hambergermenu

طرز تهیه ته انداز مرغ [لذیذ و خوشمزه]

طرز تهیه ته انداز مرغ : چیزی که خیلی ها ممکنه سر سفره براش با هم دیگه دعوا کنن. با ما باشید تا طرز تهیه‌اش رو با هم مرور کنیم.

با مجله اینترنتی باحال مگ همراه باشید.

 

ادویه مرغ،نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،کمی سماق و زعفران ،از هر کدوم مقداری رو خوب با هم مخلوط میکنم و از این‌ترکیب به تکه های مرغ میزنم تا طعم دار بشه.

داخل قابلمه به همراه دو سه ق روغن و دو سه قاشق اب، تکه های مرغ رو میچینم.حرارت رو کم میکنم تا یکساعتی با شعله کم‌مرغ اب بندازه و نیم پز بشه.

کف یه تابه سیب زمینی میچینم و چند ق اب زعفران میریزم.یه کفگیر برنج و قطعات مرغ رو میچینم.مابقی برنج و هر بار کمی ادویه پلویی لابلای برنج میزنم.نهایتا اب زعفران و اجازه میدم‌یک‌ساعت برنج دم‌بکشه.

توی یه سینی برش میگردونم و حساابی جاتون سبز.

از عطر این‌پلو نگم واستون دیگه?

در مورد ادویه : من از یه ادویه ای استفاده میکنم که میکس هستش یعنی هم‌برای مرغ و ماهی میشه استفاده کرد هم واسه پلو…تمام‌عطاری ها و فروشگاه های بزرگ‌هم دارن.

مطالب پیشنهادی در مورد آشپزی 

طرز تهیه کالباس خانگیطرز تهیه شیرینی گردو و شکلاتطرز تهیه دسر زعفرانیطرز تهیه کوکوی بامیه
طرز تهیه دسر کشکولطرز تهیه فیله مرغ سوخاریطرز تهیه کیک کرامبل سیبطرز تهیه حلوای هویج با شیر 
طرز تهیه کرم موزطرز تهیه سوپ شیرطرز تهیه فرنی پستهطرز تهیه نان روغنی مغزدار ترکی
طرز تهیه بادمجان شکم پاره با کوفتهطرز تهیه باقلوا ترکیطرز تهیه کرم انبهطرز تهیه لازانیا
طرز تهیه کیک موکا شکلاتیطرز تهیه دسر هویجطرز تهیه ژله رنگین کمانطرز تهیه فتوچینی با قارچ و مرغ

 

منبع : ashpazi.khoonegi

دسته بندی :

محمد محمدی

علاقه مند به سئو ، تولید محتوا ، دیجیتال مارکتینگ و کسب و کارهای آنلاین

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *