طرز تهیه کوفته انار گردو [ملس و دلچسب]
طرز تهیه کوفته انار گردو : در خدمت شما عزیزان هستیم با یک غذای خوشمزه و لذیذ دیگه . امیدواریم از پختن این غذا لذت ببرید.
با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
کوفته انار گردو
- پیاز: ۱ عدد
- روغن: ۲ قاشق
- رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- آب انار: ۱ پیمانه
- آب: نصف پیمانه
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- شکر: کمی (من استفاده نکردم)
مواد کوفته
- گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفندی: ۳۰۰ گرم
- گردو ریز رنده شده: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد
- جعفری و نعناع خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: ۱ عدد
- ارد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
- رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر پیاز :۱قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- پودر پونه ۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت کوفته انار گردو
اول کوفته رو درست کنید. برای تهیه کوفتهها، پیاز را رنده کرده و کمی آبش را بگیرید و همراه گوشت چرخ شده حسابی ورز دهید تا خوب با هم مخلوط شوند.
بعد گردوی رنده شده را به مواد اضافه کنید و با نمک و فلفل ورز دهید. سبزی، آرد سوخاری، تخم مرغ ورب انار پودر پیاز یه قاشق پودر پونه را اضافه کنید و آنقدر ورز دهید تا مواد چسبندگی کافی پیدا کنند.
حالا از مواد به اندازه یک گردو برداشته و گلوله کنید و یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید تا خودش رو بگیرد.
حالا بریم سراغ سس غذا
من اول کوفته هارو از یخچال بیرون اوردم و در روغن کمی سرخ کردم حالا از تابه خارج کنیدبعد در همان روغن پیاز را رنده کنید یا خلال کنید و سرخ کنید.
سپس رب انار و رب گوجه فرنگی را در پیازها تفت دهید و نمک، فلفل و شکر را اضافه کنید. بعد از آن، آب انار و آب را افزوده و اجازه دهید سس به آرامی بجوشد و کمی غلیظ شود.
پس از آن،کوفته ها رو به آرامی و با فاصله در سس بچینید. درب ظرف را باز بگذارید و اجازه دهید کوفتهها یک ربع در سس بمانند و پخته شود تا مزه دار شود.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منیع :ashpazi.bita