طرز تهیه املت دنور فنجانی
در این نوشته می خواهیم شما را با طرز تهیه ی املت دنور فنجانی که یک غذای فرنگی می باشد آشنا کنیم . امیدواریم در روز های تعطیل که وقت بیشتری برای مصرف این صبحانه دارید آن را در کنار عزیزان مصرف کنید .
با بخش آشپزی از مجله باحال مگ همراه باشید .
لیست مواد لازم برای تهیه این صبحانه خوشمزه به شرح زیر است .
مواد لازم
کره ………………………… ۵ قاشق چای خوری
سیب زمینی …………….. ۴۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ …………. ۲ عدد بزرگ
نمک ………………………… به میزان لازم
فلفل سیاه ………………… به میزان لازم
پیاز قرمز ……………………۱/۲ عدد کوچک
فلفل دلمه ای قرمز ……… ۱ عدد کوچک
گوشت …………………….. ۱۰۰ گرم
پنیر چدار …………………… ۸۵ گرم
تخم مرغ …………………… ۶ عدد بزرگ
حال به سراغ طرز تهیه ی این غذا می رویم ، لطفا با دقت طرز تهیه را بخوانید .
✔️ طرز تهیه
1 . از قبل فر را با حرارت 250 درجه سانتی گراد گرم کنید. 6 عدد قالب مافین بزرگ را با نصف قاشق چای خوری کره چرب کنید.
2 . 4 قاشق چای خوری کره آب شده را در ظرفی بریزید. سیب زمینی رنده شده و ۲ عدد سفیده های تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آن ها را با هم خوب ترکیب کنید.
3 . یک دوم پیمانه از مواد را در هر قالب مافین بریزید و آن را باز کنید و به دیواره ها و کف قالب فشار دهید. مافین ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
4 . در این میان در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، نصف قاشق چای خوری کره باقیمانده را آب کنید، پیاز، فلفل دلمه ای و استیک گوشت خرد شده را در آن بریزید. هر از گاهی آن را هم بزنید و برای حدود ۷ دقیقه تا پیاز نرم شود، تفت دهید. بر روی آن نمک و فلفل بپاشید.
5 . مافین ها را از فر خارج کنید از مواد به طور مساوی در مافین ها بریزید و روی آنها پنیر چدار قرار دهید، آن ها را برای ۲ دقیقه در فر قرار دهید.
6 . دوباره مافین ها را از فر خارج کنید، روی هر کدام اعدد تخم مرغ بشکنید. روی آن نمک و فلفل بپاشید و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر تا سفیده ها خودشان را بگیرند ولی زرده ها عسلی باشند، در فر قرار دهید.
املت ها را با لیسک از قالب جدا کنید و سریعا سرو کنید.
همچنین برای بهتر شدن این غذا لطفا نکات زیر را نیز در نظر داشته باشید .
✔️ نکاتی در مورد تهیه املت دنور فنجانی
1 . سیب زمینی ها را تمیز بشویید، آن ها را پوست گرفته و و رنده کنید.
2 . پیاز را ریز نگینی کنید.
3 . فلفل دلمه ای را تمیز بشویید، سر و دانه های آن را جدا کرده و آن را ریز نگینی کنید.
4 . از استیک گوشت استفاده کنید، به جای آن می توانید از کالباس، سوسیس و یا هر نوع استیک دیگری مانند مرغ و یا بوقلمون هم استفاده کنید. آن را ریز خرد کنید.
5 . 4 قاشق چای خوری از کره را آب کنید.
امیدواریم که این صبحانه خوشمزه موردپسند شما واقع شود . اگر تجربه ای در زمینه پخت این املت دارید آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : مجله آشپزی