طرز تهیه خورش قیمه [چرب و لذیذ]
طرز تهیه خور قیمه : هر چیزی اصول و قواعد خودش رو داره، حتی قیمه درست کردن! هرچند مقدار زیادیش به سلیقه خودتون برمیگرده. با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
معمولا برنج را با برخی از مواد از جمله خورش صرف می کنند. بعد از برنج یکی از اساسی ترین مواد غذایی، خورش است که در غذاهای ایرانی اهمیت فراوانی دارد و مکمل برنج می باشد.
انواع خورشها عبارتند از: خورش قورمه سبزی، خورش قیمه، خورش کرفس، خورش بادنجان، خورش آلو اسفناج و غیره. خورش قیمه:| از آنجا که این خورش در مراسم مذهبی مثل عاشورا مورد استفاده قرار می گیرد، آن را یک خورش مذهبی نیز می نامیم 🙂 .
مواد لازم
- لپه : یک پیمانه
- گوشت خورشی: ۸۰۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- لیمو عمانی: چهار عدد
- آب: دو لیوان
- روغن مایع: 3 الی ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار کافی
- گوجه فرنگی: به مقدار کافی
- ادویه مخلوط: به مقدار کافی
دستور پخت خورش قیمه
پیاز را خرد می کنیم، سپس گوشت را به اندازه یک بند انگشت برش می زنیم و با پیاز مخلوط می کنیم و بعد آنها را سرخ می کنیم.
در همین حین لپه را به آنها اضافه می کنیم تا سرخ (و نرم شود، نمک، ادویه و آب را به مواد اضافه می کنیم (به جای آب می توان از عصاره مرغ یا گوشت استفاده کرد).
سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم، لیمو عمانی را سوراخ کرده و داخل مواد می ریزیم، برای تزئین آن می توان از خلال سیب زمینی سرخ شده استفاده کرد.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : ashpazi.khoonegi