hambergermenu

حلوای سویق و شیره انگور – شاهکار طب اسلامی

حلوای سویق و شیره انگور ، طرز تهیه ی و فواید آن را در این پست بررسی خواهیم کرد. این حلوا یک غذای شاهکار در طب اسلامی است .

با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید .

 

خواص حلوای سویق و شیره انگور

  • مقوی عمومی بدن
    .
  • تقویت جسم
    .
  • خون ساز و درمان کم خونی
    .
  • شادی افزا
    .
  • ضد افسردگی
    .
  • مقوی جنسی

 

مواد لازم

  • سویق گندم: 6 پیمانه
    .
  • شیره انگور : 3 پیمانه
    .
  • گلاب: نیم فنجان
    .
  • پودر هل : به میزان لازم
    .
  • زعفران آب شده : به میزان لازم
    .
  • روغن : 3 فنجان(حیوانی،کنجد یا زیتون)

 

طرز تهیه

سویق گندم را ابتدا با حرارت کم به مدت10 دقیقه در کمی روغن تفت میدهیم .

سپس بقیه روغن را اضافه کرده و هم زده و آرد را از روی حرارت برمیداریم و مرتب بهم میزنیم.

بعد شیره انگور را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم.

سپس زعفران، هل و در خاتمه گلاب را اضافه میکنیم.

وقتی حلوا خوب پخته شود،روغن از آن جدا میشود و در اصطلاح روغن می اندازد.

 

میتوان از انواع سویق و انواع شیره استفاده نمود. مثلا سویق سنجد برای تراکم استخوان و‌رشد، سویق نخود برای تقویت جنسی و…

میتوان این حلوای خوشمزه را در اشکال مختلف قالب زد.

و یا لای نان سبوس دار به عنوان میان وعده دانش آموز قرار داد.

این غذا جایگزین بسیار مناسبی برای انواع کیک، کلوچه و شیرینی های مضر صنعتی و بازاری است.

حلوا که همان سویق ملتوت(سویق روغن زده)است علاوه بر رشد عضلات و استخوان ها در شفافیت پوست تأثیر گذار است.

 

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

 

منبع : کانال آیت الله تبریزیان

دسته بندی :

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *