طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفته
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفته : توی این پست یه غذای بسیار لذیت و خوشمزه داریم که امیدواریم بعد خوندن دستور پختش درست کنید و لذتش رو ببرید.
با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.
مواد لازم
- بادمجان شکم پاره با کوفته(غذای ترکی)
- بادمجان دلمه ای 3 عدد
- گوشت چرخ شده 200 گرم
- پیاز 2 عدد
- جعفری ریز شده 1 ق غ
- گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 ق غ
- رب فلفل 1 ق م
- نمک، فلفل سیاه و روغن به میزان لازم
بادمجان ها را یک در میان پوست کنده از وسط نصف میکنیم کمی داخل آنها را خالی کرده در ظرف آب و نمک می اندازیم. بعد از نیم ساعت آبکشی کرده، خشک میکنیم و دو طرف آنها را سرخ میکنیم.
برای کوفته ها یک عدد پیاز را رنده کرده،نمک، فلفل و جعفری را هم به گوشت اضافه میکنیم. خوب ورز داده و به صورت کوفته های کوچک در آورده در روغن سرخ میکنیم.
برای آماده کردن سس این غذا پیاز را نگینی ریز کرده تفت میدهیم تا طلایی شود. بعد رب ها، نمک و فلفل و پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده، 5 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم. سپس یک فنجان آب افزوده از روی حرارت برمیداریم.
بادمجان ها را در تابه چیده کمی از سس روی بادمجان ها ریخته، کوفته ها را میچینیم و مقداری از سس هم روی کوفته ها ریخته و نیم ساعت روی حرارت میگذاریم.
(ترجمه شده از صفحه ترکی)
مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی
منبع : monoliya2328