طرز تهیه کیک اسفناج با کِرِم وانیلی
طرز تهیه کیک اسفناج با کِرِم وانیلی رو توی این پست خدمت شما عزیزان توضیح میدیم امیدواریم از خوردن این کیک لذت ببرید . با مجله ی تفریحی باحال مگ همراه باشید.
مواد لازم
- کره 100 گرم
- شکر دانه ریز 1و1/4 لیوان
- تخم مرغ 4 عدد
- شیر 1 پیمانه
- پوره ی اسفناج 1 لیوان
- روغن مایع 1/2 لیوان
- رنده ی پوست لیمو ترش 1 قاشق چایخوری
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- نمک نوک قاشق چایخوری
- آرد 3 لیوان
طرز تهیه کیک اسفناج
همه ی مواد باید به دمای محیط برسن . اول کره و شکر رو مخلوط کرده اول با دور کند و بعد پنج دقیقه با دور تند میزنیم تا صدای دانه های شکر شنیده نشود .
بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و هر کدام رو سی ثانیه میزنیم و با آخرین تخم مرغ وانیل و رنده پوست لیمو رو هم افزوده هم میزنیم.
بعد روغن مایع رو اضافه کرده، با لیسک هم میزنیم (وقتی روغن مایع اضافه میکنیم بهتره با وسیله ی فلزی هم زده نشه ) پوره ی اسفناج رو با شیر میکس کرده به مواد اضافه و مخلوط میکنیم.
بکینگ پودر و نمک رو مخلوط آرد کرده ، سه بار الک میکنیم و به مایه کیک اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم .
کف قالب رو با روغن جامد چرب کرده آرد پاشی میکنیم و آرد اضافی رو می تکانیم .
مواد رو داخل قالب ریخته دو سه بار روی سطح کار میکوبیم و داخل فر از یک ربع قبل گرم شده قرار میدهیم .
طبقه وسط
175 درجه سانتیگراد
40 دقیقه
نکته : برای پوره ی اسفناج از برگ اون استفاده میکنیم ،پنج دقیقه میپزیم و اگر آب داشت ،آبکش کرده و بعد پوره میکنیم. برای رنده ی پوست لیمو هم ، طوری رنده میکنیم که فقط قسمت زرد رنگ رنده بشه .
طرز تهیه کِرِم وانیلی
- شیر 1/5 لیوان
- نشاسته ذرت 3 ق غ
- شکر 4 ق غ
- وانیل 1/2 ق چ
- کره 25 گرم
- خامه صبحانه 100 گرم
برای کِرِم وانیلی ، نشاسته ذرت و شکر رو مخلوط کرده شیر سرد رو اضافه کرده هم میزنیم. روی حرارت قرار داده مدام هم میزنیم تا غلیظ شود .
کره ، وانیل و خامه رو اضافه کرده از روی حرارت بر میداریم.
باید کِرِم رو هم بزنیم تا نیم گرم بشه و رویه نبنده و یا روی سطح اون کمی شکر بپاشیم . که این کار هم مانعِ رویه بستن میشه.
قسمت روی کیک رو برش داده ، با رنده یا غذا ساز پودر میکنیم و بعد از ریختن کِرِم نیم گرم روی کیک سرد، پودر کیک رو هم میریزیم.
من کیک رو یک روز داخل یخچال گذاشتم و بعد کِرِم رو آماده و روی اون ریختم و برای تزیین ،خمیر فوندانت رو با کاتر دانه ی برف قالب زدم و بعد از خشک شدن روی اون پودر طلایی خوراکی با کمی روغن مایع زدم .
عزیزان این کیک خوشمزه رو حتما درست کنید چون مزه ی اسفناج نمیده به خصوص برای بچه ها که خیلی تمایل به خوردن اسفناج ندارن .
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی