بر ثانیه باکیفیت 1080p ضبط می‌کند.

 

علاوه بر آن، یک ویژگی Active Track وجود دارد که می‌تواند به‌طور خودکار یک سوژه را در حین حرکت دنبال کند. درست است که DJI Pocket 3 نسبت به Pocket 2 بسیار بیشتر پیشرفت کرده است و سنسور و پردازنده بهتری دارد اما به طور قابل توجهی گران‌تر است، بنابراین این مدل یکی از بهترین گزینه‌های ارزان برای شروع بلاگری است.

 

جمع بندی

در پایان، اگر به دنبال ضبط ویدیوهای حرفه‌ای هستید، مدل‌هایی مثل Sony ZV-E1 با ویژگی‌های پیشرفته و امکانات فوق‌العاده برای نور کم و فوکوس خودکار، می‌تواند شما را در تولید محتوای باکیفیت یاری کند.

 

از طرفی، دوربین‌های مقرون‌به‌صرفه‌تری مانند Sony ZV-1 یا Canon EOS R10 برای کسانی که به‌تازگی وارد دنیای بلاگری شده‌اند و به یک ابزار ساده و کارآمد نیاز دارند، انتخاب‌های ایده‌آلی هستند.

 

در نهایت، به یاد داشته باشید که تجهیزات جانبی مثل نورپردازی و صدا نیز به همان اندازه مهم هستند و می‌توانند کیفیت نهایی محتوای شما را به شکل چشمگیری افزایش دهند.

 

با توجه به گستردگی انتخاب‌ها و تکنولوژی‌های موجود، شما می‌توانید دوربینی را انتخاب کنید که به بهترین نحو نیازها و انتظارات شما را برآورده کند و مسیر بلاگری شما را هموارتر سازد.

 

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *