حلوای سویق و شیره انگور – شاهکار طب اسلامی
حلوای سویق و شیره انگور ، طرز تهیه ی و فواید آن را در این پست بررسی خواهیم کرد. این حلوا یک غذای شاهکار در طب اسلامی است .
با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید .
خواص حلوای سویق و شیره انگور
- مقوی عمومی بدن
. - تقویت جسم
.
- خون ساز و درمان کم خونی
.
- شادی افزا
.
- ضد افسردگی
.
- مقوی جنسی
مواد لازم
- سویق گندم: 6 پیمانه
.
- شیره انگور : 3 پیمانه
.
- گلاب: نیم فنجان
.
- پودر هل : به میزان لازم
.
- زعفران آب شده : به میزان لازم
.
- روغن : 3 فنجان(حیوانی،کنجد یا زیتون)
طرز تهیه
سویق گندم را ابتدا با حرارت کم به مدت10 دقیقه در کمی روغن تفت میدهیم .
سپس بقیه روغن را اضافه کرده و هم زده و آرد را از روی حرارت برمیداریم و مرتب بهم میزنیم.
بعد شیره انگور را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم.
سپس زعفران، هل و در خاتمه گلاب را اضافه میکنیم.
وقتی حلوا خوب پخته شود،روغن از آن جدا میشود و در اصطلاح روغن می اندازد.
میتوان از انواع سویق و انواع شیره استفاده نمود. مثلا سویق سنجد برای تراکم استخوان ورشد، سویق نخود برای تقویت جنسی و…
میتوان این حلوای خوشمزه را در اشکال مختلف قالب زد.
و یا لای نان سبوس دار به عنوان میان وعده دانش آموز قرار داد.
این غذا جایگزین بسیار مناسبی برای انواع کیک، کلوچه و شیرینی های مضر صنعتی و بازاری است.
حلوا که همان سویق ملتوت(سویق روغن زده)است علاوه بر رشد عضلات و استخوان ها در شفافیت پوست تأثیر گذار است.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : کانال آیت الله تبریزیان